Valokuitu – Kontiomäki

Kaisanet tuo valokuidun Kontiomäelle vuonna 2023

Valokuidun rakentaminen Paltamon Kontiomäellä alkaa vuonna 2023. Nyt on oikea hetki alkaa pohtia nopean ja toimintavarman valokuituyhteyden hankkimista omaan kiinteistöön, huoneistoon tai yritykseen. Liittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voi maksaa halutessasi myös korottomalla osamaksulla.

Alla on esitelty vuoden 2023 rakennusalue tarkemmin. Jos asut tällä alueella ja haluat varmistaa oman valokuituliittymäsi, täytä tilauslomake viereisestä painikkeesta. Otamme vielä yhteyttä ennen rakentamisen aloittamista.

Vuoden 2023 valokuidun rakentamisalue Kontiomäessä.

MIKSI VALOKUITU?

Valokuitu tekee ihmeitä nettiyhteydelle, ja tänä päivänä se merkitsee enemmän kuin moni aavistaakaan. Rajoittamaton tiedonsiirtokapasiteetti on vain ja ainoastaan sinun käytössäsi – jokainen perheenjäsen pystyy luovimaan verkossa aina parasta mahdollista vauhtia. Toimintavarma nettiyhteys on helppo ottaa käyttöön, ja sen laatu on taattu vähintään 50 vuoden ajaksi.

VALOKUIDULLA + KAISA LAAJAKAISTA -YHTEYDELLÄ SAAT YLIVOIMAISESTI NOPEIMMAN NETTIYHTEYDEN – MYÖS LANGATTOMASTI.

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset kuukausiveloitteisen kiinteän laajakaistayhteyden haluamallasi nopeudella. Laajakaistan kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella on alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/100 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1 G saakka sisältäen myös TV-palvelut (KAISA TV).

Tutustu tarkemmin laajakaistayhteyksien nopeuksiin ja hinnoitteluun: kaisanet.fi/kiintea-laajakaista