Kaisa TV

Kaisa TV on moderni ja joustava tv-palvelu

Kaisa TV:n avulla voit tilata kanavapaketteja ja vuokrata elokuvia suoraan televisioosi. Voit muokata Kaisa TV:n juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi ja käyttäjätunnuksella voit käyttää samanaikaisesti viittä eri päätelaitetta. Kaisa TV avulla voit katsoa tv:tä missä ja milloin haluat: matkapuhelimella, älytelevisiolla tai tabletilla.

Valitse omasi kolmesta peruskanavapaketista (S, M, L)

Kaisa TV:n voit valita sisällön kolmesta eri peruskanavapaketista, jotka sisältävät kattavasti urheilua, uutisia, sarjoja, elokuvia, musiikkia, luonto-ohjelmia ja lastenohjelmia.

Peruskanavapaketit sisältävät yhteensä lähes 200 erilaista kanavaa, joista 108 on teräväpiirtoisia HD-kanavia ja 19 nettiradiokanavia.

Valitse miten haluat katsoa tv-kanavia

Kaisa TV:tä voit katsoa:

 • televisioon kytkettävällä erillisellä IPTV-boksilla:
  • Kaisa TV:n käyttäminen televisioon kytkettävällä erillisellä IPTV-boksilla on nopeaa, vaivatonta ja tarjoaa parhaimman tv-kokemuksen. Boksipalvelun käyttäminen on mahdollista, mikäli käytössäsi on valokuitulaajakaista. *IPTV-boksit ei enää uusmyynnissä

 • älytelevisioon tai mediatoistimeen ladattavalla sovelluksella:
  • Älytelevisiolla voit katsella Kaisa TV:tä televisioon ladattavan sovelluksen kautta. Oikean sovellukset löydät nimellä Ålcom IPTV ja tunnistat sen oranssista ympyränmuotoisesta sovelluskuvakkeesta. Sovellus toimii seuraavilla laitteilla: LG webOs, Samsung Tizen 2016->, AndroidTV; Sony, Philips, TCL. (Huom. edullisimmissa Philips malleissa ei ole Android TV:tä).

 • mobiililaitteiden kautta:
  • Mobiili-IPTV antaa mahdollisuuden katsoa Kaisa TV:tä älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Mobiili-IPTV on erillisveloitteinen lisäpalvelu + 4 €/kk. Sovelluksen käyttämiseksi sinulla on oltava jokin Kaisa TV peruspaketti tilattuna (esim. S-paketti 5,95€/kk –> Näin Mobiili-IPTV S-paketti maksaa 9,95 €/kk). Sovellusta voi käyttää kaikkialla Suomessa ja se toimii sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmässä. Sovellusta voi käyttää yhtäaikaisesti kolmella eri laitteella. Ladattavat sovellukset löydät mobiililaitteen omasta sovelluskaupasta hakusanalla Ålcom IPTV. Tietokoneella KAISA TV:n löydät osoitteesta pctv.fi (selain Chrome).

Tarkemmat kanavapakettien sisällöt, hinnat ja palveluehdot

Kanavapakettien tarjonta poikkeavat hieman käyttäessäsi Kaisa TV:tä boksin kautta tai älytelevision sovelluksen kautta. Kaisa TV boksipalvelussa kanavatarjontaa on enemmän. *IPTV-boksit ei enää uusmyynnissä

ReTV-ohjelmakirjasto

Kaikki kanavapakettitilaukset (S, M, L) sisältävät automaattisesti ReTV-ohjelmakirjaston käytön. ReTV:n avulla voit selata ja katsoa haluamiasi ohjelmia viikon ajalta taaksepäin. ReTV-kirjaston päivitys tapahtuu automaattisesti. Palvelu ei ole tarjolla kaikilla kanavilla tekijänoikeussäädösten vuoksi. Näet tarkemmin kanavaesitteestä, millä kanavilla ReTV-ohjelmakirjasto on käytettävissä.Lisäpalvelut Kaisa TV -palvelussa

Elokuvien vuokraaminen

Voit vuokrata elokuvia helposti Kaisa TV boksipalvelulla. Boksipalveluun kuuluvasta SF Anytime -ohjelmakirjastosta löydät yli tuhannesta elokuvasta ja sarjasta mieluisimmat uutuusleffat – myös HD-teräväpiirtoversioina. Tällä hetkellä käytössä on kaksi erillistä vuokrauskauppaa: SF Anytime (avoin kaikille) ja SF Anytime aikuiset (kirjautumiseen tarvitset erillisen avainkoodin). Avainkoodi on sama kuin ostokoodi, ja voit muokata kumpaakin koodia boksin asetuksissa. Vuokrausmaksu lisätään seuraavaan laskuusi. Voit katsoa elokuvaa 24 tunnin ajan vuokraushetkestä alkaen.SPIN+ peruspalvelu 5,90€/kk (sis. tekijänoikeusmaksun)

SPIN+ on lisäpalvelu, jonka voit ostaa IPTV-tilauksen yhteydessä. SPIN+-palvelun avulla voit tallentaa rajattoman määrän ohjelmia arkistoosi puoleksi vuodeksi. Voit myös pitää taukoja live-ohjelmia katsoessasi ja jatkaa niiden katselua myöhemmin. Voit sarjatallentaa automaattisesti eli tallentaa kaikki ohjelmat, joilla on sama otsikko ja jotka tulevat samalta kanavalta aina siihen asti, kunnes päätät lopettaa sarjan tallentamisen.

Lisäpalvelu SPIN Nelonen +0,99 €/kk 7vrk

SPIN Nelonen on lisäpalvelu SPIN+ -peruspalveluun, joka sisältää kaikki Nelosen kanavat. Palvelua ei voi tilata pelkästään, vaan käytössä on oltava SPIN+ peruspalvelu. Jos siis haluat SPIN Nelosen käyttöön – se maksaa yhteensä 6,89 €/kk SPIN+ peruspalvelun kanssa. Tallenteet säilyvät muista tallenteista poiketen 7 vrk, eikä niitä voi kelata eteenpäin (sopimustekninen syy). SPIN Nelonen -lisäpalvelun voit tilata suoraan IPTV-boksistasi tai asiakaspalvelustamme.

Kuukauden bonuskanava

Kaisa TV:n kaikkiin peruskanavapaketteihin kuuluu lisäksi kuukausittain vaihtuva lisäkanava. Kaisa TV:n kuukauden bonuskanavan näet täältä.


Kaisa TV tilaaminen

Voit tilata Kaisa TV alla olevalla tilauslomakkeella, asiakaspalvelumme maksuttomasta numerosta 0800 391 234 (arkisin ma-pe klo 8-17) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@kaisanet.fi tai jättämällä meille yhteydenottopyynnön.


Kaisa TV tilauslomake


  Tietosuojaseloste asiakkaat  Tietosuojaseloste suoramarkkinointi