Valon nopeudella

Valokuitu tekee ihmeitä nettiyhteydelle,
ja tänä päivänä se merkitsee enemmän
kuin moni aavistaakaan.

Tarkista saatavuus alueellasi

Se tunne, kun katto ei tulekaan vastaan

Valokuituyhteyden rajoittamaton tiedonsiirtokapasiteetti on vain ja ainoastaan sinun käytössäsi. Tilaa on niin paljon, että jokainen perheenjäsen pystyy luovimaan internetissä aina parasta mahdollista vauhtia. Toimintavarma yhteys on helppo ottaa käyttöön, ja sen laatu on taattu vähintään 50 vuoden ajaksi. Taivas on rajana nettiyhteydestä nauttimisessa, ja kaupan päälle kohoaa niin kiinteistön kuin koko asuma-alueen arvo katon läpi aivan uudelle tasolle.

Valokuidun edut ja hyödyt

Vain paras on kyllin hyvää

Kaisanetin valokuituverkko kattaa jo huomattavan osan Ylä-Savoa, Kainuuta ja Pohjois-Karjalaa – mahdollisimman nopean ja luotettavan nettiyhteyden hankkiminen on nyt mahdollista yhä useammalle, vieläpä hintaan, joka varmasti maksaa itsensä korkojen kera takaisin sujuvien yhteyksien ja kiinteistön arvonnousun muodossa. Yrityksesi ja perheesi, sinusta itsestäsi puhumattakaan, ansaitsee parasta mahdollista – me toimitamme valokuidun helposti ja nopeasti, avaimet käteen -periaatteella!

Valokuidun rakentamisalueemme

Kaisanet Valokuitu

KOTITALOUSVÄHENNYSTÄ VALOKUIDUN KAIVUTÖISTÄ

Hankkiessasi valokuidun, voit hakea työn osuudesta kotitalousvähennystä.

Lue lisää

KAIKKEA EI TARVITSE MAKSAA KERRALLA

Valokuidun hinnat ovat alk. 390€. Käytössäsi on joustavat maksuvaihtoehdot ja voit valita maksuvaihtoehdoksi osamaksun esimerkiksi 12kk, 24kk, 36kk tai jopa 60kk maksuajalla.

JÄSENASIAKKAANA SÄÄSTÄT

Liittymällä Kaisaperheen jäseneksi saat jatkuvan 4% alennus laajakaista-, kaapeli-tv:n kuukausimaksusta.

Lue lisää

Kaisanet huolehtii, että homma toimii

Kaisanetilta et vain hanki valokuitua kätevästi – me pidämme huolta myös siitä, että käyttöönotto sujuu niin mutkattomasti kuin mahdollista. Meiltä saat valokuituyhteyden lisäksi kaikki tarvitsemasi palvelut ja käytönaikaisen tuen. Voit soittaa maksuttomaan asiakaspalvelunumeroon tai piipahtaa myymälässämme – tuttu yhteyshenkilösi on valmiina palvelemaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi!

Näin hankit valokuidun

Ajankohtaista

Panostamme Kajaanin valokuituverkkoon

Kaisanet on paikallinen toimija Kajaanin alueella ja haluamme vahvistaa oman toimialueemme elinvoimaisuutta tulevaisuudessa. Rakennamme tulevina.

Lue lisää

Sotkamossa liikutaan valon nopeudella

Laajennamme Sotkamon valokuituverkkoa vuonna 2022 Hirvenniemeen ja Makkosenmäelle sekä vuonna 2023 Sotkamon keskustaan, Siltasaareen ja.

Lue lisää

Vieremälle nopea valokuituyhteys 2022

Valokuidun rakentaminen Vieremälle alkaa kesällä 2022. Vielä kerkeät hypätä nopean valokuidun matkaan! Liittymän tilaaminen rakennusvaiheessa.

Lue lisää

Kaisanet tuo valokuidun Iisalmeen

Haluatko luotettavan laajakaistaliittymän ja reilun 150 tv-kanavan valikoiman? Valokuidun rakentaminen Iisalmen Makkaralahdessa alkaa kesällä 2022..

Lue lisää

Lapinlahdelle valokuitua 2022

Haluatko luotettavan laajakaistaliittymän ja reilun 150 tv-kanavan valikoiman? Valokuidun rakentaminen Lapinlahden alueella alkaa kesällä 2022..

Lue lisää

Valokuitua Suomussalmelle

Vaikuta alueesi valokuitumahdollisuuksiin! Valokuidun rakentaminen Suomussalmella jatkuu kesällä 2022. Alueiden asukkailla ja yrityksillä on vielä.

Lue lisää