Tietoturva

F-Secure Tietoturva – Kattavaa tietoturvaa ja yksityisyydensuojaa kaikille kodin laitteille

Pankkiasioiden, ostosten ja sosiaalisen toiminnan tekeminen edellyttää nykyään enemmän henkilökohtaisten tietojen jakamista netissä. Tämä tarkoittaa, että meidän tulee suojata laitteittemme lisäksi myös henkilökohtaisia tietojamme.

Valitse tietoturva F-securen palkituista tuotteista, jotka suojaavat miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Tietoturva on nopea asentaa, ja se pysyy automaattisesti ajan tasalla. Voit koska tahansa lisätä tai poistaa laitteita turvan piiristä.

F-SECURE TOTAL

Yksi sovellus kaikkien digitaalisten hetkiesi suojaamiseen.

F-Secure Total on premium-luokan tietoturvapaketti, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset turvallisen netinkäyttöön. Total yhdistää maailmanluokan tietoturvan, yksityisyyden- ja verkkoidentiteettisuojan sekä helppokäyttöisen salasanojenhallintasovelluksen. Tällä tavalla saat kattavan tietoturvan ja yksityisyydensuojan kaikkiin laitteisiisi koko perheelle – yhdellä tilauksella.


Palvelun sisältö

 • SAFE-virustentorjunta:
  • Virustentorjunta: Reaaliaikainen suojaus viruksia, troijalaisia ja kiristysohjelmia vastaan.
  • Pankkitoimintojen suojaus: Automaattiset turvatoimet suojaavat verkkopankkitoimintosi ja online-ostostesi maksusuoritukset.
  • Internetin selauksen suojaus pöytäkoneilla ja mobiililaitteilla.
  • Perhesäännöt: erilaisia käytön valvonnan toimintoja esimerkiksi lasten internetin käytön päiväkohtainen rajoitus.
 • FREEDOME VPN: Turvallinen ja yksityinen selaus salatun yhteyden ja piilotetun IP-osoitteen avulla.
 • ID PROTECTION ‑salasana­sovellus: Salasanojenhallinta ja identiteetin suojaus verkossa reaali­aikaisten tieto­vuoto­hälytysten avulla

Nopea asentaa ja helppo hallinnoida

Tietoturva on nopea asentaa, ja se pysyy automaattisesti ajan tasalla. Voit koska tahansa lisätä tai poistaa laitteita turvan piiristä. Eri laitteisiin asennetun tietoturvapaketin hallinnointi onnistuu kätevästi F-Secure itsepalveluportaalin kautta.


Hinnasto

Palvelun hinta määräytyy suojattujen laitteiden mukaan. Total -palvelunimen perässä oleva luku kertoo, moneenko laitteeseen tietoturva on asennettavissa.

Palvelun nimiLaitteiden määräKuukausihinta
F-Secure Total 113,90 €/kk
F-Secure Total 224,90 €/kk
F-Secure Total 337,90 €/kk
F-Secure Total 559,90 €/kk
F-Secure Total 8812,90 €/kk
F-Secure Total 101013,90 €/kk
F-Secure Total 151521,90 €/kk
F-Secure Total 202028,90 €/kk
F-Secure SAFE 1 -palvelu on muuttunut 15.2.2023 F-Secure Total -palveluksi ja muutoksen myötä palvelun uusi hinta 1.3.2023 alkaen on 3,90 €/kk.

Valitse mieleisesi tutustumistarjous!

Saat F-Secure Total 3 ja 5 paketit tutustumisedulla valintasi mukaan 6 kk -50% tai 1 kk 0 €. Tutustumisjakson jälkeen palvelu jatkuu normaalin hinnaston mukaisella hinnalla. Tilaa palvelu alla olevan tilauslomakkeen kautta.Tilauslomake  Tietosuojaseloste asiakkaat  Tietosuojaseloste suoramarkkinointi


  Kirjautuminen F-Securen hallintaportaaliin tai tilauksen muuttaminen

  • Mikäli olet jo palvelun tilaaja, voit kirjautua F-Securen hallintaportaaliin tästä.
  • Mikäli haluat muuttaa tietoturvapalvelun asennettavien laitteiden määrää, niin laita meille viestiä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@kaisanet.fi

  Onko netti­kaupasta ostaminen turvallista? Tarkista

  F‑Secure Online Shopping Checker tarkistaa ilmaiseksi, onko netti­kaupasta ostaminen turvallista. Vältä verkko­kauppa­huijaukset ja skannaa URL-osoitteet F-securen tarkistus­työ­kalulla.