F-SECURE

Kattavaa tietoturvaa ja yksityisyydensuojaa kaikille kodin laitteille

Pankkiasioiden, ostosten ja sosiaalisen toiminnan tekeminen edellyttää nykyään enemmän henkilökohtaisten tietojen jakamista netissä. Tämä tarkoittaa, että meidän tulee suojata laitteittemme lisäksi myös henkilökohtaisia tietojamme.

F-SECURE SAFE

F-Secure SAFE on palkittu tietoturva­ohjelmisto, joka suojaa sinua viruksilta, troijalaisilta ja kiristysohjelmilta. SAFE suojaa myös pankkiyhteytesi. Voit asettaa aikarajoituksia lastesi internetin käytölle. Koko perheesi voi surffata turvallisesti niin pöytäkoneilla kuin mobiililaitteilla.

 • Virustentorjunta Reaaliaikainen suojaus viruksia, troijalaisia ja kiristysohjelmia vastaan
 • Pankkitoimintojen suojaus Automaattiset turvatoimet suojaavat verkkopankkitoimintosi ja maksusi
 • Selauksen suojausEstää sinua yhdistämästä haitallisille nettisivuille
 • PerhesäännötPidä lapsesi turvassa haitallisilta sisällöiltä ja aseta rajoja ruutuajalle

F-SECURE TOTAL

 F‑Secure TOTAL yhdistää palkitun SAFE-tietoturvan, helppokäyttöisen FREEDOME VPN ‑yksityisyydensuoja­sovelluksen ja salasanamanagerin sisältävän identiteettisuojan ID PROTECTIONin yhteen tilaukseen. Tällä tavalla saat kattavan tietoturvan ja yksityisyydensuojan kaikkiin laitteisiisi.

 • SAFE-virustentorjunta Suojaudu viruksilta ja kiristys­haitta­ohjelmilta, tee online­ostokset ja pankki­toiminnot turvallisesti ja käytä kehittyneitä käytön­valvonta­toimintoja
 • FREEDOME VPN Turvallinen ja yksityinen selaus salatun yhteyden ja piilotetun IP-osoitteen avulla
 • ID PROTECTION ‑salasana­sovellus Salasanojenhallinta ja identiteetin suojaus verkossa reaali­aikaisten tieto­vuoto­hälytysten avulla

Hinnasto

F-Secure SAFE 1  2,90 €/kk
F-Secure TOTAL 3  7,90 €/kk
F-Secure TOTAL 5  9,90 €/kk  
F-Secure TOTAL 8  12,90 €/kk
F-Secure TOTAL 10  13,90 €/kk
F-Secure TOTAL 15  21,90 €/kk
F-Secure TOTAL 20  28,90 €/kk

F-Secure SAFE 1 -palvelu muuttuu 15.2.2023 F-Secure Total -palveluksi ja muutoksen myötä palvelun uusi hinta 1.3.2023 alkaen on 3,90 €/kk.


Valitse mieleisesi tutustumistarjous!

Saat F-Secure Total 3 ja 5 paketit tutustumisedulla valintasi mukaan 6 kk -50% tai 1 kk 0 €. Tutustumisjakson jälkeen palvelu jatkuu normaalin hinnaston mukaisella hinnalla. Tilaa palvelu asiakaspalvelustamme tai laajakaista-asiakkaanamme itsepalveluportaalin kautta.

Nopea asentaa ja helppo hallinnoida

Tietoturva on nopea asentaa, ja se pysyy automaattisesti ajan tasalla. Voit koska tahansa lisätä tai poistaa laitteita turvan piiristä. Eri laitteisiin asennetun tietoturvapaketin hallinnointi onnistuu kätevästi itsepalveluportaalin kautta.


Tilaa
 • Kaisanetin laajakaista-asiakkaana voit tilata palvelun kätevästi osoitteessa oma.kaisanet.fi.
 • Kirjaudu itsehallintaportaaliin pääkäyttäjätunnuksillasi.
Kirjautuminen hallintaportaaliin
 • Mikäli olet jo palvelun tilaaja, voit kirjautua F-Securen hallintaportaaliin tästä.
 • Mikäli haluat muuttaa tietoturvapalvelun asennettavien laitteiden määrää isommaksi, voit tehdä sen Kaisanetin itsehallintaportaalissa osoitteessa oma.kaisanet.fi.