Reolink – valvontakamerat

Reolink – valvontakameroilla turvaa pimeään syksyyn

Illat hämärtyvät ja pimeä saapuu yhä aiemmin. Pohditko usein, mitä mökilläsi tai rakennustyömaallasi tapahtuu, kun et itse ole siellä? Esimerkiksi pelkkiä mökkimurtoja tehdään vuosittain tuhansia ja syksy on voroille otollista aikaa ennen lumien saapumista.

Reolink-valvontakameroilla saat mielenrauhaa

Pystyt tarkastamaan mökin, rakennustyömaan, hevostallin, veneen, metsästysmajan tai talosi kotipihan tilanteen täysin reaaliajassa omalla matkapuhelimellasi. Maksuttomalla ladattavalla älypuhelinsovelluksella saat matkapuhelimeen tiedon, kun kamera havaitsee liikettä kuvatussa kohteessa. Voit katsella kamerakuvaa missä tahansa ja milloin tahansa mobiilin tai tietokoneen kautta. Sovellus on saatavilla suomeksi tai ruotsiksi. Esimerkiksi jos et ole älypuhelimen äärellä liikehavaintoilmoituksen saapuessa, voit tarkistaa helposti jälkikäteen valvontakameran tallentamat tapahtumat.

Reolink on maailman johtava tietoturvatuotteita- ja ratkaisuja globaalisti toimittava teknologiayritys. Perustamisvuodestaan 2009 lähtien Reolink on omistautunut tarjoamaan edistyksellisimpiä turvatuotteita koteihin ja yrityksiin. Tuotteet ja ohjelmistot on alusta alkaen suunniteltu palvelemaan käyttäjäänsä. Reolinkin valmistamat laadukkaat kamerat ovat myös hinnaltaan edullisia tuomaan turvaa sinne, minne sinä sitä ikinä tarvitsetkin.

Reolinkillä on paljon erilaisia ratkaisuja riippuen, onko kuvauskohteessa verkkosähköä, tai nettiyhteyttä ja onko kuvattava kohde ulko- vai sisätiloissa. Valikoimassa on kameroita, jotka toimivat omalla ladattavalla akulla tai aurinkopaneelilla. Akkukäyttöisten kameroiden toiminta-aika on useita kuukausia yhdellä latauskerralla. Herkän kuvasensorin ja kehittyneiden infrapunavalojen avulla Reolink kuvaa ja tallentaa hyvää kirkasta kuvaa täysin pimeässäkin.

Valvontakamerat ovat suosittuja kesämökeillä

Kuluttajakäytössä valvontakameroiden suosio kasvaa huimaa vauhtia etenkin kesämökkikäytössä. Nykyiset valvontakamerat eivät vaadi suuria investointeja ja mikä on helpompi tai edullisempi tapa tarkastella kesämökin tapahtumia kuin hankkia sinne valvontakamera. Kameravalvonnan avulla suojaat mökin ympärivuorokauden.

Valvontakameroiden avulla pystyt seuraamaan tunkeilijoiden liikkeiden lisäksi myös kuvauskohteen säätilaa, milloin ensilumi sataa tai mikä on vesistön jäätilanne? Valvontakamerat asennetaan kuvaamaan esimerkiksi ulko-ovea, piha-aluetta ja pihapiiriin ohjaavaa tietä. Valvontakameroita kannattaa asentaa piha-alueille riittävästi, jolloin katvealueita ei synny.

Saat meiltä apua sopivimman valvontakameran hankintaan

Kaisanet toimii Reolink valvontakameroiden jälleenmyyjänä. Löydät meiltä hyvän valikoiman erilaisiin tarpeisiin sopivia kameroita mm. 4G- ja WiFi-valvontakamerat, PoE-kamerat sekä NVR-tallentimet. Meidän kauttamme saat kameroihin myös sopivan internetyhteyden ja tarvittaessa myös reitittimet. Tule käymään myymälöissämme Kajaanissa tai Iisalmessa ja katsotaan sinun tarpeisiisi sopivin valvontaratkaisu.


Viisi askelta onnistuneeseen langattoman valvontakameran hankintaan

  1. Varmista langattoman verkon toimivuus ja kantavuus. Harkitse erillisen reitittimen hankkimista.
  2. Hanki langaton valvontakamera, joka soveltuu omaan käyttötarkoitukseesi. Varmista langaton kantama ulkokäytössä.
  3. Hanki langaton langaton WiFi kamera, jossa on vähintään 1080p resoluutio ja yökuvauksessa IR valaistus vähintään 30 m asti.
  4. Tutustu laitteen käyttöön ja ohjelmiin ennen ostoa. Varmistu että laitetta on helppo käyttää etänä ja älypuhelinsovellus on ladattavissa omaan matkapuhelimeesi.
  5. Asennettavia langattomia valvontakameroita on kohteessa riittävästi, jolloin kuvauksessa ei jää katvealueita.