Tilaa F1

Formula1 kausi starttaa pian!

Tätä hetkeä on odotettu – suomalaisten urheilunälkä jatkuu valtavana. Kausi alkaa Bahrainista  26. -28.3. ja päättyy Abu Dhabiin 12. joulukuuta.

Formula 1 C Moressa 2021

C More näyttää ainoana Suomessa formuloiden kisakauden kaikki ajotapahtumat livenä.

Kauden aikana kisat nähdään Niki Juuselan selostamana ja seurataan Räikkösen ja Bottaksen otteita joka kisaviikonloppuna vapaista harjoituksista itse GP:hen asti. Eturivin asiantuntijamme varmistavat Ossi Oikarisen ja Toni Vilanderin johdolla, ettei yksikään olennainen yksityiskohta jää huomioimatta. C More -palvelu tarjoaa monipuolisia näkökulmia jokaiseen kisaan monikameralähetysten avulla, jossa katsoja pääsee seuraamaan mm. parhaiden kuskien onboard-näkymää.

Kuljettajien ja tallien puolella riittää uutta opiskeltavaa, kun peräti 10 kuskia pukee ylleen uudet haalarit. Suomalaiskuskit toki jatkavat tutuissa talleissa, Valtteri Bottas Mercedeksellä ja Kimi Räikkönen Alfa Romeolla. Uusia tuulia onkin sitten melkein kaikissa muissa talleissa. Red Bull antoi Alex Albonille lähtöpassit ja hänen paikalleen nousee Racing pointilta Sergio Perez.  Racing pointista tuli Aston Martin ja tallin uutena kuljettajana nähdään Ferrarilta siirtynyt Sebastian Vettel. Vettelin paikan Ferrarilla täyttää Carlos Sainz. Mclarenilta lähteneen Sainzin paikan puolestaan ottaa Renaultilta poistunut Daniel Ricciardo.  Renault vaihtaa nimensä Alpineksi ja tallissa nähdään paluun sarjaan tekevä, kaksinkertainen maailmanmestari, Fernando Alonso. Eikä tässä vielä kaikki. Alpha Tauri luopui Daniil Kjvatista ja otti tilalle tuloskuski Yki Tsunodan. Kaudella nähdään yhteensä kolme tulokasta sillä Haas vaihtoi kerralla molemmat kuljettajansa. Ulos Magnussen ja Grosjean, sisään F2-mestari Mick Schumacher ja Nikita Mazepin. Hallitseva mestari on seitsenkertainen mestari Lewis Hamilton. 

C More esittää kaikki kauden ajotapahtumat suorana lähetyksenä. Suorat ennakkolähetykset käynnistyvät 60 min ennen lauantain aika-ajoja ja 60 minuuttia ennen sunnuntain kisaa. Jälkihöyryt paketoivat tapahtumat sekä lauantain että sunnuntain ajotapahtumien päätteeksi. Kauden alla, jokaisena testipäivinä C Morelle toimitetaan 15 min kooste päivän tapahtumista.

C Moren selostaja on tuttuun tapaan Niki Juusela. Asiantuntijoina jatkavat Toni Vilander, Ossi Oikarinen, Aaro Vainio ja Mika Salo. Studiolähetykset toteutetaan Korona-rajoitusten myötä kahdella juontajalla. Studiossa keskustelua johtavat Ville Lepistö ja Mervi Kallio. ​​​​​​​
​​​​​​​
2021 formulakalenteri:

Talvitestit Bahrainissa 12.-14.3
Kauden avaus Bahrainissa 26.-28.3


18.4. Emilia-Romagnan GP (Imola)
2.5. TBA
9.5. Espanjan GP
23.5. Monacon GP
6.6. Azerbaidžanin GP
13.6. Kanadan GP
27.6. Ranskan GP
4.7. Itävallan GP
18.7. Britannian GP
1.8. Unkarin GP
29.8. Belgian GP
5.9. Hollannin GP
12.9. Italian GP (Monza)
26.9. Venäjän GP
3.10. Singaporen GP
10.10. Japanin GP
24.10. Yhdysvaltain GP
31.10. Meksikon GP
7.11. São Paulon GP 
21.11. Australian GP
5.12. Saudi-Arabian GP
12.12. Adu Dhabin GP

F1-lähetysten lisäksi C More näyttää suorana kaikki F2- ja F3-kisat.

C More Sport
Urheilufanille liveurheilua mm. Formula 1

Moottoriurheilun ystävän taivas tarjolla mm. F1, F2 ja GP3 -sarjat, MotoGP-sarjat ja makasiiniohjelmia. 

Huippujalkapalloa ja -jääkiekkoa
Pallo on meillä. Maailman parasta seurajalkapalloa C Morella: Mestarien liiga, Eurooppa-liiga, Espanjan La Liga ja Ranskan Cup. Euroopan parhaat CHL:ssä, Ruotsin parhaat SHL:ssä, Spengler Cup ja maailman huiput jääkiekon MM-kisoissa.

Muu urheilu
Mukana ravit, golfin PGA Tour, yleisurheilun hallikisat, Timanttiliiga ja IAAF World Challenge

C More Total
Kaikki samassa paketissa

Viihdettä elämään Hollywoodista ja pohjoismaista. Sisältöä koko perheelle ja etenkin perheen pienimmille. Huippu-urheilua livenä.

Elokuvat, sarjat ja lastenohjelmat
Runsas kattaus kansainvälisiä ja pohjoismaisia leffoja ja sarjoja, lastenohjelmia sekä dokumentteja.

Urheilufanille liveurheilua
F1-kokonaisuus ja MotoGP-sarjat. Huippukiekkoa tarjolla CHL:ssä, SHL:ssä, Spengler Cupissa ja MM-kisoissa. Jalkapallon Mestarien liiga, Eurooppa-liiga, Espanjan La Liga ja Ranskan Cup. Lisäksi golfin PGA Tour, ravit ja paljon muuta.