Se tunne, kun katto ei tulekaan vastaan

Valitse sinulle sopiva yhteys Valokuitusen valokuituliittymään

Kaisanetiltä saat valokuituusi huippunopean laajakaistan, joka täyttää tarpeesi nyt ja tulevaisuudessa. Pelaa, selaa, tee töitä, katso leffaa ja nauti kattavista palveluista – Kaisanetin kaista riittää kaikkeen.

Tarjoamme laajakaistapalvelut sekä kodin muut viihdepalvelut Valokuitusen rakentamiin Avoin Kuitu -valokuituliittymiin. Valitse meiltä kuituliittymääsi sopivin nopeus ja muut viihdepalvelut tarpeittesi mukaan.

Onhan valokuituliittymäsi jo kytketty?

Huomioithan, että voit saada laajakaistapalvelut käyttöösi vasta, kun sinulle on kytketty Valokuitusen valokuituliittymä. Jos valokuitua ei ole kytketty vielä käyttöön asti, voit ilmoittaa meille tässä vaiheessa kiinnostuksesi liittymästä. Otamme sinuun yhteyttä, kun valokuituyhteys on kodissasi toimintavalmiina.

Kampanjaehdot: Kaisanet Avoin Kuitu palvelut ovat tarjolla ainoastaan Valokuitusen valokuituverkkoihin. Kaisanet Avoin Kuitu -kohteissa on uudelle laajakaista-asiakkaalle palvelun ensimmäiset 12 kk tarjolla alennettuun kampanjahintaan. Tilaus jatkuu kampanja-ajan jälkeen automaattisesti normaalin Avoimen Kuidun palveluhinnoittelun mukaisena. Kampanjahinnat koskevat ajalla 1.11.2022-31.1.2023 tilattuja ja kytkettyjä uusia Avoin Kuitu palvelusopimuksia (Internet-yhteyspalvelu) sekä käytössä olevien Avoin Kuitu -palvelusopimusten nopeusluokan muutoksia. Kampanjahinnat ovat voimassa näiden liittymien osalta 31.1.2024 asti. Tämän jälkeen kampanjahinnoiteltujen liittymien hinnoittelu muuttuu automaattisesti Avoimen Kuidun normaalin palveluhinnan mukaiseksi. Normaalihinta on ilmoitettu kampanjahinnan perässä yliviivattuna. Mikäli kampanjahinnoittelun piirissä olevaan liittymään tehdään muutostilaus 31.1.2023 jälkeen, putoaa kyseinen liittymä pois kampanjahinnoittelun piiristä ja siihen sovelletaan normaalia Avoimen Kuidun palveluhintaa. Tarjoamme Avoimen Kuidun laajakaistapalvelut ilman määräaikaisuutta. Palveluliittymän kytkentä- ja muutosmaksu 25,80 €, joka veloitetaan palveluiden avaamisen tai nopeusluokkamuutosten yhteydessä. — Black Week -kampanjan aikana 21.-27.11.2022 tehdyissä tilauksissa kytkentä- ja muutosmaksu 0 €. Tiedonsiirtonopeus sekä nopeuden vaihtelu riippuvat mm. laitteiden ominaisuuksista ja verkkotekniikasta. Palvelussa sovelletaan Viestintäpalveluiden yleisiä sopimusehtoja kuluttajille. Kaikki hinnat sisältävät alv 24 %. Kaisanet Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Lisätietoa ja sopimusehdot osoitteesta www.kaisanet.fi


Palvelujen tilaus Valokuitusen kuituliittymiin:
  Reitittimen tarkemmat tekniset tiedot

  - Lasku. Ensimmäinen paperilasku on maksuton, jonka jälkeen paperilaskusta veloitetaan 4,50 €/lasku. Suosittelemme kulutonta e-laskua.

  Tietosuojaseloste asiakkaat


  Tietosuojaseloste suoramarkkinointi

  Meidän kauttamme saat myös seuraavia palveluita:

  F-SECURE TIETOTURVARATKAISUT

  Kodin kattava tietoturva ja yksityisyydensuoja kaikille perheen laitteille. Tärkeää on suojata myös henkilötiedot verkossa surfatessa.

  KAUPPA.KAISANET.FI

  Verkkokaupastamme tietotekniikan oheislaitteet, komponentit ja tarvikkeet aina ilman toimituskuluja. Laaja valikoima on räätälöity erityisesti tehopelaajan tarpeisiin.

  KODIN MONIPUOLISET VIIHDEPALVELUT

  Meiltä saat aina tarpeisiisi sopivat viihdepalvelut: erilaiset kanavapaketit ja suoratoistopalvelut.

  TYYTYVÄISYYSTAKUU

  Haluamme, että olet valintaasi tyytyväinen ja myönnämme palveluillemme aina 30 päivän tyytyväisyystakuun.


  Lisätietoja Avoin Kuitu -yhteistyökonseptista löydät:


  Kiinnostunut yritysasiakas, ota yhteyttä suoraan yritysmyyjiimme tai jätä yhteydenottopyyntö asiakaspalveluumme: avoinkuitu@kaisanet.fi tai maksuttomaan numeroomme 0800 391 234, niin räätälöidään tarpeisiinne sopivimmat ratkaisut.


  Rakennamme aktiivisesti myös omaa valokuituverkkoa toimialueellamme

  Jos asuinalueellesi on saatavilla jo Kaisanetin oma valokuituliittymä, sinun ei tällöin tarvitse maksaa erilliselle verkkoyhtiölle kuituverkon vuokraa. Kurkkaa valokuitu-sivujemme saatavuuskyselyn kautta, onko osoitteessasi jo valokuituyhteys tai löytyykö asuinpaikkasi rakennussuunnitelma-alueistamme.