Palvelut yrityksille

Palvelumme yrityksille

Olemme Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva laadukkaimman verkon omaava operaattori ja nykyaikainen ICT-palvelutalo.

Tarjoamme yhdessä tytäryhtiömme DataEnter Oy:n kanssa runsaan valikoiman ICT- ja tietoturvapalveluita, jotka räätälöidään aina fiksusti asiakkaan tarpeiden mukaisiksi. Olipa yrityksesi pieni tai suuri, niin meiltä löydät kaikki tarvittavat palvelut tukemaan liiketoimintaasi.

Toimiva verkko on kaiken toimintamme ydin

Toimiva verkko on välttämätön niin kotona kuin työpaikallakin. Kaisanetin osaaminen keskittyy vahvasti verkon ympärille, ja autamme sinua löytämään juuri ne yrityksellesi sopivat digitaaliset ratkaisut, palvelut, tuotteet ja laitteet, joita tarvitset, jotta liiketoimintasi sujuu.

Paikallisena toimijana olemme lähellä ja helposti tavoitettavissa. Reagoimme asiakkaan tarpeisiin nopeasti ja palvelemme aina asiantuntevasti ja laadukkaasti. Ohessa DataEnterin ICT-ammattilaiset hoitavat rautaisella kokemuksella erilaisten yritysten kehitystoimia ja muutosprojekteja yritysympäristöihin, laadusta tinkimättä.

Palvelut kaiken kokoisille yrityksille

Yksityisyrittäjälle

Tule käymään myymälässämme tai ota yhteyttä myyjiimme; me autamme sinua valitsemaan juuri sinun yritykselle sopivat palvelut. DataEnteriltä saat myös laitteet ja tietoturvapalvelut joustavilla maksutavoilla.

pienyritykselle

Pienyrityksen palvelut saat räätälöidysti juuri tarpeisiisi sopivalla kokonaisuudella. Kaisanetiltä ja DataEnteriltä saat sinulle sopivat yhteydet, laitteet ja palvelut.

Keskisuurelle yritykselle

Ohjaa omat resurssisi sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Kaisanet ja DataEnter huolehtivat puolestasi koko tietoverkon ja kaiken siihen liittyvän, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi.

Suuryritykselle

DataEnterin ICT-ammattilaiset hoitavat rautaisella kokemuksella kehitystoimia ja muutosprojekteja yritysympäristöihin, aina laadusta tinkimättä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä DataEnterin yritysmyyntiin kysyäksesi lisää Kaisanetin ja DataEnterin palveluista yrityksille.