F-Secure Total uudistuu monipuoliseksi tietoturvapalveluksi

F-Securen TOTAL-palvelupaketti uudistuu 15. helmikuuta, joka sisältää erilliset SAFE, Freedome VPN ja ID Protection -sovellukset. Uusi F-Secure Total -palvelu yhdistää kolmen erillisen sovelluksen parhaita ominaisuuksia yhdeksi monipuoliseksi tietoturvapalveluksi. Laitteiden, yhteyksien ja henkilötietojen suojaus on jatkossa entistäkin kätevämpää.

Samalla F-Securen SAFE päivittyy F-Securen Total -palveluksi. Sovellukseen tulee uusia ominaisuuksia, kuten WiFi-suojaus ja henkilötietojen suojaus. Uudet ominaisuudet ja päivitykset tulevat saataville eri käyttöjärjestelmiin asiakkaille vaiheittain.

F-Securen sovelluksesta kuvakaappaus
Uusi F-Secure Total yhdistää kolme erillistä sovellusta yhdeksi kokonaisuudeksi.

Mitä uudistus tarkoittaa?

Nykyisen F-Securen TOTAL -palvelupaketin erillisten sovellusten ominaisuudet tuodaan samaan yhteen sovellukseen, jonka nimi on jatkossa F-Secure Total. Palvelun käyttö on kätevää, sillä jatkossa voi hallinnoida eri ominaisuuksia pelkästään yhden sovelluksen kautta.

Nykyinen F-Securen palvelu päivitetään 15.2.2023 alkaen F-Securen Total -palveluksi seuraavasti:

 1. F-Secure yhden laitteen SAFE 1 on jatkossa F-Secure Total 1 ja sisältää seuraavat ominaisuudet:
  • Pankkitoimintojen suojaus – Selaa internettiä ja työskentele huoletta sekä hoida verkko-ostokset ja pankkitoiminnot turvallisesti.
  • Virustorjunta – Palkittu ohjelmisto* suojaa laitteesi viruksilta, troijalaisilta, vakoiluohjelmilta ja kiristyshaittaohjelmilta.
  • WiFi suojaus – Suojaa yksityisyytesi myös suojaamattomassa julkisessa WiFissä. Kaikki liikenne on salattua, eikä sitä voi siepata.
  • Henkilötietojen seuranta – Yhdistää tietoturva-analyytikoiden työn ja ympärivuorokautisen pimeän verkon seurannan ja etsii henkilötietojasi ilmenneistä tietovuodoista.
 2. Mikäli haluat päivittää pakettisi uuteen kahden laitteen Total 2 -pakettiin tai käytössäsi on kolmen laitteen F-Secure TOTAL 3 tai suurempi paketti, palveluusi kuuluu lisäksi:
  • Salasanaholvi – Pienennä riskiäsi joutua henkilöllisyysvarkauksien uhriksi luomalla vahvoja ja ainutlaatuisia salasanoja ja synkronoimalla ne kaikkien laitteidesi välillä.

Palveluhinta päivittyy

Palvelu-uudistuksesta ja sovellukseen lisättävistä uusista ominaisuuksista johtuen yhden laitteen SAFE 1 -palvelun hinta muuttuu 1.3.2023 alkaen. Uusi hinta on 3,90 €/kk. Samalla valikoimaan tulee uusi kahden laitteen F-Secure Total 2 -palvelu, jonka hinta on 4,90 €/kk. Muut F-Secure tuotteiden hinnat säilyvät ennallaan.

Nykyisten salasanojen yhdistäminen uuteen sovellukseen

Mikäli käytössäsi on ID Protection -palvelu ja olet tallentanut salasanoja Holviin, tulee sinun yhdistää salasanat nykyisen palvelun ja uuden F-Secure Totalin kanssa. Yhdistäminen on helppoa ja ohjelma neuvoo sinua. Älä poista nykyistä ID Protection sovellusta laitteestasi ennen kuin olet yhdistänyt salasanasi uuteen palveluun. Suosittelemme myös, että otat palvelun käyttöön vähintään kahdessa eri laitteessa. Näin varmistat, että salasanasi pysyvät aina tallessa ja käytettävissä, vaikka toinen laite rikkoutuisi. Uusi Total kannattaakin asentaa kaikkiin laitteisiin!

Näin otat uudet ominaisuudet käyttöösi

Mikäli käytössäsi on mobiililaitteita, niin laite ilmoittaa, kun uusi sovellus on päivitettävissä. Windows PC ja Mac -laitteille päivitys tulee automaattisesti, kun laite on kytketty internettiin. Päivitykset tapahtuvat vaiheittain 15.2.2023 alkaen. Kaikki uudet ominaisuudet ovat käytettävissä heti kun laitteesi ohjelmisto on päivittynyt.

Suosittelemme, että otat uuden F-Secure Total -palvelun käyttöösi heti, vaikka voit vielä käyttää erillisiä ID Protection ja FREEDOM VPN -sovelluksia.

Tarvitsetko apua?

Mikäli sinulla on kysyttävää F-Securen palveluihin liittyen, tai haluat kuulla lisää uusista ominaisuuksista, tule käymään myymälöissämme Kajaanissa (Pohjolankatu 20) ja Iisalmessa (Pohjolankatu 5) tai soita maksuttomaan asiakaspalvelunumeroomme 0800 391 234.