Se tunne, kun katto ei tulekaan vastaan

Valitse sinulle sopiva yhteys Valokuitusen valokuituliittymään

Kaisanetiltä saat valokuituusi huippunopean laajakaistan, joka täyttää tarpeesi nyt ja tulevaisuudessa. Pelaa, selaa, tee töitä, katso leffaa ja nauti kattavista palveluista – Kaisanetin kaista riittää kaikkeen.

Tarjoamme laajakaistapalvelut sekä kodin muut viihdepalvelut Valokuitusen rakentamiin Avoin Kuitu -valokuituliittymiin. Valitse meiltä kuituliittymääsi sopivin nopeus ja muut viihdepalvelut tarpeittesi mukaan.

Avoin Kuitu laajakaista palvelukuvaus Valokuitusen valokuituverkostoon

Onhan valokuituliittymäsi jo kytketty?

Huomioithan, että voit saada laajakaistapalvelut käyttöösi vasta, kun sinulle on kytketty Valokuitusen valokuituliittymä. Jos valokuitua ei ole kytketty vielä käyttöön asti, voit ilmoittaa meille tässä vaiheessa kiinnostuksesi liittymästä. Otamme sinuun yhteyttä, kun valokuituyhteys on kodissasi toimintavalmiina.

Kampanjaehdot: Kaisanet Avoin Kuitu -kohteissa on uudelle laajakaista-asiakkaalle palvelun 1kk 0 € ja 11 kk tarjolla alennettuun kampanjahintaan. Tilaus jatkuu kampanja-ajan jälkeen automaattisesti normaalin Avoimen Kuidun palveluhinnoittelun mukaisena. Kampanjahinnat koskevat ajalla 1.10.2023-31.10.2023 tilattuja ja kytkettyjä uusia Avoin Kuitu palvelusopimuksia (Internet-yhteyspalvelu) sekä käytössä olevien Avoin Kuitu -palvelusopimusten nopeusluokan muutoksia. Tämän jälkeen kampanjahinnoiteltujen liittymien hinnoittelu muuttuu automaattisesti Avoimen Kuidun normaalin palveluhinnan mukaiseksi. Mikäli kampanjahinnoittelun piirissä olevaan liittymään tehdään muutostilaus 30.6.2024 jälkeen, putoaa kyseinen liittymä pois kampanjahinnoittelun piiristä ja siihen sovelletaan muutoshetken mukaista normaalia Kaisanetin Avoimen Kuidun palveluhintaa. Liittymän väliaikainen sulkeminen (hyllyttäminen) ei ole mahdollista sopimuskauden aikana. Tarjoamme Avoimen Kuidun laajakaistapalvelut ilman määräaikaisuutta. Tiedonsiirtonopeus sekä nopeuden vaihtelu riippuvat mm. laitteiden ominaisuuksista ja verkkotekniikasta. Palvelussa sovelletaan Viestintäpalveluiden yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Kaisanet Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Lisätietoa ja sopimusehdot osoitteesta www.kaisanet.fi


Palvelujen tilaus Valokuitusen valokuituliittymiin:

  • 1

   Tilaustiedot

  • 2

   Virustorjunta

  • 3

   Kaisa TV (IPTV-palvelut)

  • 4

   Tilaajan tiedot

  1/4

  Tilaustiedot
  Reitittimen tarkemmat tekniset tiedotReitittimen asennusopas

  - Reititin laskutetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen palvelulaskun yhteydessä. Ensimmäinen paperilasku on maksuton, jonka jälkeen paperilaskusta veloitetaan 4,50 €/lasku. Suosittelemme kulutonta e-laskua.


  0%


  33%
  Nokian boksin tarkemmat tekniset tiedot

  - Boksi laskutetaan kokonaisuudessaan ensimmäisen palvelulaskun yhteydessä. Ensimmäinen paperilasku on maksuton, jonka jälkeen paperilaskusta veloitetaan 4,50 €/lasku. Suosittelemme kulutonta e-laskua.  66%

  Tietosuojaseloste asiakkaat  Tietosuojaseloste suoramarkkinointi

  100%


  Meidän kauttamme saat myös seuraavia palveluita:

  F-SECURE TIETOTURVARATKAISUT

  Kodin kattava tietoturva ja yksityisyydensuoja kaikille perheen laitteille. Tärkeää on suojata myös henkilötiedot verkossa surfatessa. Uusille asiakkaille tutustumiskampanjat!

  Monipuoliset Kaisa TV -televisiopalvelut

  Meiltä saat aina tarpeisiisi sopivat viihdepalvelut: erilaiset kanavapaketit ja suoratoistopalvelut.

  Tutustu linkin takaa tarkemmin IPTV -palveluihimme ja tee tilaus kuntoon yhdessä laajakaistatilauksen kanssa.

  TYYTYVÄISYYSTAKUU

  Haluamme, että olet valintaasi tyytyväinen ja myönnämme palveluillemme aina 30 päivän tyytyväisyystakuun.

  TARVITSETKO HENKILÖKOHTAISTA OPASTUSTA?

  KAISANET ASIAKASPALVELU
  0800-391 234

  Maksuton asiakaspalvelumme auttaa sinua sopimus ja tilausasioissa arkisin ma-pe klo 8-17 välillä.

  Voit lähettää meille myös sähköpostia: avoinkuitu@kaisanet.fi osoitteeseen.

  KAISANET TEKNINEN TUKI
  0600-395 969

  Autamme sinua henkilökohtaisesti laitteiden sekä ohjelmien asennuksessa ja käyttämisessä arkisin ma-pe klo 8-17.
  Puhelun hinta 1,35 €/min + pvm/mpm. Jonotusajalta veloitetaan normaali puhelinmaksu.


  Lisätietoja Avoin Kuitu -yhteistyökonseptista löydät:


  Kiinnostunut yritysasiakas, ota yhteyttä suoraan yritysmyyjiimme tai jätä yhteydenottopyyntö asiakaspalveluumme: avoinkuitu@kaisanet.fi tai maksuttomaan numeroomme 0800 391 234, niin räätälöidään tarpeisiinne sopivimmat ratkaisut.


  Rakennamme aktiivisesti myös omaa valokuituverkkoa toimialueellamme

  Jos asuinalueellesi on saatavilla jo Kaisanetin oma valokuituliittymä, sinun ei tällöin tarvitse maksaa erilliselle verkkoyhtiölle kuituverkon vuokraa. Kurkkaa valokuitu-sivujemme saatavuuskyselyn kautta, onko osoitteessasi jo Kaisanetin valokuituyhteys tai löytyykö asuinpaikkasi rakennussuunnitelma-alueistamme.

  kaisanet.fi/valokuitu