Valokuitu – Vieremä

Valokuidun rakentaminen Vieremällä jatkuu 2023 vuonna

Jatkamme valokuidun aktiivista rakentamista Vieremällä vuonna 2023. Tarjoamme vieremäläisille toimintavarman valokuituyhteyden edullisella liittymismaksulla ja helpolla avaimet käteen -toimituksella. Valokuituliittymän tilaaminen on rakennusvaiheessa aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voi maksaa aina myös kätevästi osissa korottomalla osamaksulla.

Rakentamispäätös on tehty – Tilaa oma valokuituliittymäsi

Jos asut vuoden 2023 rakentamisen alueella, nyt on aika tehdä tilaus viereisestä painikkeesta ja varmistaa oman valokuituyhteys kotiisi 2023 vuoden aikana. Otamme yhteyttä vielä ennen rakentamisen alkamista kaikkiin tilauslomakkeen kautta yhteystietonsa jättäneisiin.

vierema-2023-uusi-kartta

Karttaan on merkitty valokuituverkon suunniteltu kulkureitti punaisella. Klikkaamalla kuvaa, saat sen näkyville isompana.

Rakentamisen eteneminen Vieremällä

Jokainen valokuidun rakentamisen alue etenee omaa tahtiaan kumppaneidemme toimesta. Alla olevasta linkistä pääset suoraan Vieremän rakentamisen sivulle, jonne päivitämme säännöllisesti rakentamisen tiedotteita.


Miksi valokuitu?

Valokuitu tekee ihmeitä nettiyhteydelle, ja tänä päivänä se merkitsee enemmän kuin moni aavistaakaan. Rajoittamaton tiedonsiirtokapasiteetti on vain ja ainoastaan sinun käytössäsi – jokainen perheenjäsen pystyy luovimaan verkossa aina parasta mahdollista vauhtia. Toimintavarma nettiyhteys on helppo ottaa käyttöön, ja sen laatu on taattu vähintään 50 vuoden ajaksi.

Tarkista valokuituyhteyden saatavuus osoitteellasi

Ole aktiivinen, vaikka osoitettasi ei löytyisi vielä rakennettavalta alueelta. Huomioimme myös muilta katuosuuksilta tulevia ilmoituksia. Voit tarkistaa alla olevan painikkeen kautta valokuidun nykyisen saatavuuden oman osoitteesi perusteella. Jos kuituyhteys puuttuu vielä, ilmoita meille kiinnostuksesi jättämällä yhteydenottopyyntö ja me otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

Kaista on vapaa, anna mennä

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset kuukausiveloitteisen kiinteän laajakaistayhteyden haluamallasi nopeudella. Kaisanetin valokuidulla ja Kaisa Laajakaistalla saat ylivoimaisesti nopeimman nettiyhteyden kotiisi – myös langattomasti.

Haluatko luotettavan laajakaistaliittymän ja kattavan TV-kanavavalikoiman?

Kaisa Laajakaistassa kaistaa piisaa kotisi kaikille laitteille, olipa perheesi iso tai pieni. Valitse kaistan nopeus käytön mukaan ja voit täydentää sitä haluamallasi lisäpalveluilla. Tarkista viimeisimmät kampanjahinnat ja valittavissa olevat nopeudet laajakaista sivuiltamme alla olevan linkin kautta.


Vuoden 2022 rakentamisalue

Valokuidun rakentaminen Vieremälle alkoi kesällä 2022 alla olevalle alueelle. Jos sinulla jäi oma valokuituyhteys hankkimatta ja asut vuoden 2022 rakennusalueella. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tiedustele jälkiliittymisen mahdollisuutta.

Vieremän vuoden 2022 rakennusalue.

Ota suoraan yhteyttä alueen valokuitumyyjiin

Soita, lähetä meille sähköpostia ja vieraile myymälässämme Kajaanissa tai Iisalmessa.

Jarno Hotti

jarno.hotti@kaisanet.fi

044 734 4265

Kaisanet asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@kaisanet.fi

0800 391 234