Asukkaille

Kaisa Asuntokaista asukkaille

Kun taloyhtiösi on ottanut taloyhtiön yhteisen Kaisa Asuntokaistan, on sinulla kodissasi valmiina perusnopeudella oleva nettiyhteys. Voit alkaa heti käyttämään nettiä tarvitsevia laitteitasi.  

Jos taloyhtiössäsi ei ole Kaisa Asuntokaistaa

Ei hätää, valokuitu on silti mahdollista saada käyttöösi. Valokuituvalmius tuodaan rakennusalueillamme taloyhtiöiden teknisiin tiloihin, joka mahdollistaa Kaisa Asuntokaistan sekä yksittäiset huoneistojen omat valokuitulaajakaistat.

Kaisa Asuntokaista tarjoaa asukkaalle nopean ja laadukkaan nettiyhteyden

Kun taloyhtiösi on ottanut Kaisa Asuntokaistan, on sinulla kodissasi valmiina perusnopeudella oleva nettiyhteys. Voit yhdistää nettiyhteyden heti käyttöösi omiin laitteisiisi, kunhan asunnossasi on reititin yhteyden jakamista varten.

Reititin kotiisi helposti

Voit noutaa reitittimen myymälöistämme Kajaanista ja Iisalmesta tai tilata reitittimen kätevästi myös OmaKaisanet-portaalista alla olevasta painikkeesta.

Taloyhtiön yhteinen Kaisa Asuntokaista -sopimus tuo nettiyhteyden asukkaiden käyttöön samalla perusnopeudella. Voit tilata omaan liittymään lisänopeutta tarpeittesi mukaan. Taloyhtiön valokuituliittymän kautta Kaisanet voi toimittaa asuntoosi jopa 1000M yhteyden eSports-tasoisella pingillä. 1000M netillä et jää jalkoihin ja voit pelata, surffata, käyttää verkkopalveluita tai kaikkea tätä yhtä aikaa.

Jos kaipaat omaan nettiliittymään lisänopeutta tai lisämaksukanavia yli 150 kanavan valikoimasta, ota meihin yhteyttä sivuston alalaidasta yhteydenottopyyntö -lomakkeen kautta.

Näin saat valokuidun huoneistoosi

Valokuituvalmius tuodaan rakennusalueidemme taloyhtiöiden teknisiin tiloihin, joka mahdollistaa taloyhtiöihin sekä huoneistojen omat valokuitulaajakaistat että koko taloyhtiön Kaisa Asuntokaistan.

Helppo ja edullinen Kaisa Asuntokaista -sopimus tuo kaikkien osakkaiden käyttöön valokuidun
100M perusnopeudella alkaen 14,90 €/kk/huoneisto kuukausihintaan. Vie tietoa koko taloyhtiön valokuidusta taloyhtiösi hallitukselle ja isännöitsijälle!

Mikäli taloyhtiösi ei ota käyttöön yhteistä Kaisa Asuntokaista sopimusta, pääset silti yksittäisenä asukkaana nauttimaan valokuidun eduista hankkimalla oman kuukausihintaisen laajakaistan valikoimastamme. Tarkista osoitehaullamme onko taloyhtiöösi tuotu valokuituvalmius.

Kiinteiden laajakaistojen valikoimastamme löydät juuri sinun taloutesi tarpeisiin sopivan laajakaistayhteyden. Lisätietoja voit tiedustella asiakaspalvelustamme.

Voimmeko auttaa?

Maksuton asiakaspalvelunumeromme 0800 391 234 palvelee sinua arkisin klo 8-17. Voit lähettää meille myös sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kaisanet.fi .

Mikäli haluat, että otamme sinuun yhteyttä kertoaksemme enemmän Kaisa Asuntokaistasta ja sen mahdollistamista palveluista, jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta.