Valokuidun hinnoittelu

Valokuituliittymä on edullisin aina ennakkoon tilattuna

Kaisanet rakentaa suunnitellusti valokuitua 2023 Kainuussa ja Ylä-Savon alueella. Suunnitelma-alueille valokuitu myydään edulliseen 390 euron liittymähintaan, joka sisältää suunnittelun, kaivamisen, asennuksen ja sisäverkon päätelaitteen (arvo 129 euroa).

Kun kaivinkone on kulkenut kiinteistön ohitse, valokuidun jälkiliittymähinta nousee 990 euroon ja samalla toimituksen ajankohta muuttuu epävarmemmaksi. Jälkiliittyminen on yleensä hankalampaa, kun kaivaminen täytyy suunnitella alueelle uudelleen ja maa aukaista auki toistamiseen. Tämä vaikuttaa myös alueen kokonaisrakentamisen aikatauluihin.

Rakentaminen on käynnissä parhaillaan suunnitelma-alueille, joten nyt kannattaa olla oman tilauksen kanssa nopea. Valokuituliittymän voit maksaa myös kätevästi korottomalla osamaksulla alkaen 6,50 €/kk 60 kk maksuajalla. Valokuidun liittymähinnan voit lisätä myös kotitalousvähennykseen.

Mitkä ovat Kaisanetin valokuidun suunnitelma-alueet 2023?

Kaisanet rakentaa valokuidun 2023 Kainuussa seuraaville alueille:

  • Kajaani: Lohtaja, Nakertaja, Hetteenmäki, Huuhkajanvaara, Kettu
  • Paltamo: Kontiomäki
  • Sotkamo: Keskustan alue, Siltasaari
  • Suomussalmi: Kaljuskylä, Taivalalainen

Vastaavasti Ylä-Savon alueella Kaisanet rakentaa valokuidun 2023 seuraaville alueille:

  • Iisalmi: Kangaslampi, Kihmula, Touhula, Lippuniemi, Marjahaka, Rohmula, Paloinen
  • Kiuruvesi
  • Lapinlahti
  • Vieremä

Miten rakentaminen etenee alueiden osalta?

Kaisanet rakentaa valokuitua 2023 alueille kumppaneiden ENP ja Eltel kanssa. Rakentamisen tiedotteiden kautta näet tarkemmin oman alueesi rakentamisen etenemistä.

Tee oma valokuitutilauksesi

Jos sinulta puuttuu vielä oma tilauksesi, niin kerkeät tekemään sen vielä 2023 alueille. Valokuidun liittymähinnan voit maksaa Kaisanetillä aina myös kätevästi osissa korottomalla osamaksuvaihtoehdolla esimerkiksi 6,50 euroa 60 kk maksuajalla. Valokuidun asennuksesta voit tehdä myös kotitalousvähennyksen omaan verotukseesi.

Heräsikö kysymyksiä valokuidusta?

Kurkkaa usein kysytyt kysymykset, jos sieltä löytyisi suoraan vastaus mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Päivitämme uusia usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia aktiivisesti sivuillemme.