Kaista on vapaa, anna mennä

Kaisanetin laajakaistalla varmistat toimivan netin kodin jokaiselle käyttäjälle kevyestä surffailusta raskaaseen pelaamiseen ja sarjamaratoneista etätöihin ja opiskeluun. Kaistaa piisaa kotisi kaikille laitteille, olipa perheesi iso tai pieni. Valitse kiinteä kaista käytön mukaan ja täydennä se haluamillasi lisäpalveluilla. 

Toimitamme laajakaistayhteyksiä Kainuun, Savon ja Pohjois-Karjalan alueelle. Vastaamme kysymyksiisi nopeasti omassa asiakaspalvelussamme ja myymälöissä.

Valitse kaistasi

*Kampanjoiden tarkemmat ehdot: Alennetut kampanjahinnat ovat voimassa 24 kk tilauksesta ja 31.12.2022 mennessä tehtyihin uusiin sopimuksiin. Kuituliittymässä edut edellyttävät 24 kk määräaikaisen sopimuksen tekemistä ja kaapelissa sopimus on toistaiseksi voimassaoleva.

Rakenna sinulle sopiva kaista

Kaisa päätelaite

Laajakaista-asiakkaana saat meiltä päätelaitteen edulliseen kuukausihintaan.

Tietoturva

Tutustu ja tilaa F-securen palkitusta valikoimasta sinulle sopiva tietoturva.

Kaisa TV

Katso TV-kanavia ja vuokraa elokuvia suoraan kotisohvalle.

TV-kortti

Tutustu ja tilaa

Kaisa Sähköpostipalvelu

Tutustu ja tilaa

Storytel

Äänikirjat kätesi ulottuvilla, kätevästi samalla laskulla.

Kanavapaketit

Sarjoja, leffoja, urheilua – Kokoa omat kanavasi

Kuitu vai kaapeli?

Tarkista osoitehaulla, onko huippunopea valokuitu jo kättesi ulottuvilla. Jos ei, Kaisa Kaapeli on aina valmis toimintaan ja tarjoaa taatusti vauhdikasta kaistaa.

Kaisanetin laajakaistan hyödyt

Testaa rauhassa

30 päivän tyytyväisyystakuu.

OmaKAISAnet

Katsele ja hallitse omia tietoja ja palveluja.

Asiakaspalvelu

  • Asennusapu
  • Asiakaspalvelu 
  • Myymälät
  • Vikailmoitukset

Kaksi tietä laajakaistallesi

Kaisa Kuitu – Kuitua pitkin baanalle

Valokuituverkossa nettibaana on sinun. Kaistaa on niin paljon, että jokainen perheenjäsen voi kiihdytellä netissä niin kovaa kuin haluaa. Nauti terävästä suoratoistosta, sujuvista videopalavereista, nopeista latauksista ja tehokkaasta pelaamisesta. Valokuidun kyky siirtää tietoa on lähes rajaton ja palvelee siksi pitkälle tulevaisuuteen. Kaisanetin valokuituun saat laajakaistan 100 M, 500 M sekä uskomattomalla 1000 M nopeudella.

Kaisa Kaapeli – Kiipelistä kaapeliin

Unohda tökkivä kaista ja yhdistä kotisi nettiin tasaisen varmaa kaapelia pitkin. Kaapelilaajakaista tarjoaa nopean ja toimintavarman netin useille käyttäjille ja kodin laitteille. Kaisanetiltä saat kiinteän kaapelilaajakaistan kotiisi kahdella nopeudella, 100 M ja 500 M. 

Rakennamme valokuituverkkoa huimaa vauhtia

Kaisanetin valokuituverkko kattaa jo huomattavan osan Ylä-Savoa, Kainuuta ja Pohjois-Karjalaa – nopean ja luotettavan nettiyhteyden hankkiminen on nyt mahdollista yhä useammalle.

Vanhat palvelut

Täältä löydät vanhan Kaisa-palvelusi palvelukuvauksen. Näitä palveluja ei voi enää tilata. Löydät uudet palvelumme tämän sivun yläreunasta.