Valokuitu kotiin

Valokuitu tekee ihmeitä kodin nettiyhteydelle. Etäile, pelaile, selaile, katso leffaa tai telkkua, Kaisa Valokuidussa kaistaa ja vauhtia riittää jokaiselle.

Elämäsi yhteys

Valokuitu on ylivoimainen sekä nopeudessa että tiedonsiirtokyvyssä. Kotona linjoilla voi olla yhtä aikaa monta eri käyttäjää tai päätelaitetta, ja siltikään linjat eivät pätki tai kaista mene tukkoon.

Valokuidun tiedonsiirtokapasiteetti on lähes rajaton, siksi se täyttää tarpeet myös tulevaisuudessa. Kun liität kotisi valokuituverkkoon, varmistat nettiyhteyksien toimimisen nopeasti ja vakaasti. Samalla nostat myös kiinteistösi arvoa ja asumisviihtyvyyttä nykyaikaisella liittymällä. Kerran rakennettua valokuituverkkoa ei tarvitse kaivaa uudelleen, vain laitteiden päivitys noin 10 vuoden välein riittää.

Koti ansaitsee parasta mahdollista – me toimitamme valokuidun helposti ja nopeasti avaimet käteen -periaatteella.

Nopea nappaa kaistan edullisimmin – säästä jopa 700 €

Saat valokuituliittymän aina edullisimmin, mitä aikaisemmin tilaat. 

390 € – Ennakkotilaajan etuhinta! Tarjous on voimassa 30.6. saakka, kun teet tilauksesi ennen alueesi rakentamisen päättymistä (kts. alueesi rakentamisaikataulu). Tarjous on voimassa myös alueilla joilla aikataulu tarkentuu kevään aikana. Laajakaistapalvelun tilaajalle reititin kaupan päälle (arvo 129 €).

590 € – Hinta voimassa 1.7.2024 alkaen ennen alueen rakentamisen päättymistä tehtyihin tilauksiin. Reititin hankittava erikseen hintaan 129 € tai vuokralaitteena 5 €/kk.

990 € – Hinta alueelle rakentamisen päättymisen jälkeen. Jälkiliittymien toimitusaika vahvistamaton. Reititin hankittava erikseen hintaan 129 € tai vuokralaitteena 5 €/kk.

Valokuituliittymän hinta sisältää kaivamisen, asennustyön ja päätelaitteen. Voit maksaa liittymän myös korottomalla osamaksulla. Lisäksi tarvitset reitittimen sekä kuukausihintaisen laajakaistapalvelun alkaen 19,90 €/kk, 100/100M nopeudella.

Ota rennosti


Meiltä hankit valokuituyhteyden kätevästi. Ostaessasi voit olla varma, että saat valokuidun kotiisi, koska teemme aina ensin rakentamispäätöksen ennen myyntiä. Autamme ja opastamme rakentamisen jälkeen aina reitittimen asennuksesta käytön ohjeistukseen. Tuttu yhteyshenkilösi on valmiina palvelemaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

Miten valokuitu tuodaan kotiisi?

Mitä kotonasi tapahtuu kun sinne tuodaan valokuitu? Katso videoilta valokuidun rakentamisen vaiheet suunnittelusta kytkemiseen.

Suunnittelu

Sovitaan yhdessä kuidun kaivamisesta tontille ja kuitupäätteen sijoittamisesta huoneistoon.

Maanrakentaminen

Kuitukaapelia varten maahan kaivetaan ura kadun varresta rakennuksen seinustalle. Kuitukaapeli jää talon seinälle odottamaan liittymän asennusta.

Asennus

Liittymäasentaja asentaa kuitupäätelaitteen rakennuksen ulkoseinään ja kuituvastaanottimen sisälle huoneistoon. Asentaja testaa liittymän toimivuuden ja liittymä on valmis käyttöön.

Rakenna sinulle sopiva kaista

Meiltä saat kaiken tarvittavan valokuidun lisäksi. Tutustu kattaviin lisäpalveluihimme ja tilaa vaikka heti. Asiakaspalvelumme auttaa, jos sinulla on kysyttävää lisäpalveluista tai lomakkeen täytöstä. Tavoitat meidät numerosta 0800 391 234 tai asiakaspalvelu@kaisanet.fi.

Päätelaite

Laajakaista-asiakkaille päätelaite edulliseen kuukausihintaan.

Tietoturva

F-securen palkitusta valikoimasta löydät sinulle sopivan tietoturvan.

Sähköposti
-palvelu

Luotettava ja roskaposteilta suojattu sähköposti käyttöösi.

TV-kortti

Lisää laadukasta katseltavaa televisioosi TV-kortilla.

Kaisa TV

Katso TV-kanavia ja vuokraa elokuvia suoraan kotisohvalle.

Kanavapaketit

Sarjoja, leffoja, urheilua – kokoa omat kanavasi.

Valokuituun liittyminen myöhemmin

Valokuituliittymän hinta määräytyy aina rakennettavan alueen mukaan. Valokuitu on edullisin hankkia ennen valokuidun rakentamisen päättymistä alueella.

Uusille vuoden 2024 rakennusalueillemme, joille rakennuspäätökset on tehty, valokuidun liittymähinta on 390 euroa 30.6.2024 saakka. Verkkoon voi liittyä myöhemminkin. Mikäli alueellasi on jo valokuituverkko, varmistathan hinnan asiakaspalvelustamme.

Valokuidun kaivuutöistä saa kotitalousvähennystä

Voit hakea kotitalousvähennystä valokuidun rakentamistyöstä. Kotitalousvähennystä saa kuituliittymän asennuksesta sekä kuitupäätelaitteen asennuksesta ja ohjelmoinnista. Vähennys on eritelty selkeästi laskulla.

Mikä valokuitu on?

Kyliltä kaupunkeihin, kotisohvalta galakseihin – valokuitu tuo maailman luoksesi. Koostimme kattavan tietopaketin usein kysytyistä kysymyksistä.

Usein kysyttyä
Gradient taustakuva kaisanet-valokuitu-logo

TARKISTA VALOKUIDUN SAATAVUUS

Tarkista löytyykö valokuitu jo alueeltasi ja ota yhteyttä.

Tarkista saatavuus