Asiakaskokemus: Kiinteistö Oy Sotkanmaa

Kiinteistö Oy Sotkanmaa on Sotkamon kunnan omistama vuokrataloyhtiö joka tarjoaa kohtuuhintaisia asuntoja senioreille sekä opiskelijoille Sotkamossa ja Vuokatissa. Urheilulukion opiskelijoille Sotkanmaalla on Vuokatin urheiluopiston alueella Sompala, jossa on 86 vuodepaikkaa kahden ja kolmen hengen soluissa.

– Nämä tulevat hiihtäjät, urheilulukiossa opiskelevat nuoret, täyttävät asunnot huomisesta alkaen, kun koulut taas alkavat, hymyilee Ilpo Antikainen, Kiinteistö Oy Sotkanmaan toimitusjohtaja.

Pitkä yhteistyö

Kaisanet on toteuttanut pari vuotta sitten Sompalan asuntoihin valokuituyhteydet. Jokaisessa asunnossa on nyt satamegainen yhteys asukkaiden käytössä, jotta etäopiskelut eivät ainakaan siitä jää kiinni.

– Kaisanetin kanssa meillä on ollut yhteistyö alusta asti. Kun Sotkanmaa perustettiin, Kaisanet tarjosi meille palvelimeltaan ohjelmistot, joilla pyöritämme vuokraustoimintaa. Siitä sitten on yhteistyö laajentunut, laitehankintoihin ja it-palveluun sekä nyt uusimpana tämä valokuitukuvio, Antikainen summaa.

Avaimet käteen -palvelu

Sompalan valokuituprojektin Kaisanet toteutti Sotkanmaalle avaimet käteen -palveluna.

– Meidän ei tarvinut kuin toimittaa rakennusten sähköpiirustukset ja avata ovet, he hoitivat kaiken muun, Antikainen kiittelee

Asennukset sujuivat hyvin, ja valmista tuli juuri niin kuin suunniteltiin, ennen koulujen alkua kaikissa huoneissa oli reitittimet paikallaan.

Vetovoimatekijä kiinteistöyhtiölle

– Valokuitu on varma. Yhteyksiin voi luottaa. Kyllä siitä meillekin on etua, opiskelijat pitävät asuntoja houkuttelevina. Vetovoimatekijä ehdottomasti meille, Antikainen hymyilee.

Kaisanetin kanssa yhteistyötä Antikainen kuvaa laadukkaaksi ja nykyaikaiseksi. Lisäksi se, että kaikki tietotekniikkaan liittyvät tuotteet ja palvelut saa samalta luukulta, helpottaa työskentelyä.

– Voin suositella Kaisanettiä. Sieltä saa laajasti kaikkea, Antikainen päättää.