Puhelimet ja tietokoneet

Puhelimet

Kaisanetin myymälöissä Kajaanissa ja Iisalmessa asiantunteva myymälähenkilöstö on aina apunasi. Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan matkapuhelimen. Puhelinta ei tarvitse kauaa odottaa; usein tuotteet ovat noudettavissa myymälästä jopa jo seuraavana päivänä.

Valikoimastamme löytyy matkapuhelin perus-, työ- ja pelikäyttöön sekä vaativaan käyttöön. Kun haet huipputeknologiaa on Kaisanet paikka, mistä saat uusimman teknologian yhteyksineen. Olemme ottaneet valikoimaamme myös helppokäyttöiset mallit. Tule käymään myymälässämme, valitaan juuri sinulle sopiva puhelin laajasta valikoimastamme!

Tietokoneet

Kaisanetin myymälöissä Kajaanissa ja Iisalmessa asiantunteva myymälähenkilöstö on aina apunasi. Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat tietokoneet; pelikoneista peruskäyttökoneisiin. Konetta ei tarvitse kauaa odottaa; usein tuotteet ovat noudettavissa myymälästä jopa jo seuraavana päivänä.

Meiltä saat esimerkiksi Asuksen Abitti-kannettavat ylioppilaaksi tähtääville, pelaajille löytyy huippusuorittimilla varustettuja Acerin pöytäkoneita tai käteviä ja tehokkaita Asus Rog -pelikannettavia ja peruskäyttöön sopivia Asuksen Vivobook -läppäreitä tai Intelin mini-PC-koneita.