Valokuitu – Kontiomäki

Kaisanet tuo valokuidun Kontiomäelle vuonna 2023

Valokuidun rakentaminen Paltamon Kontiomäellä alkaa vuonna 2023. Nyt on oikea hetki alkaa pohtia nopean ja toimintavarman valokuituyhteyden hankkimista omaan kiinteistöön, huoneistoon tai yritykseen. Liittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voi maksaa halutessasi myös korottomalla osamaksulla.

Rakentamispäätös – Tilaa oma valokuitu

Alla on esitelty tämän vuoden rakennusalue tarkemmin, minne Kaisanet rakentaa valokuidun 2023. Jos asut tällä alueella ja haluat varmistaa oman valokuituliittymäsi, täytä tilauslomake viereisestä painikkeesta. Otamme vielä yhteyttä kaikkiin yhteystietonsa jättäneisiin ennen rakentamisen aloittamista.

kontiomaki-2023

Klikkaamalla kuvaa, saat sen näkyville isompana.

Rakentamisen eteneminen Kontiomäellä

Jokainen valokuidun rakentamisen alue etenee omaa tahtiaan kumppaneidemme toimesta. Alla olevasta linkistä pääset suoraan Kontiomäen rakentamisen sivulle, jonne päivitämme säännöllisesti rakentamisen tiedotteita.


Miksi valokuitu?

Valokuitu tekee ihmeitä nettiyhteydelle, ja tänä päivänä se merkitsee enemmän kuin moni aavistaakaan. Rajoittamaton tiedonsiirtokapasiteetti on vain ja ainoastaan sinun käytössäsi – jokainen perheenjäsen pystyy luovimaan verkossa aina parasta mahdollista vauhtia. Toimintavarma nettiyhteys on helppo ottaa käyttöön, ja sen laatu on taattu vähintään 50 vuoden ajaksi.

Kaista on vapaa, anna mennä

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset kuukausiveloitteisen kiinteän laajakaistayhteyden haluamallasi nopeudella. Kaisanetin valokuidulla ja Kaisa Laajakaistalla saat ylivoimaisesti nopeimman nettiyhteyden kotiisi – myös langattomasti.

Kaisa Laajakaistassa kaistaa piisaa kotisi kaikille laitteille, olipa perheesi iso tai pieni. Valitse kaistan nopeus käytön mukaan ja voit täydentää sitä haluamallasi lisäpalveluilla. Tarkista viimeisimmät kampanjahinnat ja valittavissa olevat nopeudet laajakaista sivuiltamme alla olevan linkin kautta.

Heräsikö kysymyksiä valokuidusta?

Kurkkaa usein kysytyt kysymykset, jos sieltä löytyisi suoraan vastaus.

Jos kysymykseesi ei löydy suoraan vastausta täältä, voit jättää meille myös kysymyksen suoraan yhteystietolomakkeen kautta. Päivitämme uusia usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia aktiivisesti sivuillemme.