Kaapelinäyttö – Kaapeleiden sijaintitiedot

Suunnitteletko maankaivuutyötä? – Muista tilata kaapelinäyttö ajoissa!

Kaikki maahan asennetut kaapelit tulee paikantaa ennen valokuidun kaivuutöiden alkamista. Kaisanetin yhteistyökumppanina kaapeleiden paikannuksia tekee Geomatikk Finland Oy ja kaapelinäytöt voi tilata suoraan osoitteesta www.verkkoselvitys.fi (palvelu vaatii rekisteröitymisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ennen käyttöä).

Tee kaapelitiedustelu viimeistään neljä arkipäivää ennen kaivamisen aloittamista. Mikäli näyttöalueella työskentely vaatii erityisjärjestelyjä tai tiedustelu koskee vesialueita, on tiedustelu suositeltavaa tehdä kaksi viikkoa ennen töiden aloitusta. Kiireetön kaapelinäytön sijaintitietojen tilaus on asiakkaalle maksuton. Kiireellisen (3 vrk tai vähemmän) kaapelinäytön tilaustyöstä Geomatikk veloittaa 295 euroa (alv 0 %).

Geomatikk ilmoittaa kaapelinnäytön ajankohdan yhteyshenkilölle viimeistään kaapelinnäyttöä edeltävänä päivänä klo 17.30 mennessä. Ilmoitetun näytön peruutukset tulee tehdä näyttöä edeltävänä päivänä klo 19.00 mennessä puhelinnumeroon 075 7580 783 (vain peruutukset). Myöhemmin tapahtuvasta peruutuksesta, tai mikäli asiakas ei saavu sovittuna aikana kaapelinnäyttöön, peritään 155 euron peruutussakko.

Kaapelitiedustelut tulee tehdä ensisijaisesti asiakasportaalin www.verkkoselvitys.fi -kautta. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää asiakasportaalia, voit olla meihin yhteydessä soittamalla numeroon 075 7580 700 (arkipäivisin klo 7:30-15:30).

Kaapelivauriot

Vahingon sattuessa tee välittömästi ilmoitus Kaisanetin Vika ja häiriöilmoitusnumeroon 0800 391 000. Numero palvelee vuoden jokaisen päivänä ympäri vuorokauden ja käynnistää tarvittaessa suoraan viankorjauksen.

Vaurion aiheuttaja on velvollinen korvaamaan aiheuttamastaan vauriosta syntyneet korjauskulut. Hän voi myös joutua korvaamaan palveluiden katkeamisesta aiheutuneet muut haitat tai vahingot.