Valokuitua Joensuu Vehkaniemeen

Selvitimme Joensuun Vehkaniemi-Vehkataival-Sulkuniemialueen asukkaiden ja yrittäjien halukkuutta Kaisanetin valokuituliittymään. Alueelta on nyt tullut aiemman kyselyn jälkeen lisää kiinnostusilmoituksia.

Kartoitettava alue 2Vehkaniemi-osa2-05-2020.jpg

Rakentaminen alueella 1 on valmistunut tilattujen liittymien osalta. Kiinnostusilmoituksia tältä (ja muiltakin alueilta) kannattaa edelleenkin tehdä, sillä kartoimme koko ajan teidän ilmoitustenne perusteella myös muita mahdollisia valokuidutettavia alueita.

Voit tehdä valokuitutilauksen suoraan edustajaltamme. (yht.tiedot alla).  Porukassa on aina voimaa, niin kannattaa kysyä uusilla alueilla myös naapureita tai saman kadun varrella asuvia mukaan valokuituhankkeeseen.

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on alueella 690 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit  maksaa myös kätevästi osissa.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin – myös langattomasti.

Laajakaistapalvelun kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/10 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1000M nopeuksiin saakka.

Suunnitellulle alueelle valokuituliittymään on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä, lue lisää kaapeli-tv:stä ja sen tuomista eduista tästä.

”Valokuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla. Se helpottaa arkea ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.”

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää alueen edustajalta: Matti Tyynelä,  puh.  044 734 4060 tai matti.tyynela@kaisanet.fi.