Hoida Kaisa Asuntokaistalla koko taloyhtiön nettiyhteydet kerralla kuntoon!

Kaisa Asuntokaista tarjoaa taloyhtiöille helpot ja toimintavarmat nettiyhteydet kaapeli-TV-liittymän tai valokuituliittymän kautta. Huoneistojen liittäminen Kaisanetin taloyhtiölaajakaistan sekä kaapeli-TV-palvelujen piiriin on kauaskantoinen päätös. Kaisa Asuntokaistan ansiosta taloyhtiön yksittäinen asukas pääsee käyttämään nettiyhteyttä tavallista edullisemmin, eikä asukkaalta vaadita omaa erillistä sopimusta. Taloyhtiön valitsema laajakaistan perusnopeus sisältyy suoraan vastike- tai vuokralaskuun.

Kaisa Asuntokaistalla takaat asukkaille perustasoisen nettiyhteyden ja kattavat lisämaksukanavapalvelut. Jos tarvitaan lisänopeutta tai muita palveluita, asukkaat voivat halutessaan nostaa oman yhteyden nopeutta ja valita katsottavakseen lisäkanavia yli 150 kanavan valikoimasta sekä tilata omaan käyttöön sopivia suoratoistopalveluita. Kaikki hoituvat helposti Kaisanetin asiakaspalvelun kautta.

Mikäli taloyhtiössäsi on jo Kaisa Asuntokaista tai valokuituvalmius,  klikkaa täältä lisätietoa asukkaille.

Taloyhtiön Asuntokaistan hankinta-askeleet

Pyydä tarjous

Taloyhtiön alkukartoitus, jonka perusteella Kaisanet voi antaa taloyhtiökohtaisen tarjouksen laajakaistapalveluista. Tarjouspyynnön voi tehdä taloyhtiön isännöitsijä, hallituksen jäsen tai uudisrakennuksen osalta rakennuttaja.

Kiinnostusten kartoitus & Päätös taloyhtiön laajakaistapalvelusta

Kiinnostuksen kartoitus taloyhtiössä. Tähän voi hyödyntää esimerkiksi sivuiltamme ladattavaa kiinnostuskartoituslomaketta. Asia viedään taloyhtiön yhtiökokouksen esityslistalle päätettävänä asiana. Valokuituyhteyden hankintapäätös menee enemmistöpäätöksellä yhtiökokouksessa.

Asuntokaista otetaan käyttöön – asennusvaihe

Hankintapäätöksen jälkeen asunto-osakeyhtiö tekee sopimuksen Kaisanetin kanssa ja tällöin sovitaan palveluiden käyttöönottopäivä. Asennuksen yhteydessä Kaisanet tiedottaa ja ohjeistaa taloyhtiötä palveluiden käyttöönotosta ja tarjolla olevista lisäpalveluista.

Miksi valokuitu kannattaa hankkia taloyhtiöön?

Nopea ja luotettava

Netin nopeus ja luotettavuus nousevat valokuidun ansiosta uudelle tasolle. Häiriöttömät elokuvat ja urheilulähetykset ovat valokuidulla oletusarvo myös silloin, kun useampi käyttäjä on omalla päätelaitteellaan samanaikaisesti netissä.

Sujuva arki

Valokuituverkko mahdollistaa sujuvan etätyön ja -opiskelun, sähköisten palveluiden käytön sekä kodin älylaitteiden käytön kaikille taloyhtiön asukkaille. Taloyhtiölaajakaista on yleensä myös huomattavasti edullisempi kuin yksittäiseen talouteen hankittu laajakaistayhteys.

Ratkaisu tulevaisuuden nettitarpeisiin

Valokuitu riittää netin käyttötarpeisiin missä tahansa perheessä jopa seuraavat 50 vuotta. Sijoituksena se siis maksaa itsensä takaisin korkojen kera niin arvonnousun, kuin sujuvien ja pitkäikäisten nettiyhteyksien muodossa.

Kiinteistön arvo ja vetovoima nousevat

Valokuitu nostaa kiinteistön arvoa. Lisäksi se vahvistaa alueille jäämistä ja muuttamista – sinne halutaan asumaan, missä verkko ja sen mahdollistamat palvelut toimivat. Uutta kotia etsittäessä nettiyhteydet ovat hyvin ratkaisevassa roolissa.

Kaapeli-tv:llä terävyyttä ja laatua tv:n katseluun

Valokuitu mahdollistaa taloyhtiöille kaapeli-tv -palvelut. Näin huoneistoihin saadaan hyvälaatuiset tv-yhteydet ja laajempi HD-kanavavalikoima, jonka myötä myös kuva on huomattavasti terävämpi.

Kaisanet huolehtii, että homma toimii

Yhteyden ja palvelut saat kätevästi samalta luukulta. Kaisanetin valokuitu sisältää kaiken tarvittavan – ei yllätyskustannuksia!

Tarkista valokuidun saatavuus taloyhtiöösi

Tarkista osoitteellasi onko valokuitu jo saatavilla taloyhtiöösi.

Tarkista saatavuus

Haluatko laittaa rattaat pyörimään? – Kartoita taloyhtiösi tilanne

Jos taloyhtiössäsi ei ole vielä Kaisanetin KAISA Asuntokaista käytössä, mutta teillä olisi kiinnostusta kuulla palvelusta lisää. Laita viestiä Kaisanetin asiakaspalveluun sähköpostitse: asiakaspalvelu@kaisanet.fi, niin voimme tehdä teille taloyhtiökohtaisen tarjouksen.

Voit myös ladata asunto-osakeyhtiön oppaan ja alkukartoituslomakkeen alla olevan painikkeen kautta. Kartoituslomakkeen avulla voit kerätä sisäisesti taloyhtiönne tarkempaa kiinnostusta ja lomake toimii myös pohjatietona taloyhtiön tarjouksen tekemisessä.

Tilaa KAISA Asuntokaista taloyhtiöopas ja kartoituslomake

Olemme tuttu ja paikallinen toimijasi

Me Kaisanetillä teemme kaikkemme, jotta taloyhtiöasukkaiden nettikokemus on mahdollisimman sujuva, luotettava ja laadukas. Tarjoamme yhteyden ja palvelut samalta luukulta, jolloin kaikki rullaa helpommin. Kaisanetiltä et vain hanki valokuitua kätevästi – me pidämme huolta myös siitä, että käyttöönotto sujuu niin mutkattomasti kuin mahdollista. Meiltä asukkaat saavat nettiyhteyden lisäksi kaikki tarvitsemansa palvelut ja käytönaikaisen tuen joko soittamalla tai kasvotusten.

 

Tutut yhteyshenkilöt ovat valmiina palvelemaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi!

Jätä yhteydenottopyyntö

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

Soita, vieraile myymälässämme tai lähetä meille sähköpostia! Kajaanin ja Iisalmen myymämme palvelevat sinua arkisin klo 10-16.

Anssi Juntunen

anssi.juntunen@kaisanet.fi

044 734 4226

Iisalmi

Juha Hyttinen

juha.hyttinen@kaisanet.fi

044 734 4325

Kajaani

Jenna Karjalainen

jenna.karjalainen@kaisanet.fi

044 734 4427

Kajaani

Heidi Leinonen

heidi.leinonen@kaisanet.fi

044 734 4424

Kajaani

Kaisanet asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@kaisanet.fi

0800 391 234