Valokuitu – Vieremä

Valokuidun rakentaminen Vieremällä jatkuu 2023 vuonna

Liittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voi maksaa aina korottomalla osamaksulla. Jos asut vuoden 2023 alueella, nyt on aika tehdä ennakkotilaus viereisestä painikkeesta ja varmistaa oman valokuituyhteyden rakentaminen kotiisi 2023 vuoden aikana. Otamme yhteyttä vielä ennen rakentamisen alkamista.

Vieremän 2023 rakennusalue

Vuoden 2022 rakentamisalue

Valokuidun rakentaminen Vieremälle alkoi kesällä 2022 alla olevalle alueelle. Jos sinulla jäi oma valokuituyhteys hankkimatta ja asut vuoden 2022 rakennusalueella. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tiedustele jälkiliittymisen mahdollisuutta.

Vieremän 2022 rakennusalue

Miksi valokuitu?

Valokuitu tekee ihmeitä nettiyhteydelle, ja tänä päivänä se merkitsee enemmän kuin moni aavistaakaan. Rajoittamaton tiedonsiirtokapasiteetti on vain ja ainoastaan sinun käytössäsi – jokainen perheenjäsen pystyy luovimaan verkossa aina parasta mahdollista vauhtia. Toimintavarma nettiyhteys on helppo ottaa käyttöön, ja sen laatu on taattu vähintään 50 vuoden ajaksi.

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman nettiyhteyden – myös langattomasti.

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset kuukausiveloitteisen kiinteän laajakaistayhteyden haluamallasi nopeudella. Laajakaistan kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella on alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/100 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1 G saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Tutustu tarkemmin laajakaistayhteyksien nopeuksiin ja hinnoitteluun: kaisanet.fi/kiintea-laajakaista