Kaisanettiläinen #12

Uratarinoissa esittelemme meidän henkilökuntaa eli Kaisanettiläisiä. Tällä kertaa esittelyssä on Joonas Närhi. Joonas työskentelee Kaisanetillä IT-asiantuntijana.

Kuka olet?
Joonas Närhi

Mitä teet? Kajaani vai Iisalmi?
Olen IT-asiantuntija ja työskentelen pääasiassa Iisalmen alueella. Työssäni toimin yritysasiakkaiden atk-tukena sekä teen laiteasennuksia asiakkaille. Olen myös mukana palvelimen käyttöönotossa ja ylläpidossa ja teen Kaisanetin sisäisiä tuki- ja laiteasennustehtäviä.

Miten olet päätynyt Kaisanetille töihin?
Kaisanetille olen tullut töihin vuoden 2016 keväällä ensin työssäoppimiseen ja siitä jatkoin vuorotteluvapaan sijaisena. Välillä kävin armeijassa ja sen jälkeen palasin Kaisanetille vakituiseen pestiin.

Mistä pidät työssäsi?
Työkavereista, asiakkaiden kanssa tekemisissä olemisesta ja ongelmien ratkaisusta. Pidän myös siitä, että työssäni pääsee oppimaan uutta ja haastamaan omaa osaamista.

Mitä teet vapaa-ajalla?
Tietokoneella tulee pelattua aika paljon ja tämän harrastuksen kautta olenkin mukana SonkaLAN-tapahtuman järjestämisessä. Olen vasta aloittanut pelaamaan frisbeegolfia ja lisäksi tulee rassattua autoa ja siinä samalla opeteltua autotekniikkaa. Grillaus hiiligrillillä on myös mukavaa puuhaa.

Päivän vinkki
Tietokoneen uudelleen käynnistäminen on usein ratkaisu pulmaan!

Yhdennentoista Kaisanettiläisen eli Hannan tarinaan pääset tutustumaan täällä.