Netti ja yritysverkot

Kaisa Yritysnetillä yhteydet kerralla oikeille raiteille

Kun työtä ja tekemistä riittää, ei ruuhkassa seisomiselle ole sijaa. Kaisa Yritysnetti on kiinteä, nopea ja turvallinen internetyhteys, johon voit luottaa joka tilanteessa. Se kasvaa yrityksesi mukana, ominaisuus kerrallaan tai kertarytinällä, juuri kuten sinä toivot.

Joustavaksi suunniteltu Kaisa Yritysnetti on kustannustehokas, mukautettava ja luotettava vaihtoehto niin pienten kuin suurtenkin yritysten internetyhteydeksi. Voit valita täsmänä yrityksesi toimintaan sopivat palvelun ominaisuudet ja lisäpalvelut.

Palvelu skaalautuu yksinyrittäjän paketista useiden satojen käyttäjien tarpeisiin, ja sitä on helppo mukauttaa käyttöönoton jälkeenkin. Liittymän nopeus on kasvatettavissa aina gigabitin nopeuteen saakka.

Myös hinta joustaa liittymän ominaisuuksien mukaan, mikä tarkoittaa, että maksat vain käyttämistäsi ominaisuuksista. Kaisa Yritysnetti on yrityksellesi aina varmasti sopiva, koska sinä päätät, mitä siltä haluat.

Näin hyödyt Kaisa Yritysnetistä:

 • Kiinteä, luotettava, joustava ja nopea nettiyhteys
 • Helppo ja nopea ottaa käyttöön
 • Vakiona varmuus ja turvallisuus
 • Palvelu joustaa ja mukautuu yrityksesi tarpeen mukaan
 • Mukautettavissa koska tahansa tilanteesi muuttuessa
 • Yhteyden nopeudet 50 megasta aina gigaiseen saakka
 • Maksat aina vain tarvitsemistasi ominaisuuksista
 • Lisäpalvelut liitettävissä helposti

Varma ja turvallinen internetyhteys

Kaisa Yritysnetin mukana tulevat vakiona varmuus ja turvallisuus. Palvelu on suunniteltu erityisen turvalliseksi. Se sisältää hyvät tietoturvaominaisuudet, joita voidaan lisäksi täydentää erilaisilla tietoturvaratkaisuilla, kuten Kaisanetin ylläpitämällä, turvallisella palomuurilla, joka suojaa yrityksesi verkkoympäristön ulkoa tulevilta uhkilta.

Liittymäsi on lisäksi suojattu DDoS-tyyppisiltä palvelunestohyökkäyksiltä, joiden tavoitteena on lamaannuttaa verkon käyttäjien tarvitsemien palveluiden toiminta. Suojauksen ansiosta Kaisanetin runkoverkossa tapahtuvat hyökkäykset voidaan tunnistaa ja heikentää niiden aiheuttamaa verkon kuormitusta.

Sopii erinomaisesti vaativaankin käyttöön

Kaisa Yritysnetillä ratkaiset helposti etätyön tekemisen haasteet, ja se soveltuu erittäin hyvin myös vaativaan käyttöön ja yrityksille, joille toimiva tietoliikenneyhteys on kriittinen tekijä liiketoiminnan kannalta. Palvelu on täydennettävissä monipuolisilla lisäpalveluilla: langattoman verkon palveluilla tai erilaisilla tietoturvaratkaisuilla ja etätyövaihtoehdoilla.

Kaikkein kriittisimpiin kohteisiin palvelua voidaan laajentaa kattavalla palvelutasosopimuksella, joka sisältää mm. palvelulle taatun käytettävyyden ja saat myös aina tarvittaessa apua vuorokaudenaikaan ja päivään katsomatta. Lisäksi yhteyksien varmennuksilla saavutetaan lisää turvaa ja käytettävyyttä palveluun.

Tehostaa etätyöskentelyä

Kaisa Yritysnetin etätyöliittymä mahdollistaa työn tekemisen missä tahansa. Palvelu tukee tehokasta työntekoa, sillä sitä käytettäessä esimerkiksi tiedostojen lähettäminen ja videopalaverit toimivat sujuvasti. Etätyöliittymä parantaa myös työskentelyn tietoturvaa ja mahdollistaa yrityksen verkkoon kuuluvien palveluiden kuten ohjelmistojen ja tulostinten etäkäytön.

Kaisa Yritysnetti -lisäpalveluja ovat mm.:

 • Kiinteät ip-osoitteet
 • Konesaliyhteys
 • Yritysverkko

Haluatko kuulla lisää?