DataEnterin palvelut

IT-palvelut yrityksille valtakunnallisesti.

IT -palvelut yrityksille valtakunnallisesti

Tytäryhtiöltämme DataEnteriltä saat alan parhaista tuotteista ja palveluista koostuvat palvelut ja ratkaisut huippuammattilaisten toteuttamana ja ylläpitämänä. Sinun tehtäväksesi jää keskittyä oman liiketoimintasi pyörittämiseen ja kehittämiseen vailla tietoteknisiä huolia.

Työasemaympäristön huolenpitopalvelu

DataEnter Huolenpitopalvelu on yrityksesi ICT-ympäristön järjestelmällistä ja ennakoivaa hoitoa, sekä todellisiin tilannetietoihin perustuvaa tukipalvelua.

Toimiston työasemapalvelu

DataEnterin toimiston työasema -palvelu on työasema- ja toimistoympäristösi ennakoivaa huolenpitoa ja tukea ongelmatilanteisiin. Lisäksi saat tarvittavia viestinnän ja tietojen hallinnan ratkaisuja tukemaan liiketoimintaasi.

Tietoturva

DataEnterin tietoturvapalvelutarjonta kattaa yrityksen tarvitseman palvelukokonaisuuden verkkojen ja laitteiden suojaamiseksi tietoturvauhilta.

Verkko

DataEnterin verkkopalveluiden avulla DataEnter huolehtii yrityksen verkon toiminnasta ja huolenpidosta.

Konesali

DataEnterin konesalipalvelut tarjoavat yritykselle tarvittavan tuen ja huolenpidon omille laitteille tai tarvittaessa kokonaisratkaisun pilvipalveluna.

Tulostus

DataEnter tarjoaa tulostusratkaisuja ja –palveluita yhteistyössä HP:n kanssa. Yhteistyön pohjalta asiakkaille tarjotaan maankattavaa kokonaispalvelua kustannustehokkaalla toimintamallilla.

Asiantuntijapalvelut

Iso tai pieni projekti, DataEnterin osaavat ICT-asiantuntijat ovat palveluksessasi.

Mobiilipalvelut

DNA:n mobiili- ja vaihdepalvelut parantavat ja helpottavat yritysten yhteydenpitoa.

Ota yhteyttä DataEnterin yritysmyyntiin

Katso yhdessä DataEnterin myyjien kanssa yrityksellesi sopivimmat ratkaisut.