Avoin Kuitu / Valokuitunen

Kaisa Laajakaista valokuitusen liittymään

Tarjoamme laajakaistapalvelut sekä kodin muut viihdepalvelut Valokuitusen rakentamiin Avoin Kuitu -valokuituliittymiin. Valitse meiltä kuituliittymääsi sopivin nopeus ja muut viihdepalvelut tarpeittesi mukaan.

Huomioithan, että voit saada laajakaistapalvelut käyttöösi vasta, kun sinulle on kytketty Valokuitusen valokuituliittymä.

Valitse lisäpalvelut

Meiltä saat Valokuitusen valokuituliittymiin myös F-securen palkitut tietoturvatuotteet sekä Kaisa TV-palvelut. Kaisa TV:n avulla voit tilata kanavapaketteja ja vuokrata elokuvia suoraan televisioosi, ja voit katsoa tv:tä missä ja milloin haluat: matkapuhelimella, älytelevisiolla tai tabletilla.

Valitse sinulle sopiva nettiyhteys Valokuitusen valokuituliittymään

Huippunopeat laajakaistamme täyttävät tarpeesi nyt ja tulevaisuudessa. Pelaa, selaa, tee töitä, katso leffaa ja nauti kattavista palveluista – Kaisanetin kaista riittää kaikkeen.

Nettiliittymä ja TV

Sisältää 100/100M nettiyhteyden sekä KAISA TV:n (S-paketti ja Kaisa TV -mobiilipalvelu). Lisäksi tarvitset TV-boksin hintaan 89,90 €.

34,65 €/kk*

46,65 €/kk

*Alennettu hinta on voimassa ensimmäiset 12kk, jonka jälkeen hinta on normaalihinnoittelun mukainen. Liittymän kytkentä- ja muutosmaksu 0 €.

Kampanjaehdot: Kaisanet Avoin Kuitu -kohteissa on uudelle laajakaista-asiakkaalle palvelun 1kk 0 € ja 11 kk tarjolla alennettuun kampanjahintaan. Tilaus jatkuu kampanja-ajan jälkeen automaattisesti normaalin Avoimen Kuidun palveluhinnoittelun mukaisena. Kampanjahinnat koskevat ajalla 1.10.2023-31.5.2024 tilattuja ja kytkettyjä uusia Avoin Kuitu palvelusopimuksia (Internet-yhteyspalvelu) sekä käytössä olevien Avoin Kuitu -palvelusopimusten nopeusluokan muutoksia. Tämän jälkeen kampanjahinnoiteltujen liittymien hinnoittelu muuttuu automaattisesti Avoimen Kuidun normaalin palveluhinnan mukaiseksi. Mikäli kampanjahinnoittelun piirissä olevaan liittymään tehdään muutostilaus putoaa kyseinen liittymä pois kampanjahinnoittelun piiristä ja siihen sovelletaan muutoshetken mukaista normaalia Kaisanetin Avoimen Kuidun palveluhintaa. Liittymän väliaikainen sulkeminen (hyllyttäminen) ei ole mahdollista sopimuskauden aikana. Tarjoamme Avoimen Kuidun laajakaistapalvelut ilman määräaikaisuutta. Tiedonsiirtonopeus sekä nopeuden vaihtelu riippuvat mm. laitteiden ominaisuuksista ja verkkotekniikasta. Palvelussa sovelletaan Viestintäpalveluiden yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Kaisanet Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Lisätietoa ja sopimusehdot osoitteesta www.kaisanet.fi

Lisäpalvelutilaus Valokuitusen valokuituliittymissä

Huomioithan, että tämä tilauslomake on vain lisäpalvelujen tilaamiseen. Laajakaistatilauksen voit tehdä täällä.

  • 1

   Tilaustiedot

  • 2

   Kaisa TV (IPTV-palvelut)

  • 3

   Yhteystiedot

  1/3

  Tilaustiedot


  0%
  50%

  Tietosuojaseloste asiakkaat  Tietosuojaseloste suoramarkkinointi

  100%


  Meidän kauttamme saat myös seuraavia palveluita:

  F-SECURE TIETOTURVARATKAISUT

  Kodin kattava tietoturva ja yksityisyydensuoja kaikille perheen laitteille. Tärkeää on suojata myös henkilötiedot verkossa surfatessa. Uusille asiakkaille tutustumiskampanjat!

  Monipuoliset Kaisa TV -televisiopalvelut

  Meiltä saat aina tarpeisiisi sopivat viihdepalvelut: erilaiset kanavapaketit ja suoratoistopalvelut.

  Tutustu linkin takaa tarkemmin IPTV -palveluihimme ja tee tilaus kuntoon yhdessä laajakaistatilauksen kanssa.

  TYYTYVÄISYYSTAKUU

  Haluamme, että olet valintaasi tyytyväinen ja myönnämme palveluillemme aina 30 päivän tyytyväisyystakuun.

  TARVITSETKO HENKILÖKOHTAISTA OPASTUSTA?

  KAISANET ASIAKASPALVELU
  0800-391 234

  Maksuton asiakaspalvelumme auttaa sinua sopimus ja tilausasioissa arkisin ma-pe klo 8-17 välillä.

  Voit lähettää meille myös sähköpostia: avoinkuitu@kaisanet.fi osoitteeseen.

  KAISANET TEKNINEN TUKI
  0600-395 969

  Autamme sinua henkilökohtaisesti laitteiden sekä ohjelmien asennuksessa ja käyttämisessä arkisin ma-pe klo 8-17.
  Puhelun hinta 1,35 €/min + pvm/mpm. Jonotusajalta veloitetaan normaali puhelinmaksu.


  Lisätietoja Avoin Kuitu -yhteistyökonseptista löydät:


  Kiinnostunut yritysasiakas, ota yhteyttä suoraan yritysmyyjiimme tai jätä yhteydenottopyyntö asiakaspalveluumme: avoinkuitu@kaisanet.fi tai maksuttomaan numeroomme 0800 391 234, niin räätälöidään tarpeisiinne sopivimmat ratkaisut.


  Rakennamme aktiivisesti myös omaa valokuituverkkoa toimialueellamme

  Jos asuinalueellesi on saatavilla jo Kaisanetin oma valokuituliittymä, sinun ei tällöin tarvitse maksaa erilliselle verkkoyhtiölle kuituverkon vuokraa. Kurkkaa valokuitu-sivujemme saatavuuskyselyn kautta, onko osoitteessasi jo Kaisanetin valokuituyhteys tai löytyykö asuinpaikkasi rakentamisalueistamme.