Kaisa TV sopii sinulle, joka haluat modernin ja joustavan tv-palvelun, jota voit muokata omiin tarpeisiisi sopivaksi. Kaisa TV:n avulla sinulla on mahdollisuus tilata kanavapaketteja ja vuokrata elokuvia suoraan televisioosi. Kaisa TV käyttäjätunnuksella voit käyttää viittä eri päätelaitetta samanaikaisesti.

KAISA TV boksipalveluna ja älytelevisiossa 5,95€/kk (sis. S-paketin kanavat)

Kaisa TV:n käyttäminen televisioon kytkettävällä IPTV-boksilla on nopeaa, vaivatonta ja tarjoaa parhaimman tv-kokemuksen. Boksipalvelun käyttäminen on mahdollista, mikäli käytössäsi on valokuitulaajakaista. Kaisa TV -boksivalikoiman löydät täältä.

Jos sinulla älytelevisio, voit katsella KaisaTV:tä televisioon ladattavan sovelluksen kautta. Kanavatarjonta on nähtävillä kanavaoppaasta. Oikean sovellukset löydät nimellä Ålcom IPTV. Sovellus toimii seuraavilla laitteilla: LG webOs, Samsung Tizen 2016->, AndroidTV; Sony, Philips, TCL. Huom. edullisimmissa Philips malleissa ei ole Android TV:tä.


KAISA TV mobiilissa 4,00€/kk


Mobiili-IPTV antaa mahdollisuuden katsoa KAISA TV:tä älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Sovellusta voi käyttää kaikkialla Suomessa ja se toimii sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmässä. Sovelluksen käyttämiseksi sinulla on oltava Kaisa TV tilattuna (5,95€/kk). Ladattavat sovellukset löydät mobiililaitteen omasta sovelluskaupasta hakusanalla Ålcom IPTV. Tietokoneella KAISA TV:n löydät osoitteesta pctv.fi (selain Chrome).ReTV

ReTV:n avulla voit selata ja katsoa haluamiasi ohjelmia viikon ajalta taaksepäin. ReTV-kirjaston päivitys tapahtuu automaattisesti. Palvelu ei ole tarjolla kaikilla kanavilla tekijänoikeussäädösten vuoksi.

ELOKUVIEN VUOKRAAMINEN

Voit vuokrata elokuvia helposti KAISA TV boksipalvelulla. Boksipalveluun kuuluvasta SF Anytime -ohjelmakirjastosta löydät yli tuhannesta elokuvasta ja sarjasta mieluisimmat uutuusleffat – myös HD:na. Tällä hetkellä kauppoja on kaksi. Toinen niistä on SF Anytime ja se on avoin kaikille. Toinen on SF Anytime aikuiset, johon päästäksesi tarvitset avainkoodin. Avainkoodi on sama kuin ostokoodi, ja voit muokata kumpaakin koodia boksin asetuksissa. Vuokrausmaksu lisätään seuraavaan laskuusi. Voit katsoa elokuvaa 24 tunnin ajan vuokraushetkestä alkaen. Jos sinulla on C More -paketti, voit käyttää myös C More Play -kirjastoa, joka on C Moren elokuvakirjasto ja, jossa voit katsella elokuvia ja sarjoja maksutta.SPIN+ 5,90€/kk (sis. tekijänoikeusmaksun)

SPIN+ on lisäpalvelu, jonka voit ostaa IPTV-tilauksen yhteydessä. SPIN+-palvelun avulla voit tallentaa rajattoman määrän ohjelmia arkistoosi puoleksi vuodeksi. Voit myös pitää taukoja live-ohjelmia katsoessasi ja jatkaa niiden katselua myöhemmin sekä tallentaa automaattisesti sarjoja eli tallentaa kaikki ohjelmat, joilla on sama otsikko ja jotka tulevat samalta kanavalta aina siihen asti, kunnes päätät lopettaa sarjan tallentamisen.

Lisäpalvelu SPIN Nelonen 0,99 €/kk 7vrk

SPIN Nelonen sisältää kaikki Nelosen kanavat. Tallenteet säilyvät muista tallenteista, sopimusteknisistä syistä, poiketen 7 vrk, eikä niitä voi kelata eteenpäin. SPIN Nelonen -palvelun voit tilata suoraan IPTV-boksistasi tai asiakaspalvelustamme.

Bonuskanava

Joka kuukausi vaihtuva lisäkanava. Kaisa TV:n kuukauden bonuskanavan näet täältä.


Tilaa Kaisa TV asiakaspalvelustamme 0800 391 234 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@kaisanet.fi tai jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä.