Valvontakamerat

Helppokäyttöiset Reolink-valvontakamerat kotiin ja liikkuvaan käyttöön Kaisanetin myymälöistä!

Kaisanetin myymälöissä Kajaanissa ja Iisalmessa asiantunteva myymälähenkilöstö on aina apunasi. Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan valvontakameran. Voit jättää meille yhteydenottopyynnön, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä!

Reolink-kameroiden käyttöönotto on äärimmäisen helppoa ja nopeaa suomenkielisen älypuhelinsovelluksen avulla, jonka kautta myös kaikki kameran toiminnot onnistuvat helposti. Katsele kotiasi missä tahansa ja milloin tahansa älypuhelimesta (iOS ja Android) tai tietokoneelta (Windows ja Mac). Voit tarkistaa kotisi tai yrityksesi tilanteen töissä tai matkalla! Saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

4G kamerat

Akkukäyttöiset 4G kamerat tarjoavat rajattomat mahdollisuudet kameran käytölle! Sekä ulko- että sisäkäyttöön soveltuvat kamerat täysin langattomasti, missä vain.

WiFi kamerat

100% langattomat akkukäyttöiset kamerat. Ei johtoja, ei kaapelisolmuja, ei ongelmaa mistä saada virtaa. Sijoita kamera mihin tahansa sisällä tai ulkona, vaikka vauvan huoneeseen, autotalliin tai varastoon. WiFi-yhteys on kaikki mitä kamera tarvitsee.

PoE-kamerat

Kodin kameravalvontaan tarkoitetun PoE-yhteyden (”Power over Ethernet”) ansiosta asennus sujuu helposti, eikä erillisiä virtakaapeleita tarvita.
Reolinkin PoE-valvontakamerat ovat myös 4K, 5 MP tai 1440 p -teräväpiirtokuvaa välittäviä HD IP -kameroita. Tällainen kuva on selkeä myös öisin.

Akkukäyttöiset kamerat

Akkutoimiset valvontakamerat ovat yleensä kokonaan johdottomia kameroita. Muuta virtalähdettä tai johtoja ei tarvita! Reolinkin täysin akkutoimiset valvontakamerat on helppo siirtää paikasta toiseen ja ottaa käyttöön muutamassa minuutissa. Voit varmistaa kotisi turvallisuuden korkeapiirtokuvan välityksellä missä tahansa suoraan puhelimesta tai tietokoneelta.

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota hankkiessa valvontakameraa?

 • Kuvauksen tarve: onko se sisätiloissa vai ulkotiloissa? Ulkokäytössä valvontakameran täytyy olla IP66 tai IP67 – Tämä kotelointiluokitus takaa valvontakameran kestävyyden vesisateella. Mikäli valvontakameraa aiotaan käyttää myös talvisin, täytyy varmistua kameran pakkasenkestävyydestä. -25 asteen ilmoitettu pakkasenkestävyys on riittävä Suomen talville. Ulkokäyttöön sijoitetun langattoman valvontakameran täytyy sisältää ominaisuuksiltaan hyvä langaton kantama, sillä kameraan yhdistettävä reititin tai modeemi sijaitsee yleensä sisätiloissa. Sisäkäyttöön sijoitetulta valvontakameralta ei vaadita yhtä korkeaa IP suojausta.
 • Onko käytössä verkkosähköä? Vai pitääkö valvontakameran virta hoitaa akkukäyttöisesti tai aurinkopaneelien avulla?
 • Onko valvontakameralle saatavilla internet-yhteys? Esimerkiksi langaton WiFi valvontakamera yhdistyy langattomaan verkkoyhteyteen eli WiFi yhteyteen. Ennen langattoman valvontakameran hankkimista on hyvä tarkistaa, että kohteessa on langaton verkko olemassa kiinteän tai mobiiliverkon kautta ja että sen kantama sekä toimivuus on hyvä valvontakameralle. Mikäli langattoman verkon kantavuudessa esiintyy ongelmia, heijastuvat nämä suoraan langattoman valvontakameran toimivuuteen. Myymälämme auttaa näiden selvittämisessä.
 • Mieti kameran sijoittelu tarkkaan. Sisäkäyttöön asennettavat valvontakamerat asennetaan yleensä eteiseen sekä muiden ulko-ovien läheisyyteen. Jos kameraa on mahdollista liikutella älypuhelimensovelluksella, onhan kameralla tilaa kääntyä vapaasti ilman esteitä. Eihän valvontakameraa asenneta liian korkealle, tällöin kamera kuvaa henkilöiden niskaa tai päälakea ja henkilön yksityiskohtainen tunnistaminen on hyvin vaikeaa. Kameran sijoittelussa kannattaa yrittää saada mahdollisimman laaja kuva sisääntulosta.
  Ulkokäyttöön asennettavat kamerat asetetaan kuvaamaan yleensä ulko-ovea, piha-aluetta tai pihaan johtavaa tietä saapuvan liikenteen seuraamiseksi. Valvontakameroita kannattaa asentaa pihalle riittävästi ja varmista, ettei katvealueita synny. Sijoita kamera riittävän korkealle suojaamaan kameraa mahdolliselta ilkivallalta. Ulkokuvauksessa on syytä muistaa kiinnittää myös huomiota yö- ja pimeäkuvauksen laatuun sekä tehokkuuteen. Suosittelemme kameroita, joiden tehtaan ilmoittama yökuvaus on vähintään 30 metriin asti (IR valaistus  vähintään 30 m asti). Huomioi asennuksessa lähimaaston pinnat, jos valvontakameran kuva osuus suoraan esim. lähellä olevaan ikkunalautaan IR-valaistuksessa yöaikaan esiintyy heijastumia, mikä tekee yökuvasta huonosti valottunutta. Huomioi ulkoasennuksessa myös, ettei kameran päälle tule suurta lumikuormaa talvella.
 • Haluatko tallentaa kamerakuvaa? Onko tallennus jatkuvaa vai ainoastaan liikkeestä aktivoituvaa? Tallennatko kamerakuvan pilvipalveluun vai erilliselle muistikortille? Kiinnitä huomiota, että valvontakamerassa on liiketunnistuksen ominaisuus. Pilvipalvelutallennus vaatii rekisteröitymisen palveluun. Erillinen muistikortti tallennusta varten ei sisälly yleensä kamerapakkaukseen, vaan on hankittava erikseen.


