Kaisanet on mukana Kainuun ja Pohjois-Savon Kasvupoluilla

Kaisanet on myös tänä vuonna mukana Kasvupolku®-sparrauksen kumppanina ja tuomaristossa Kainuun ja Pohjois-Savon alueilla.

Me Kaisanetillä haluamme olla mukana tukemassa toimialueemme elinkeinoelämän kasvua ja siten edistää alueen hyvinvointia ja elinvoimaa. Tämä on yksi erinomainen keino siihen”, kertoo Kaisanetin toimitusjohtaja Jani Moilanen.

Kainuun ja Pohjois-Savon alueilla on nyt valittu Kasvupolku®-sparraukseen mukaan pääsevät yritykset. Sparraukseen valitut yritykset edustavat laajasti eri toimialoja ja mukaan pääsi Pohjois-Savossa 14 ja Kainuussa 15 yritystä.

Kasvu Open on Kasvupolku®-sparrauksen kokoava taho. Vuosittain järjestettäviin kasvuyrittäjille suunnattuihin Kasvupolku -sparrauksiin voi hakea pk-yritys, jolla on y-tunnus ja halu kasvattaa liiketoimintaansa. Yrityksen liikevaihdolle, toimialalle, sijainnille tai iälle ei ole kriteerejä. Sparraukseen valitut yritykset saavat maksutonta sparrausta kahdessa tapahtumapäivässä.

Uutiset

Kaisanetin vastuullisuusraportti on valmistunut

Kaisanetin vastuullisen tekemisen juuret ulottuvat yli 130 vuoden päähän alueen elinvoiman edistäjänä...

Lue lisää ›

Kaisanet myy valokuituliiketoiminnan Pohjois-Karjalassa sekä Koillisnet Oy:n valokuituliiketoiminnan Kuusamossa Elisa Oyj:lle

Kaisanet Oy myy Elisa Oyj:lle valokuituliiketoiminnan Pohjois-Karjalassa sekä Kuusamon alueella toimivan Koillisnet..

Lue lisää ›

Vanhat Cisco-kaapelimodeemit lakkaavat toimimasta

Vanhat Cisco-merkkiset kaapelimodeemit lakkaavat toimimasta kesäkuussa 2024. Laitteiden tietoturvasertifikaatit umpeutuvat ja laitteet..

Lue lisää ›

Tarjoamme pian laajakaistapalveluita GlobalConnectin asiakkaille

Kaisanet aloittaa yhteistyön GlobalConnectin kanssa ja tulee tarjoamaan laajakaistapalveluita jatkossa myös GlobalConnectin..

Lue lisää ›