Valokuidulla kiihdytät valon nopeuteen

Valokuitu on ylivoimainen sekä nopeudessa että tiedonsiirtokyvyssä. Hanki omasi kotiin, taloyhtiölle tai yritykselle. Me autamme.

Kaisanetin kaistalla ei ole ruuhkaa

Elämäsi tärkeimmät yhteydet tulevat läheltä ja kantavat kauas. Olemme mukanasi luomassa uusia yhteyksiä ja ylläpitämässä nykyisiä. Tarjoamme uusimmat laitteet, tuen ja tekniikan sekä arkeen että työhön.

Valokuitu on ylivoimainen sekä nopeudessa että tiedonsiirtokyvyssä. Valokuitua pitkin kulkeva netti on yhteyksistä varmin ja vakain, sillä sääolosuhteet tai nettiruuhka eivät vaikuta siihen. Oma asiakaspalvelumme auttaa ja opastaa sinua aina reitittimen asennuksesta käytön ohjeistukseen. Katso joko valokuitua rakennetaan alueellesi.

Nopea nappaa kaistan edullisimmin

Saat valokuituliittymän aina edullisimmin, mitä aikaisemmin tilaat. 

590 € – Hinta voimassa 1.7.2024 alkaen ennen alueen rakentamisen päättymistä tehtyihin tilauksiin. Reititin hankittava erikseen hintaan 129 € tai vuokralaitteena 5 €/kk.

990 € – Hinta alueelle rakentamisen päättymisen jälkeen. Jälkiliittymien toimitusaika vahvistamaton. Reititin hankittava erikseen hintaan 129 € tai vuokralaitteena 5 €/kk.

Valokuituliittymän hinta sisältää kaivamisen, asennustyön ja päätelaitteen. Voit maksaa liittymän myös korottomalla osamaksulla. Lisäksi tarvitset reitittimen sekä kuukausihintaisen laajakaistapalvelun alkaen 24,90 €/kk, 100/100M nopeudella.

Hanki elämäsi yhteys

Kotiin

Etäile, pelaile, selaile, katso leffaa tai telkkua, Kaisan Valokuidussa kaistaa ja vauhtia riittää jokaiselle.

Taloyhtiöön

Kaisa Valokuitu ei häiriinny naapureiden netinkäytöstä tai käyttäjien määrästä, ja pitää taloyhtiön tyytyväisenä vuosikymmenten ajan.

Yrityksille

Olipa yrityksesi pieni tai suuri, meiltä saat Kaisa Valokuidun kaikkine palveluineen ja räätälöidysti tukemaan liiketoimintaasi.

Valokuidun hyödyt

Nopeus

Valokuitu tekee ihmeitä nettiyhteydelle. Etäile, pelaile, selaile, katso leffaa tai telkkua, Kaisan Valokuidussa kaistaa ja vauhtia riittää jokaiselle. Muihin tällä hetkellä tarjolla oleviin yhteyksiin verrattuna valokuitu on ylivoimainen sekä nopeudessa että tiedonsiirtokyvyssä. Kiihdytä valon nopeuteen ja luo uusia yhteyksiä.

Varmuus

Kaisan Valokuitua pitkin kulkeva netti on yhteyksistä varmin ja vakain, sillä sääolosuhteet tai nettiruuhka eivät vaikuta yhteyteen. Valokuituverkossa on tiedonsiirtokapasiteettia niin paljon, ettei kaista pätki tai hidastele. Samalla säästyy aikaa ja energiaa. Luodaan yhdessä kestäviä yhteyksiä.

Helppous

Kaisalaisena hankit valokuituyhteyden kätevästi. Ostaessasi voit olla varma, että saat valokuidun kotiisi, koska teemme aina ensin rakentamispäätöksen ennen myyntiä. Autamme ja opastamme rakentamisen jälkeen aina reitittimen asennuksesta käytön ohjeistukseen. Tuttu yhteyshenkilösi on valmiina palvelemaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Mikä valokuitu on?

Kyliltä kaupunkeihin, kotisohvalta galakseihin – valokuitu tuo maailman luoksesi. Koostimme kattavan tietopaketin usein kysytyistä kysymyksistä.

Usein kysyttyä

Läheltä tuleva yhteys kantaa kauas

Aloimme rakentaa yhteyksiä Kainuuseen ja Ylä-Savoon jo yli sata vuotta sitten puhelinosuuskuntien nimissä. Ei vain lähteäksemme maailmalle, vaan jotta maailma tulee myös luoksemme.

Samalla tiellä olemme edelleen. Rakennamme yhteyksiä, jotta voimme olla, elää ja yrittää missä haluamme. Huippunopea valokuituverkkomme kattaa jo huomattavan osan Kainuusta, Ylä-Savosta ja Pohjois-Karjalasta. Rakentaminen jatkuu, sillä toimintavarmat yhteydet tuovat kilpailua ja menestystä, mutta ennen kaikkea sujuvoittavat arkea ja vahvistavat alueemme elinvoimaa.

Kaisanetin tarina
Gradient taustakuva kaisanet-valokuitu-logo

TARKISTA VALOKUIDUN SAATAVUUS

Tarkista löytyykö valokuitu jo alueeltasi ja ota yhteyttä.

Tarkista saatavuus