Tilaa nyt

Kaisanetin huippunopea valokuitulaajakaista on rakennettu ja saatavilla Iisalmen Rohmulan alueelle (Kylväjänpolku, Laihotie, Kyntäjäntie ja Omakotitie).

Alueen lopputöitä ja valokuituliittymien kaivuuta jatketaan kuitenkin heti keväällä roudan sulettua, jolloin uusia tilaajia voidaan ottaa mukaan.


Jos et ennättänyt saada valokuituliittymää kesän 2020 aikana, kannattaa tilaus tehdä jo nyt, jotta pääset pian tyytyväisten valokuitukäyttäjien joukkoon.

Valokuituliittymän liittymismaksu Kaisanetin jäsenasiakkaille on 750 € (norm. 1240 €). Liittymismaksu sisältää Kaisanetin jäsenasiakkuuden. Jäsenasiakkaan saamista eduista voit lukea lisää täältä. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa. 

Valokuidulla + Kaisa Laajakaista -yhteydellä saat ylivoimaisesti nopeimman netin – myös langattomasti.

Laajakaistan kuukausimaksu 2 vuoden sopimuksella alk. 29,90 €/kk liittymänopeudella 100/100 Mbit/s. Liittymänopeuksia on saatavilla aina 1000M nopeuksiin saakka.


Kartoitettu alue – Rohmula


Alueelle on saatavilla myös Kaisanetin kaapeli-tv-palvelut. Kaapeli-tv:n avulla saat mm. kanavavalikoiman kasvatettua noin 150 kanavaan. Lue lisää kaapeli-tv:n kanavista ja eduista tästä.

Toimi heti ja tilaa valokuituliittymä, niin saat liittymäsi kesän 2021 rakentamissuunnitelmaan! Olemme sinuun yhteydessä ennen rakentamisen aloitusta ja voit samalla kysyä myös lisätietoa valokuidusta ja sen lisäpalveluista. Tilaa liittymä asiakaspalvelusta 0800 391 234 tai asiakaspalvelu@kaisanet.fi.

Valokuidulla saat vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla vuosikymmeniksi ilman kaistan loppumista ja takkuilua. Se helpottaa arkeasi ja tuo laatua vapaa-aikaan. Nopean yhteyden kautta pääset nauttimaan sujuvasti parhaista netti- ja tv-palveluista. Valokuituliittymä nostaa kiinteistösi arvoa ja on järkevä sijoitus tulevaisuuteen.

Katso lisätietoja valokuituliittymän ominaisuuksista ja hyödyistä sekä laajakaistaliittymien nopeusvaihtoehdoista ja lisäpalveluista.

Jäikö jotain kysyttävää? Kysy lisää Seppo Kettunen, puh. 044 734 4261 tai asiakaspalvelusta, puh. 0800 391 234.

Rakennusyhteistyökumppanina alueella toimii Maansiirto- ja Kunnallistekniset Työt L. Tikkanen.