Valokuituliittymän vastuullisuussitoumus

Valokuituliittymien myynnin ja markkinoinnin vastuullisuussitoumus

Kaisanet on yhtenä Finnet-liiton jäsenyhtiönä toimittanut liittymiä pitkästi yli sadan vuoden ajan asiakkailleen omalla toimialueellaan. Ajan myötä on syntynyt pitkäaikainen ja luottamuksellinen toimintamalli asiakkaiden ja Finnet-jäsenyhtiöiden välillä. Tämä sama toimintamalli jatkuu nyt valokuituliittymien rakentamisessa ja toimittamisessa yhä laajemmille alueille. Toimintamallin ytimessä ovat paikallisuus ja paikallinen asiakaspalvelu eli tutut ihmiset, joilta saa aina apua kysymyksiin. Finnet-liiton jäsenyhtiöiden toimintatapa on nyt ja tulevaisuudessa noudattaa vastuullisuuden pelisääntöjä.

Hyvä kauppatapa ohjaa toimintatapaamme

Valokuidun myynnissä ja markkinoinnissa kaikki Finnet-liiton jäsenyhtiöt sitoutuvat noudattamaan hyvän kauppatavan sekä lakien ja asetusten mukaisia toimintatapoja tarjotessaan palveluita nykyisille ja uusille asiakkaille. Valokuidun osalta tämä tarkoittaa sitä, että korostamme valokuituliittymän hyviä ominaisuuksia ja kiinnitämme huomiota valokuidun tuomaan lisäarvoon kuluttajille ja yritysasiakkaille. Avaamme myös toimitussisällön laajuuden ja kustannusvaikutukset aina ymmärrettävästi asiakkaille.

Sopimusmallit ja -ehdot ovat asiakkaiden eduksi

Finnet-liiton jäsenyhtiöt sitoutuvat siihen, etteivät he sido asiakkaita kuluttajasuoja- ja viestintäpalvelulakien vastaisiin sopimusmalleihin eikä muutenkaan kohtuuttomiin sopimusehtoihin.

Kaisanetillä ei esimerkiksi ole sopimuksen sanktiomaksuja, mikäli perut tilauksesi ennen kaivuutöiden alkamista. Kaisanet ei myöskään peri valokuituverkosta ylläpitomaksuja. Meillä maksat kertamaksuisen valokuidun asennusmaksun 390 euroa lisäksi vain laajakaistapalveluista. Laajakaistapalvelut veloitetaan kuukausittain haluamasi nopeuden mukaan.

Sovitusta pidetään kiinni

Finnet-liiton jäsenyhtiöt sitoutuvat pitämään huolen siitä, että asiakas saa mitä luvataan ja sovitussa aikataulussa.

Kaisanetin valokuidun rakentamista ohjaavat selkeät rakentamispäätökset tuleville vuosille. Voit siis olla varma siitä, että nämä suunnitelmat pitävät paikkaansa, mitä asukkaille rakentamisesta viestitään.

Haastamme koko toimialan mukaan

Finnet-liitto yhdessä kaikkien jäsenyhtiöiden kanssa haastaa koko toimialan sitoutumaan samoihin vastuullisuuden pelisääntöhihin Suomen kuiduttamiseksi. Tämä on kaikkien asukkaiden etu.

Finnet-liitto on yli 100-vuotias alueellisten tietoliikenneyhtiöiden edunvalvonta ja yhteistyöelin. Finnet-liittoon kuuluu 17 jäsenyhtiötä tytär- ja osakkuusyhtiöineen, joiden liikevaihto oli vuonna 2021 yhteensä yli 300 miljoonaa euroa. Yhtiöt työllistävät yhteensä 1850 henkilöä. Finnet-liiton jäsenyhtiöt ovat vakavaraisia tietoliikennealan johtavia yrityksiä, jotka tarjoavat laadukkaita ja monipuolisia palveluita – lähellä asiakasta. Alueella käytetty raha palaa investointeina paikalliseen talouselämään ja koko Suomi pysyy elinvoimaisena.

Lisätietoja Finnet-liitosta ja jäsenyhtiöistä:


Kaisanetin suorat yhteystiedot