Helppokäyttöiset Reolink-valvontakamerat kotiin ja liikkuvaan käyttöön nyt Kaisanetin myymälöistä!

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön, niin myyjämme ottavat sinuun yhteyttä!

Reolink-kameroiden käyttöönotto on äärimmäisen helppoa ja nopeaa suomenkielisen älypuhelinsovelluksen avulla, jonka kautta myös kaikki kameran toiminnot onnistuvat helposti.

4G kamerat

Akkukäyttöiset 4G kamerat tarjoavat rajattomat mahdollisuudet kameran käytölle! Sekä ulko- että sisäkäyttöön soveltuvat kamerat täysin langattomasti, missä vain.

WiFi kamerat

100% langattomat akkukäyttöiset kamerat. Ei johtoja, ei kaapelisolmuja, ei ongelmaa mistä saada virtaa. Sijoita kamera mihin tahansa sisällä tai ulkona, vaikka vauvan huoneeseen, autotalliin tai varastoon. WiFi-yhteys on kaikki mitä kamera tarvitsee.

PoE-kamerat

Kodin kameravalvontaan tarkoitetun PoE-yhteyden (”Power over Ethernet”) ansiosta asennus sujuu helposti, eikä erillisiä virtakaapeleita tarvita.
Reolinkin PoE-valvontakamerat ovat myös 4K, 5 MP tai 1440 p -teräväpiirtokuvaa välittäviä HD IP -kameroita. Tällainen kuva on selkeä myös öisin.

Akkukäyttöiset kamerat

Akkutoimiset valvontakamerat ovat yleensä kokonaan johdottomia kameroita. Muuta virtalähdettä tai johtoja ei tarvita! Reolinkin täysin akkutoimiset valvontakamerat on helppo siirtää paikasta toiseen ja ottaa käyttöön muutamassa minuutissa. Voit varmistaa kotisi turvallisuuden korkeapiirtokuvan välityksellä missä tahansa suoraan puhelimesta tai tietokoneelta.Ladattavilla akuilla varustetut mallit toimivat ilman latausta jopa kuukausia. Lisävarusteena saatavana aurinkopaneeli ylläpitää kameran latauksen ilman verkkovirtaa. Kameroissa on muistikorttipaikka, johon kamera tallentaa videomateriaalin.

Reolink Go 4G

Hinta alk. 10,38 €/kk 24kk ajan, kertamaksulla 249€.

Lue lisää

Reolink Solar Panel aurinkopaneeli

Hintaan 39,90€.

Reolink Solar Panel ylläpitää akun latauksen ilman verkkovirtaa.

Lue lisää

Reolink Go PT akkukäyttöinen 4G kamera ulkokäyttöön

Reolink Go PT on maailman ensimmäinen 4G-yhteydellä varustettu akkutoiminen Pan/Tilt kamera hintaan 349€.

Lue lisää

Meiltä saat hankittua kameraasi myös edullisen DNA liittymän.

Uusiin 4G-riistakamera- ja valvontakameramalleihin suositellaan niitä varten suunniteltuja mobiililiittymiä, jotta kaikki kameran ominaisuudet saadaan käyttöön. DNA Laitenetti Plus -liittymä tukee kameroiden ja erilaisten hälytyslaitteiden vaatimusten lisäksi jahtikoiran tai muun koiraseuralaisen tutkapantojen puhelu- ja paikannusominaisuuksia. 

Kevyempään käyttöön ja laitteiden etäohjaukseen sopii DNA Laitenetti. Molemmat liittymät lähettävät tarvittaessa myös tekstiviestitse ilmoitukset havainnoista.

DNA Laitenetti

Edullinen netti valvontalaitteisiin ja älylaitteiden etäohjaukseen.

 • Soveltuu 2G-laitteisiin
 • Rajaton tiedonsiirto 128 kbit/s nopeudella
 • Kuukausimaksu 4,90 €/kk, sis. 100 tekstiviestiä/kk, paketin ylimenevät viestit 0,09 €/kpl
 • Liittymällä ei voi soittaa puheluita eikä lähettää multimediaviestejä

DNA Laitenetin edullinen kuukausimaksu mahdollistaa eri laitteiden huolettomat ja toimivat nettiyhteydet ajasta ja paikasta riippumatta. Liittymä on suunniteltu erityisesti kodin tai kesämökin mittareiden ja älylaitteiden etäohjaukseen ja muihin satunnaisen ja vähäisen tiedonsiirto- ja tekstiviestiyhteyden tarvitseviin laitteisiin.
Sopivia käyttökohteita ovat esimerkiksi pakkasvahdit, etäohjattavat pistorasiat, hälytyslaitteet, termostaatit, ilmalämpöpumpun etäohjauslaitteet ja etäluettavat lämpö- ja kosteusmittarit. Riistakameraan suosittelemme nopeamman nettiyhteyden Laitenetti Plus -liittymää. Liittymät toimivat vain Suomessa.

DNA Laitenetti Plus

Edullinen netti riistakameraan, tutkapantaan ja kodin hälytyslaitteisiin

 • Soveltuu 3G/4G-laitteisiin
 • Rajattoman netin lähetysnopeus 5 Mbit/s, latausnopeus 0,5 Mbit/s
 • Kuukausimaksu 9,90 €/kk, sis. 100 tekstiviestiä/kk, paketin ylimenevät viestit 0,09 €/kpl
 • Keskittämisetuhinta 4,90 €/kk
 • Lähtevät puhelut 0,14 €/alkava min., vastaanotto: 0 €/min
 • MMS: 0,40 €/kpl
 • Liittymä toimii vain Suomessa

DNA Laitenetti Plus mahdollistaa nopeat yhteydet monenlaisiin laitteisiin. Liittymä on suunniteltu erityisesti riistakameroiden ja valvontakameroiden kuvan ja videon välittämiseen. Liittymässä on myös puheominaisuus, joka mahdollistaa koiran haukun kuuntelun metsästystilanteessa tutkapannan avulla.