Liperin Annikinkaaren uudisalueelle kartoitetaan valokuitukiinnostusta

Olemme Liperin kunnan kanssa yhteistyössä kartoittamassa valokuitukiinnostusta Liperin Annikinkaaren uudisrakennusalueelle. Valokuitu tuodaan alueelle samaan aikaan, kun tonteille suunnitellaan rakennuksia. Uudisalueella valokuidun tuominen on erityisen helppoa,  koska sisäänviennit saadaan kokonaan piiloon, eikä talon ulkopuolelle tule erillisiä laatikoita, johtoja tai bokseja. Nyt on aika ilmoittaa valokuituhalukkuus!

Säältä suojassa olevalla valokuidulla saadaan aikaan häiriöttömät nettiyhteydet ja Annikinkaaren uudisalueella on tarjolla myös kaapeli-tv, yli 150 kanavan valikoimalla. Suurikapasiteettinen valokuitu mahdollistaa useiden laitteiden käyttämisen netissä yhtä aikaa. Kaista on kokonaan talouden omassa käytössä, eikä kuitua tarvitse jakaa kenenkään kanssa.

Valokuidulla varmistetaan luotettava nettiyhteys vähintään 50 vuodeksi, ja samalla se nostaa kiinteistön arvoa. Valokuidulla saa käyttöön myös ne palvelut, joita 5G verkon arvellaan mahdollistavan tulevaisuudessa. Suurimpia etuja valokuidun käyttäjille on, ettei etäisyys vaikuta nopeuteen eikä viivettä ole nimeksikään.

Liperin kunnan kanssa yhteistyössä kaavailtu valokuitu on saatavilla Annikinkaaren alueelle hintaan 500€ (norm. 1240€). Etuhinta koskee kaikkia Kaisanetin jäsenasiakkaita eli Kaisaperheen jäseniä. Samalla valokuituliittymäsopimuksella liityt myös Kaisaperheen jäseneksi ilman eri maksua.

Kaisaperheen jäsenenä saat 4% edun laajakaistan ja kaapeli-tv:n kuukausimaksuista heti käyttöösi ja paljon muita etuja. Kahden vuoden sopimuksella laajakaista alkaen 29,90 €/kk liittymänopeudella 100M/10M. Liittymävaihtoehtoja on saatavilla 1G nopeuksiin asti erilaisilla tv-palveluilla. Tutustu Kaisaperheeseen jäsenetusivullamme ja laajakaistoihin laajakaistasivuillamme.

Onko sinulla kysyttävää valokuidusta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0800 391 234 tai asiakaspalvelu@kaisanet.fi.