Kaisanetin palvelut yrityksille

Sujuvat tietoliikennepalvelut

Toimiva verkko on kaiken toimintamme ydin. Tarjoamme yrityksellesi tietoliikennepalvelut sekä toimivat ratkaisut kameravalvontaan, maksupäätepalveluihin sekä mobiilipalveluihin.

Yritysten tietoliikenne

Toimiva verkko on välttämätön niin kotona kuin työpaikallakin. Kaisanetin osaaminen keskittyy vahvasti verkon ympärille, ja autamme sinua löytämään juuri ne yrityksellesi sopivat digitaaliset ratkaisut, palvelut, tuotteet ja laitteet, joita tarvitset, jotta liiketoimintasi sujuu.

Yritysnetti

Kaisa Yritysnetti on kiinteä, luotettava, joustava ja nopea internet-yhteys. Palvelun hinta joustaa liittymän ominaisuuksien mukaan, joten maksat vain siitä mitä tarvitset.

Netti ja yritysverkot

Kameravalvonta

Valvontakameroiden, kuvanhallintaohjelmistojen ja nykyaikaisten tietoliikenneratkaisujen avulla mahdollistetaan laadukas ja reaaliaikainen kameravalvonta.

Kameravalvonta on hyvä ja tehokas ratkaisu valvoa alueita, kiinteistöä, omaisuutta sekä henkilöiden turvallisuutta. Sitä käyttää myös esimerkiksi teollisuuden prosessivalvonnassa.

Kameravalvonnalla on ennaltaehkäisevä vaikutus riskien torjumisessa, ja tallentava valvonta mahdollistaa myös asioiden todentamisen jälkeenpäin. Kameroiden tuottamaa kuvaa siirretään, tallennetaan ja hallitaan kulloiseenkin tarpeeseen soveltuvalla tavalla.

Maksupäätepalvelut

Tarjoamme maksupäätepalvelut yrittäjien ja yritysten kaikkiin tarpeisiin.

Kaisanetin maksupäätepalvelujen avulla korttitapahtumien vastaanotto tapahtuu turvallisesti edullisella kuukausimaksulla. Kaisanetin palvelupaketit mahdollistavat myös liiketoiminnan sekä rahavirtojen seuraamisen ja raportoinnin.

Kerro meille millaisen maksupäätteen tai kokonaispalvelun tarvitset, ja me hoidamme loput.

Mobiilipalvelut

Olemme DNA:n valtuutettu yritysedustaja, jolta saat DNA:n luotettavat mobiililiittymät ja palvelut.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat nykyaikaiset mobiilipalvelut tarjoavat yrityksellesi kilpailukykyisiä langattomia ratkaisuja, joiden avulla voit helpottaa työntekoa, parantaa tuottavuutta ja säästää kustannuksia.

Yhtenäinen, eri päätelaitteet saumattomasti yhdistävä liittymäkokonaisuus helpottaa sekä yrityksesi sisäistä että asiakkaiden asiointia. Sähköpostit ja yhteiset kalenterit kulkevat mukana myös mobiilisti eri päätelaitteiden ja selaimen kautta käytettyinä.

DNA-vaihdepalvelu

Mobiilivaihde on avain yrityksesi langattomuuteen. Palvelun myötä yleisimmät kiinteiden puhelinjärjestelmien ominaisuudet voidaan siirtää langattomaan ympäristöön, jolloin puhelimiksi riittävät pelkät matkapuhelimet.