Kiinteä laajakaista

Kaista on vapaa, anna mennä

Laajakaistallamme varmistat toimivan netin kodin jokaiselle käyttäjälle kevyestä surffailusta raskaaseen pelaamiseen ja sarjamaratoneista etätöihin ja opiskeluun. Kaistaa piisaa kotisi kaikille laitteille, olipa perheesi iso tai pieni. Valitse kiinteä kaista käytön mukaan ja täydennä se haluamillasi lisäpalveluilla.

Toimitamme laajakaistayhteyksiä Kainuun, Savon ja Pohjois-Karjalan alueelle. Vastaamme kysymyksiisi nopeasti omassa asiakaspalvelussamme ja myymälöissä.

Valitse kaistasi

Leppoisaan kruisailuun
1–2 käyttäjälle

Uutiset
Sähköposti
Pankkiasiat
Sometus
Musiikin kuuntelu

Yksi yhteys, monta käyttäjää
1–4 käyttäjälle

Suoratoisto
Leffat ja sarjamaratonit
Pelaaminen
Etätyöskentely
Videopuhelut
Opiskelu

Kiihdytä galakseihin
Usealle yhtäaikaa

Suuret tiedostot
Terävät striimit
Raskaat pelit
Suoratoisto loistavalla laadulla
Tehokkaat etätyöt ja opiskelut
Videopuhelut ja -neuvottelut

Oikea kaista opiskeluun
Opiskelijaelämään

Etätyöt ja opiskelut
Videopuhelut- ja neuvottelut
Leffat ja sarjamaratonit
Musiikki
Pelit

Mies istuu kannettava tietokone sylissään.

100M

100 M on nopea ja edullinen kodin kiinteä nettiyhteys, joka sopii hyvin 1–2 käyttäjälle. Liittymällä hoidat vaativatkin asiat sujuvasti sekä hyödynnät verkon viihdepalveluja. 100 M nopeus on saatavilla kaapeli- tai kuituverkkoon. 

*Kampanja uusille asiakkaille

Kampanjaehdot

500M

Selaa, pelaa, työskentele ja katso leffaa. Nauti suoratoistopalvelujen hyvästä laadusta samalla kun muu perhe surffaa tai pelaa netin aalloilla. 500 M kaistalla hoidat opiskelut ja etätyöt sekä videopuhelut ja -neuvottelut.

500 megabitin yhteys sopii 1–4 käyttäjälle, eli sellaisiin talouksiin, joissa usealla käyttäjällä on tarve käyttää nettiä yhtä aikaa. 500 M nopeus on saatavilla kaapeli- tai kuituverkkoon.

*Kampanja uusille asiakkaille

Kampanjaehdot

Äiti, lapsi ja koira istuvat sohvalla ja käyttävät älylaitteita.
Mies istuu kädessään kannettava tietokone ja muki.

1000M

Paras saatavilla oleva kaistamme on oikea tehokäyttäjän unelma. Se on kodin huippunopea netti, jossa kaista ei lopu kesken tärkeän pelin tai työtehtävän, vaikka käyttäjiä tulvisi ovista ja ikkunoista.

1000M yhteys on suunniteltu koko perheen käyttöön, jossa  on rajoittamaton yhtäaikainen käyttö usealle käyttäjälle. Se on saatavilla vain Kaisanetin valokuituverkkoon. 

*Kampanja uusille asiakkaille

Kampanjaehdot

300M Opiskelija

300M Opiskelija -laajakaista on opiskelijoille tarkoitettu netti, jossa saat edullisella kuukausimaksulla jopa 300 megan laajakaistayhteyden.

Oikotietä onneen ei ole, mutta tehokkaan kaistan valinta siivittää varmasti opintoja. Voimassa olevalla opiskelijatodistuksella saat edullisen sparrikaverin, jolta ei vauhti lopu kesken.

*Opintojakson pituuden on oltava vähintään 6 kk. Palvelu on saatavilla vain itsenäisesti asuville täysi-ikäisille opiskelijoille opiskelijatodistusta (opiskelijakortti tai vastaava) vastaan.

Nuori nainen katselee tablettia opiskelijahaalarit päällään.

*Kampanjoiden tarkemmat ehdot löydät täältä. Hintakampanja on voimassa uusille asiakkaille 30.6.2024 saakka.

Rakenna sinulle sopiva kaista lisäpalveluilla

Kaisa päätelaite

Laajakaista-asiakkaille päätelaite edulliseen kuukausihintaan.

Tietoturva

F-securen palkitusta valikoimasta löydät sinulle sopivan tietoturvan.

Sähköposti
-palvelu

Luotettava ja roskaposteilta suojattu sähköposti käyttöösi.

TV-kortti

Lisää laadukasta katseltavaa televisioosi TV-kortilla.

Kaisa TV

Katso TV-kanavia ja vuokraa elokuvia suoraan kotisohvalle.

Kanavapaketit

Sarjoja, leffoja, urheilua – kokoa omat kanavasi.

Kaisaperheen jäsenenä saat jatkuvan 4 % edun laajakaistoistamme

Kaisaperheessä nautit hyvistä palveluista ja eduista joka päivä. Jäsenenä saat 4 % edun valikoiduista kuukausilaskutettavista palveluistamme.

Kaisanetin laajakaistan hyödyt

Testaa rauhassa

30 päivän tyytyväisyystakuu.

OmaKaisanet

Katsele ja hallitse omia tietoja ja palveluja.

Asiakaspalvelu

  • Asennusapu
  • Asiakaspalvelu 
  • Myymälät
  • Vikailmoitukset

Kaksi tietä laajakaistallesi

Kaisa Valokuitu – Kuitua pitkin baanalle

Valokuituverkossa kaistaa on niin paljon, että jokainen käyttäjä voi kiihdytellä netissä niin kovaa kuin haluaa. Nauti terävästä suoratoistosta, sujuvista videopalavereista, nopeista latauksista ja tehokkaasta pelaamisesta. Valokuidun kyky siirtää tietoa on lähes rajaton ja palvelee siksi pitkälle tulevaisuuteen. Kaisanetin valokuituun saat laajakaistan 100 M, 500 M sekä uskomattomalla 1000 M nopeudella.

Kaisa Kaapeli – Kiipelistä kaapeliin

Unohda tökkivä kaista ja yhdistä kotisi nettiin tasaisen varmaa kaapelia pitkin. Kaapelilaajakaista tarjoaa nopean ja toimintavarman netin useille käyttäjille ja kodin laitteille. Meiltä saat kiinteän kaapelilaajakaistan kotiisi Kajaanissa tai Iisalmessa kahdella nopeudella, 100 M ja 500 M. 

Kuitu vai kaapeli?

Tarkista osoitehaulla, onko huippunopea valokuitu jo kättesi ulottuvilla. Jos ei, Kaisa Kaapeli on aina valmis toimintaan Kajaanin ja Iisalmen alueilla, ja tarjoaa taatusti vauhdikasta kaistaa.

Rakennamme valokuituverkkoa huimaa vauhtia

Kaisanetin valokuituverkko kattaa jo huomattavan osan Ylä-Savoa, Kainuuta ja Pohjois-Karjalaa – nopean ja luotettavan nettiyhteyden hankkiminen on nyt mahdollista yhä useammalle.