Valokuidulla varmistat nopean ja vakaan nettiyhteyden

Miksi valokuitu?

  • Valokuitukaista on kokonaan omassa käytössäsi, eikä kaistaa tarvitsee jakaa
  • Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa

Lue lisää

Valokuitualueet

Kehitämme ja laajennamme valokuituverkkoa eri alueille markkinaehtoisesti. Investointi on mahdollista, kun alueellasi on riittävästi kiinnostusta valokuituliittymien hankintaan.

Lue lisää

Näin hankit valokuidun

Tarkista ensin saatavuus osoitteeseesi. Jos sinulle on saatavilla valokuituyhteys, täytä tilauslomake ja olemme sinuun yhteydessä. Mikäli saatavuutta ei vielä ole, ilmoita meille kiinnostuksestasi!

Lue lisää

Valokuituliittymä joustavasti myös osamaksulla

Valokuituliittymä voi olla kertainvestointina iso summa. Taloutesi tasapainottamiseksi voit tehdä valokuituhankinnan myös osamaksulla alkaen 59,90€/kk (36kk maksuajalla).

Lue lisää

Suomi tarvitsee kuitua -hanke

Suomi tarvitsee kuitua on valtakunnallinen Finnet-liiton koordinoima vaikuttamishanke. Hankkeen tavoitteena on kasvattaa kiinnostusta valokuitua kohtaan ja avata sen merkitystä kotitalouksille.

Lue lisää

Valokuitu on lasista tai muovista vedetty kuitu, jonka tarkoituksena on johtaa valoa. Internet- ja tv-sisällöt siirtyvät optisessa kuitukaapelissa valon nopeudella ja tiedonsiirtomenetelmänä valokuitu onkin ylivoimainen muihin tekniikoihin verrattuna. Yleensä valokuitukaapelit kaivetaan maahan, eivätkä ne ole siten säälle alttiita kuten langattomat yhteydet tai ADSL-yhteydet. Käytännössä valokuidun tiedonsiirtokapasiteetti on lähes rajaton ja se täyttääkin ominaisuuksillaan kaikki tulevaisuuden tarpeet.

Liittymällä valokuituverkkoon saat käyttöösi nopean ja vakaan nettiyhteyden lisäksi monia muita palveluita. Yhdellä liittymällä saat pätkimättömän verkon kaikille kotisi älylaitteille. Valokuidulla takaat kotiisi toimivan internet-yhteyden vähintään 50 vuodeksi. Samalla nostat kiinteistösi arvoa!

Kotitalousvähennystä valokuidun kaivutöistä

Hankkiessasi valokuidun, voit hakea työn osuudesta kotitalousvähennystä. Lue lisää esimerkiksi www.omakotiliitto.fi

Kaikkea ei tarvitse maksaa kerralla

Valokuidun hinnat ovat alk. 1240€. Vaikka investointi voi tuntua suurelta, muista kuitenkin, että valokuidun rakennuttaminen myös nostaa kiinteistösi arvoa. Voit valita maksuvaihtoehdoksi osamaksun esimerkiksi 12, 24 tai 36kk.

Jäsenasiakkaana säästät liittymismaksussa satoja euroja.

1.1.2020 alkaen valokuituliittymän jäsenetuhinta on alk. 750€ uusille jäsenille (normaalisti alk. 1240€) Kaisanetin valikoiduille rakentamisalueille. Tämän edun lisäksi saat mm. 4% alennuksen laajakaista-, kaapeli-tv- ja puhepalvelujen kuukausimaksuista, jolloin säästät jatkossakin! Katso lisää jäsenasiakkaan eduista tästä.