Kaisanettiläinen #8

Uratarinoissa esittelemme meidän henkilökuntaa eli Kaisanettiläisiä. Tällä kertaa esittelyssä on Heini Sivula. Heini on Kaisanetin markkinointi- ja viestintäpäällikkö.

Kuka olet?
Heini Sivula

Mitä teet? Kajaani vai Iisalmi?
Olen Kaisanetin markkinointi- ja viestintäpäällikkö. Pääsääntöisesti työskentelen Kajaanissa, mutta käyn myös säännöllisesti meidän Iisalmen toimipisteessä.
Toimenkuvani on hyvinkin laaja markkinoinnin ja viestinnän kentällä. Työ pitää sisällään esimerkiksi markkinointimateriaalien ja verkkosivujen suunnittelua ja kehittämistä, blogien ja artikkeleiden kirjoittamista, tapahtumien järjestelyä sekä markkinointi- ja viestintäsuunnitelmien tekemistä.

Miten olet päätynyt Kaisanetille töihin?
Kajaaniin olen päätynyt mieheni työn vuoksi. Kaisanetille taas päädyin, kun hain avoinna olevaa paikkaa. Pääsin haastatteluun, siitä toisellekin kierrokselle, ja sitten sain tämän työn noin puolitoista vuotta sitten.

Mistä pidät työssäsi?
Siitä, että ei ole kahta samanlaista päivää. Työni suola ja sokeri on monipuolisuus sekä se, että saan aika vapaat kädet ehdotella ja ideoida erilaisia asioita. Minulta odotetaankin paljon ideoita ja luovuutta, mutta toisaalta myös tuloksia ja sitä, että pysytään nykyaikaisessa digitaalisen markkinoinnin menossa mukana. Työ ei ole rutiininomaista, mikä sopii minulle oikein hyvin.

Mitä teet vapaa-ajalla?
Vapaa-aika kuluu tiiviisti kotona, koska meillä on koira ja koska miehen työ pitää meidät tiiviisti täällä. Koiran kanssa ulkoillaan ja puuhaillaan kaikennäköistä päivittäin. Lisäksi tykkään matkustella. Matkustelu on minulle elämän hattara ja vaahtokarkki 🙂 Toisaalta tykkään myös olla vaan kotona rauhassa, laittaa hyvää ruokaa tai katsella leffoja. Aika ajoin virittelen liikuntaharrastusta, käyn salilla ja lenkkeilen, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Pyrin kuitenkin liikkumaan säännöllisesti ja koira toimii tässä hyvänä apuna.

Mitä et ehkä vielä tiennyt minusta?
Siitä huolimatta, että minulla on ihan hirveä korkeanpaikankammo, musta on ihana kiipeillä. Tosin täytyy myöntää, että en ole päässyt muutamaan vuoteen sitä tekemään. Itsensä ylittäminen peloista huolimatta on minua kiehtova asia, mitä pyrin tekemään silloin tällöin. Jos ja kun tekee asioita, jotka pelottaa, pelon ilmetessä välillä ihan fyysisenä, niin pelon voittamisesta saa ihan hirveät energiat. Harjoittelemalla pelon voittamista olen oppinut itsestäni esimerkiksi sen, että minä pystyn tekemään asioita, vaikka ne pelottaisivatkin etukäteen.

Ehkä ihan kaikki ei vielä tiedä, että olen menossa naimisiin 😉

Seitsemännen Kaisanettiläisen eli Eskon tarinaan pääset tutustumaan täällä.