Ladattavilla akuilla varustetut mallit toimivat ilman latausta jopa kuukausia. Lisävarusteena saatavana aurinkopaneeli ylläpitää kameran latauksen ilman verkkovirtaa. Kameroissa on muistikorttipaikka, johon kamera tallentaa videomateriaalin.

Meiltä saat hankittua kameraasi myös edullisen DNA liittymän.

Uusiin 4G-riistakamera- ja valvontakameramalleihin suositellaan niitä varten suunniteltuja mobiililiittymiä, jotta kaikki kameran ominaisuudet saadaan käyttöön. DNA Laitenetti Plus -liittymä tukee kameroiden ja erilaisten hälytyslaitteiden vaatimusten lisäksi jahtikoiran tai muun koiraseuralaisen tutkapantojen puhelu- ja paikannusominaisuuksia. 

Kevyempään käyttöön ja laitteiden etäohjaukseen sopii DNA Laitenetti. Molemmat liittymät lähettävät tarvittaessa myös tekstiviestitse ilmoitukset havainnoista.

DNA Laitenetti Plus

Edullinen netti riistakameraan, tutkapantaan ja kodin hälytyslaitteisiin

 • Soveltuu 3G/4G-laitteisiin
 • Rajattoman netin lähetysnopeus 5 Mbit/s, latausnopeus 0,5 Mbit/s
 • Kuukausimaksu 9,90 €/kk, sis. 100 tekstiviestiä/kk, paketin ylimenevät viestit 0,09 €/kpl
 • Keskittämisetuhinta 4,90 €/kk
 • Lähtevät puhelut 0,14 €/alkava min., vastaanotto: 0 €/min
 • MMS: 0,40 €/kpl
 • Liittymä toimii vain Suomessa

DNA Laitenetti Plus mahdollistaa nopeat yhteydet monenlaisiin laitteisiin. Liittymä on suunniteltu erityisesti riistakameroiden ja valvontakameroiden kuvan ja videon välittämiseen. Liittymässä on myös puheominaisuus, joka mahdollistaa koiran haukun kuuntelun metsästystilanteessa tutkapannan avulla.

DNA Laitenetti

Edullinen netti valvontalaitteisiin ja älylaitteiden etäohjaukseen.

 • Soveltuu 2G-laitteisiin
 • Rajaton tiedonsiirto 128 kbit/s nopeudella
 • Kuukausimaksu 4,90 €/kk, sis. 100 tekstiviestiä/kk, paketin ylimenevät viestit 0,09 €/kpl
 • Liittymällä ei voi soittaa puheluita eikä lähettää multimediaviestejä

DNA Laitenetin edullinen kuukausimaksu mahdollistaa eri laitteiden huolettomat ja toimivat nettiyhteydet ajasta ja paikasta riippumatta. Liittymä on suunniteltu erityisesti kodin tai kesämökin mittareiden ja älylaitteiden etäohjaukseen ja muihin satunnaisen ja vähäisen tiedonsiirto- ja tekstiviestiyhteyden tarvitseviin laitteisiin.
Sopivia käyttökohteita ovat esimerkiksi pakkasvahdit, etäohjattavat pistorasiat, hälytyslaitteet, termostaatit, ilmalämpöpumpun etäohjauslaitteet ja etäluettavat lämpö- ja kosteusmittarit. Riistakameraan suosittelemme nopeamman nettiyhteyden Laitenetti Plus -liittymää. Liittymät toimivat vain Suomessa.

Videossa esitetään kuinka kamera otetaan käyttöön muutamassa minuutissa.