Rakennamme valokuituverkkoa huimaa vauhtia

Tee etätöitä, pelaa, selaa tai katso leffaa! Valokuidussa riittää varmasti kaistaa ja vauhtia koko perheelle – kelissä kuin kelissä. Valokuitu on nopeudeltaan ylivoimainen muihin tekniikoihin verrattuna: sisällöt siirtyvät optisessa kuitukaapelissa valonnopeudella, eivätkä sääolosuhteet vaikuta yhteyden toimintaan. Sen tiedonsiirtokyky on myös lähes rajaton. Siksi valokuitu täyttää kaikki tarpeesi nyt ja tulevaisuudessa.

Kehitämme, kartoitamme ja laajennamme valokuituverkkoa eri alueille jatkuvasti. Tarkista osoitehaun avulla, onko valokuitu jo otettavissa käyttöön alueellasi. 

Kuitu vai kaapeli?

Tarkista osoitehaulla, onko huippunopea valokuitu jo kättesi ulottuvilla. Jos ei, Kaisa Kaapeli on aina valmis toimintaan ja tarjoaa taatusti vauhdikasta kaistaa.

Rakentamisalueet 2022

Rakentamisalueet 2022 etenevät suunnitelmien mukaisesti. Osan alueiden liittymien käyttöönotossa on pieniä viivästyksiä päätelaitteiden saatavuusongelmien vuoksi.

Rakentamisalueet 2023

Aikainen asukas nappaa kuidun edullisimmin

Saat valokuituliittymän edullisimmin, kun teet tilauksen ennen tai viimeistään rakennusvaiheessa. Rakentamisen jälkeen voit kysyä meiltä kiinteistökohtaisen tarjouksen.

Liittymämahdollisuutta voit kysyä vielä rakennus- ja jälkityövaiheessa. Lisätietoja saat Kaisanetin myymälöistä tai asiakaspalvelusta p. 0800 39 1234. Voit myös vinkata uusista rakentamisalueista lähettämällä viestin osoitteeseen: asiakaspalvelu@kaisanet.fi 

Kaista on vapaa, anna mennä

Kaisanetin laajakaistalla varmistat toimivan netin kodin jokaiselle käyttäjälle kevyestä surffailusta raskaaseen pelaamiseen ja sarjamaratoneista etätöihin ja opiskeluun. Kaistaa piisaa kotisi kaikille laitteille, olipa perheesi iso tai pieni. Valitse kiinteä kaista käytön mukaan ja täydennä se haluamillasi lisäpalveluilla.