Tv ja viihde

TV- ja viihdepalvelut joka kotiin

Kaisanet_Arttu P istuu sohvalla

Luotettava ja laadukas kaapeli-TV

Kaapeli-TV-liittymä on luotettava ja helppo joka kodin mukavuusvaruste, joka tuo olohuoneeseesi terävän ja häiriöttömän televisiokuvan lisäksi myös radiopalvelut sekä laajakaistaisen Internet-yhteyden. Näin saat kokonaisvaltaisen palvelun, joka koostuu monipuolisesta ohjelmatarjonnasta, huipputekniikasta, asiantuntevasta asiakaspalvelusta ja ammattitaitoisesta ylläpidosta.

Kaisa TV – moderni ja joustava tv-palvelu

Kaisa TV:n katsot televisiota internetsignaalin avulla.  Voit tilata kanavapaketteja ja vuokrata elokuvia suoraan televisioosi. Voit muokata Kaisa TV:n juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi ja käyttäjätunnuksella voit käyttää samanaikaisesti viittä eri päätelaitetta. Kaisa TV:n avulla voit katsoa tv:tä missä ja milloin haluat: matkapuhelimella, älytelevisiolla tai tabletilla.

Kaisanet_Arttu P ja tv

TV-Kortilla saat lisää laadukasta katseltavaa televisioosi

TV-kortti on digiboksin tai digiTV:n korttipaikkaan asetettava kortti, joka tuo mahdollisuuden tilata maksullisia kanavapaketteja tai erilliskanavia. Lisäkanavien katseluun tarvitset kaapeliverkossa toimivan digivastaanottimen. TV-kortin sekä kaapelikortinlukijan (ellei digivastaanottimessasi ole korttipaikkaa). HD-kanavien katseluun tarvitaan lisäksi Cable HD Ready -laite, joka tulee linkittää TV-kortin kanssa.

Tutustu kanavapaketteihimme

Tarjoamme lisää katsottavaa myös erilaisilla kanavapaketeilla. Tutustu ja tilaa!