Valokuitu taloyhtiöön

Onneksi on Kaisa Asuntokaista. Se pitää taloyhtiön tyytyväisenä vuosikymmenten ajan, nostaen samalla kiinteistön arvoa ja koko asuinalueen valovoimaisuutta.

Vapaa kaista, huoleton arki

KAISA Asuntokaista on helppo ja toimintavarma nettiyhteys taloyhtiöille. Se toteutetaan valokuituliittymän kautta. KAISA Asuntokaista tuo taloyhtiöösi varman ja nopean nettiyhteyden, joka ei hidastu naapureiden netin käytöstä tai häiriinny säästä. Jokainen huoneisto saa tilaamansa nettikaistan täysin omaan käyttöönsä.

KAISA Asuntokaistalla taloyhtiö takaa asukkailleen perustasoisen nettiyhteyden. Halutessaan asukkaat voivat nostaa oman yhteytensä nopeutta. Lisämaksusta saatavilla on myös yli 150 kanavan valikoima sekä eri suoratoistopalveluita.

Valokuidun saatavuus taloyhtiölle

Tarkista osoitteellasi onko valokuitu jo saatavilla taloyhtiöösi.

Näin taloyhtiö hankkii KAISA Asuntokaistan

1. Pyydä tarjous

Teemme taloyhtiön alkukartoituksen, jonka perusteella annamme tarjouksen valokuituliittymästä ja laajakaistapalveluista. Tarjouspyynnön voi tehdä taloyhtiön isännöitsijä, hallituksen jäsen tai uudisrakennuksen osalta rakennuttaja.

2. Kiinnostus ja päätös

Tarjouksen avulla voit kartoittaa taloyhtiön osakkaiden ja asukkaiden kiinnostusta valokuituun. Voit myös hyödyntää ladattavaa kiinnostuskartoituslomaketta. Vie asia taloyhtiön yhtiökokouksen esityslistalle päätettäväksi asiaksi. Valokuituyhteyden hankinta tarvitsee yhtiökokouksessa enemmistöpäätöksen.

3. Asennus ja käyttöönotto

Hankintapäätöksen jälkeen asunto-osakeyhtiö tekee sopimuksen Kaisanetin kanssa hankinnasta. Samalla sovitaan palveluiden käyttöönottopäivä. Asennuksen yhteydessä Kaisanet tiedottaa ja ohjeistaa taloyhtiötä palveluiden käyttöönotosta ja tarjolla olevista lisäpalveluista.

Taloyhtiö hyötyy pitkälle tulevaisuuteen

Valokuitu nostaa kiinteistön arvoa ja kysyntää, sillä laadukkaat  nettiyhteydet ovat yhä useammin ratkaisevassa roolissa uutta kotia etsiessä. Valokuitu on energiatehokas vaihtoehto verrattuna perinteisiin kaapeli- ja langattomiin yhteyksiin. Säästö houkuttelee taloyhtiöön uusia osakkaita ja asukkaita, erityisesti ympäristövaikutuksista kiinnostuneita. Lataa alta taloyhtiön opas, jonka avulla voit kertoa valokuidusta ja KAISA Asuntokaista -palvelusta asukkaille.

Asukas, vinkkaa meille taloyhtiösi

Miten pääset taloyhtiön asukkaana nauttimaan valokuidun vauhdista? Se on helppoa – kerro toiveistasi suoraan meille! Vinkkisi jälkeen otamme puolestasi yhteyttä taloyhtiösi edustajiin ja kerromme, että asukkailla on kiinnostusta valokuituun. Mitä enemmän on kiinnostuneita, sitä edullisemmaksi valokuituliittymä taloyhtiölle tulee.

Jätä vinkkisi

Asiakaskokemus: Kiinteistö Oy Sotkanmaa

Kaisanet toteutti pari vuotta sitten Kiinteistö Oy Sotkanmaan Sompalan asuntoihin valokuituyhteydet. Sotkamon kunnan omistama vuokrataloyhtiö tarjoaa kohtuuhintaisia asuntoja senioreille sekä opiskelijoille Sotkamossa ja Vuokatissa. Sotkanmaalla on Vuokatin urheiluopiston alueella Sompalan kiinteistö, jossa urheilulukion opiskelijoille on 86 vuodepaikkaa kahden ja kolmen hengen soluissa. Jokaisessa asunnossa asukkaiden käytössä on sadan megan yhteys, eli nyt etäopiskelut eivät jää kiinni ainakaan nettiyhteydestä.

Lue artikkeli ja katso video

Mikä valokuitu on?

Kyliltä kaupunkeihin, kotisohvalta galakseihin – valokuitu tuo maailman luoksesi. Koostimme kattavan tietopaketin usein kysytyistä kysymyksistä.

Usein kysyttyä

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä:

Soita, tekstaa, vieraile myymälässämme tai lähetä meille sähköpostia.

Yhteyshenkilöt

Yhteyshenkilömme ovat valmiita auttamaan sinua.

Anssi Juntunen

Taloyhtiömyynti

044 734 4226

Iisalmi

Heidi Leinonen

Taloyhtiömyynti

heidi.leinonen@kaisanet.fi 044 734 4424

Kajaani

Jenna Karjalainen

Taloyhtiömyynti

jenna.karjalainen@kaisanet.fi 044 734 4427

Kajaani

Jari Pussinen

Myyntipäällikkö, taloyhtiömyynti

044 734 4238

Kajaani ja Iisalmi

Gradient taustakuva kaisanet-valokuitu-logo

TARKISTA VALOKUIDUN SAATAVUUS

Tarkista löytyykö valokuitu jo alueeltasi ja ota yhteyttä.

Tarkista saatavuus