V Premium ja Elisa Viihde Viaplay Total hinnat muuttuvat

V Premium -kanavapaketin ja Elisa Viihde Viaplay Total -suoratoistopalvelun päivitetyt hinnat 1.3.2023 alkaen.

V Premium ja Elisa Viihde Viaplay Total täyttää kaikki toiveet. Viihdetarjonnasta löytyvät uutuuselokuvat, laadukkaat ja palkitut dokumentit sekä Disneyn lastenkanavat. Urheilun ystäville tarjolla on Formula 1, maailman parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat NHL, Valioliiga, Bundesliiga, Eurooppa-liiga ja runsas kattaus muuta urheilua kuten golfia ja talviurheilua.

Uudet hinnat

V Premium -kanavapaketin uusi hinta on 1.3.2023 alkaen 44,95 €/kk.

Elisa Viihde Viaplay Total -suoratoistopalvelun uusi hinta 1.3.2023 alkaen 44,99 €/kk.

V Premium -kanavapaketin asiakkaat saavat edelleen myös koko Elisa Viihde Viaplay Total -palvelun sisällön käyttöönsä ilman lisäkustannuksia. Elisa Viihde Viaplayn samaa sisältöä voi katsella livenä yhdellä laitteella kerrallaan.

Hintamuutokset astuvat voimaan automaattisesti toistaiseksi voimassa olevilla asiakkuuksilla. Niillä asiakkailla, joilla on määräaikainen V Premium tai Elisa Viihde Viaplay Total -tilaus, hintamuutos astuu voimaan vasta määräajan päättyessä. Jos et halua jatkaa tilaustasi uudella hinnalla, voit peruuttaa sen ennen muutosten astumista voimaan.

Tilaa tai muuta tilaustasi näin:


Kanavapaketeilla lisää viihdettä kotisohvallesi

Nosta kanavapakettien avulla kotiviihtyvyytesi uudelle tasolle ja valitsemalla Kaisa Laajakaistan, huolehdit että nettiyhteytesi jaksaa pyörittää viihdepalvelut häiriöttömästi.

Voimmeko olla avuksi?

Heräsikö kysymys tai haluatko antaa meille palautetta?