Pohjois-Karjalan rakentamistiedotteet

Rakentamisen eteneminen Pohjois-Karjalassa

Pohjois-Karjalan useille eri alueille on tulossa Kaisanetin huippunopea valokuituverkko. Tällä sivulla ovat koottuna Pohjois-Karjalan valokuidun rakentamistiedotteet.

  • Rakennamme Pohjois-Karjalassa seuraavilla alueilla: Joensuun keskusta, Lehmo, Kontiolahti, Ylämylly (Liperi) sekä Sulkuniemi.
  • Valokuidun rakentaminen on aloitettu Pohjois-Karjalan alueilla Joensuun Sulkuniemestä, jossa maatyöt ovat valmistuneet.
  • Teletyöt arvioidaan tehtävän viikoilla 46-47 ja käyttöönotot arviolta joulukuun alussa.
  • Mikäli keli sallii maarakentamisen vielä marraskuun puolivälin jälkeen, myös muiden alueiden rakentaminen on mahdollista.
  • Päivitämme sivua sitä mukaa, kun aikataulut vahvistuvat.

Kaista on vapaa, anna mennä

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset kuukausiveloitteisen kiinteän laajakaistayhteyden haluamallasi nopeudella. Kaisanetin valokuidulla ja Kaisa Laajakaistalla saat ylivoimaisesti nopeimman nettiyhteyden kotiisi – myös langattomasti.

Kaisa Laajakaistassa kaistaa piisaa kotisi kaikille laitteille, olipa perheesi iso tai pieni. Valitse kaistan nopeus käytön mukaan ja voit täydentää sitä haluamallasi lisäpalveluilla. Tarkista viimeisimmät kampanjahinnat ja valittavissa olevat nopeudet laajakaista sivuiltamme alla olevan linkin kautta.

Heräsikö kysymyksiä valokuidusta?

Kurkkaa usein kysytyt kysymykset, jos sieltä löytyisi suoraan vastaus.

Jos kysymykseesi ei löydy suoraan vastausta UKK-osiosta, voit jättää meille kysymyksen myös yhteystietolomakkeen kautta. Päivitämme uusia usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia aktiivisesti sivuillemme.