Valokuitua Suomussalmelle

Vaikuta alueesi valokuitumahdollisuuksiin!

Valokuitukiiinnostusta kartoitetaan Suomussalmella ja alueiden asukkailla ja yrityksillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen tuleeko alueelle huippunopeat valokuituyhteydet.•    Valokuitu tarjoaa luotettavan ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina huippuluokkaa. Naapureiden netinkäyttö tai sään vaihtelut eivät vaikuta yhteyksiin.

•    Valokuitu on ylivoimainen nopeudeltaan ja tiedon määrän käsittelykyvyltään. Kaistaa riittää vaikka koko perheelle yhtä aikaa; nettipelaaminen ja etätyöt eivät häiritse toisiaan.

•    Myös investointina valokuitu on järkiratkaisu – valokuitu nostaa kiinteistön arvoa.

•    Myös Tv- ja viihdepalvelut toimivat häiriöttömästi.

Nyt on aika vaikuttaa valokuidun saatavuuteen alueellasi! Vastaa kyselyyn niin me otamme yhteyttä sinuun ja kerromme valokuidun tarjoamista mahdollisuuksista. Mitä enemmän alueellasi on valokuituvarauksia, sitä todennäköisemmin kaivuut aloitetaan, joten pyydä naapurisikin ilmoittamaan kiinnostuksensa meille kyselyn kautta.

Kaisanetin jäsenetuohjelman Kaisaperheen jäsenet saavat liittymismaksun jäsenhintaan 750 € (norm. 1240€), jonka voit maksaa myös osissa. Liittymismaksu sisältää Kaisaperheen jäsenasiakkuuden. Kahden vuoden sopimuksella laajakaista alkaen 29,90 €/kk liittymänopeudella 100M/10M. Liittymävaihtoehtoja on saatavilla 1G nopeuksiin saakka erilaisilla tv-palveluilla. Tutustu palveluihimme laajakaistasivuillamme.

Alueelle on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä, jossa on valittavana mahtava yli 150 kanavan valikoima.kartoitettavan alueen kartta

Onko sinulla kysyttävää valokuidusta?

Ota yhteyttä myyjäämme: Eila Keränen p.044 734 4560, eila.keranen@kaisanet.fi tai asiakaspalveluumme p.0800 391 234, asiakaspalvelu@kaisanet.fi.