Valon nopeudella

Valokuitu tekee ihmeitä nettiyhteydelle,
ja tänä päivänä se merkitsee enemmän
kuin moni aavistaakaan. Tarkista saatavuushaun
avulla, onko valokuituyhteys jo kätesi ulottuvilla.

Tarkista saatavuus

Se tunne, kun katto ei tulekaan vastaan

Valokuituyhteyden rajoittamaton tiedonsiirtokapasiteetti on vain ja ainoastaan sinun käytössäsi. Tilaa on niin paljon, että jokainen perheenjäsen pystyy luovimaan internetissä aina parasta mahdollista vauhtia. Toimintavarma yhteys on helppo ottaa käyttöön, ja sen laatu on taattu vähintään 50 vuoden ajaksi. Taivas on rajana nettiyhteydestä nauttimisessa, ja kaupan päälle kohoaa niin kiinteistön kuin koko asuma-alueen arvo katon läpi aivan uudelle tasolle.

Valokuidun edut ja hyödyt

Vain paras on kyllin hyvää

Kaisanetin valokuituverkko kattaa jo huomattavan osan Ylä-Savoa, Kainuuta ja Pohjois-Karjalaa – mahdollisimman nopean ja luotettavan nettiyhteyden hankkiminen on nyt mahdollista yhä useammalle, vieläpä hintaan, joka varmasti maksaa itsensä korkojen kera takaisin sujuvien yhteyksien ja kiinteistön arvonnousun muodossa. Yrityksesi ja perheesi, sinusta itsestäsi puhumattakaan, ansaitsee parasta mahdollista – me toimitamme valokuidun helposti ja nopeasti, avaimet käteen -periaatteella!

Valokuidun rakentamisalueemme

Kiihdytä valon nopeuteen ja tee oma tilauksesi

Tilaa oma liittymäsi alla olevan painikkeen kautta rakennusalueillemme ja varmista, että pääset valovoimaisten asiakkaidemme joukkoon.

Valokuidun tilaus

Kaisanet Valokuitu

KOTITALOUSVÄHENNYSTÄ VALOKUIDUN KAIVUTÖISTÄ

Hankkiessasi valokuidun, voit hakea työn osuudesta kotitalousvähennystä.

Lue lisää

KAIKKEA EI TARVITSE MAKSAA KERRALLA

Valokuidun hinnat ovat alk. 390€. Käytössäsi on joustavat maksuvaihtoehdot ja voit valita maksuvaihtoehdoksi osamaksun esimerkiksi 12kk, 24kk, 36kk tai jopa 60kk maksuajalla.

JÄSENASIAKKAANA SÄÄSTÄT

Liittymällä Kaisaperheen jäseneksi saat jatkuvan 4% alennus laajakaistojen sekä kaapeli-tv:n kuukausimaksuista.

Lue lisää

Kaisanet huolehtii, että homma toimii

Kaisanetilta et vain hanki valokuitua kätevästi – me pidämme huolta myös siitä, että käyttöönotto sujuu niin mutkattomasti kuin mahdollista. Meiltä saat valokuituyhteyden lisäksi kaikki tarvitsemasi palvelut ja käytönaikaisen tuen. Voit soittaa maksuttomaan asiakaspalvelunumeroon tai piipahtaa myymälässämme – tuttu yhteyshenkilösi on valmiina palvelemaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi!

Näin hankit valokuidun

Ajankohtaista valokuiturakentamisesta

Valokuitu – Kajaani

Panostamme Kajaanin valokuituverkkoon Olemme paikallinen toimija Kajaanin alueella ja haluamme vahvistaa oman toimialueemme elinvoimaisuutta myös.

Lue lisää

Valokuitu – Sotkamo

Valokuitua Sotkamoon Vuonna 2023 rakennamme Sotkamossa valokuituverkon Siltasaareen ja keskustan alueelle. Nyt on aika tehdä.

Lue lisää

Valokuitu – Vieremä

Valokuidun rakentaminen Vieremällä jatkuu 2023 vuonna Jatkamme valokuidun aktiivista rakentamista Vieremällä vuonna 2023. Tarjoamme vieremäläisille.

Lue lisää

Valokuitu – Iisalmi

Kaisanet tuo valokuidun Iisalmeen Olemme paikallinen toimija Iisalmen alueella ja haluamme vahvistaa oman toimialueemme elinvoimaisuutta.

Lue lisää

Valokuitu – Lapinlahti

Valokuiturakentaminen jatkuu 2023 Lapinlahdella Rakennamme valokuitua Lapinlahdella aktiivisesti. Valokuidun rakentaminen Lapinlahden alueella alkoi vuonna 2022.

Lue lisää

Valokuitu – Suomussalmi

Valokuitua Suomussalmelle Rakennamme vuosittain aktiivisesti valokuitua Suomussalmelle. Alueiden asukkailla ja yrityksillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen,.

Lue lisää