Tilaa laajakaista

Laajakaistan tilaus

Lomake on kiinteää nettiliittymän tilausta varten. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää lomakkeen täytöstä. Asiakaspalvelumme auttaa numerossa 0800 391 234.

Tilauslomake

Laskutus

Laskutus tapahtuu pääsääntöisesti kuukauden välein. Mikäli maksu on alle 5 euron minimilaskutusrajan, siirtyy se seuraavalle laskulle. Palvelumme laskutetaan jälkikäteen. Laskutus alkaa palvelun toimituspäivästä ja päättyy sopimussuhteen päätyttyä.

Kuluttajille tarjoamme laskutustavoiksi e-laskun, suoramaksun tai paperilaskun. E-lasku on maksuton, suoramaksusta ja paperilaskusta veloitamme 4,50 €/lasku. Suosittelemme maksutonta e-laskua, jonka voit tilata kätevästi omasta verkkopankistasi.

Ropon online-palvelussa (ropo-online.fi) näet avoimet laskut sekä mahdolliset muutokset laskuilla tai eräpäivissä. Palvelussa hoidat maksuasiat kuntoon helposti verkon kautta. Voit tarkistaa laskusi ajankohtaisen tilanteen, maksaa laskun, siirtää eräpäivää tai tehdä perintälaskulle maksusuunnitelman.

Omat alkuperäiset laskusi (laskun numero, summa ja eräpäivä) sekä laskun tilan (maksamatta/maksettu) näet OmaKaisanet -palvelussa.

Lisätietoja löydät tarvittaessa Maksu- ja laskutustavat -sivulta https://www.kaisanet.fi/asiakaspalvelu-tuki/maksutavat/