Valokuitua Suomussalmelle

Rakennamme valokuitua Suomussalmelle aktiivisesti vuosittain. Alueiden asukkailla ja yrityksillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, kuinka laajalle alueelle huippunopeat valokuituyhteydet tulevat.Miksi valokuitu?

•    Valokuitu tarjoaa luotettavan ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina huippuluokkaa. Naapureiden netinkäyttö tai sään vaihtelut eivät vaikuta yhteyksiin.

•    Valokuitu on ylivoimainen nopeudeltaan ja tiedon määrän käsittelykyvyltään. Kaistaa riittää vaikka koko perheelle yhtä aikaa; nettipelaaminen ja etätyöt eivät häiritse toisiaan.

•    Myös investointina valokuitu on järkiratkaisu – valokuitu nostaa kiinteistön arvoa.

•    Myös TV- ja viihdepalvelut toimivat häiriöttömästi.

Nyt on aika vaikuttaa valokuidun saatavuuteen alueellasi! Vastaa kyselyyn niin me otamme yhteyttä sinuun ja kerromme valokuidun tarjoamista mahdollisuuksista.

Valokuituliittymän liittymismaksu on alkaen 390 €. Liittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa. Kahden vuoden sopimuksella laajakaistayhteydet alkaen 29,90 €/kk liittymänopeudella 100M/10M. Liittymävaihtoehtoja on saatavilla 1G nopeuksiin saakka erilaisilla TV-viihdepalveluilla. Tutustu palveluihimme laajakaistasivuillamme.

Alueelle on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä, jossa on valittavana mahtava yli 150 kanavan valikoima.Vaikuta alueesi valokuitumahdollisuuksiin!

Valokuidun rakentaminen kesän 2022 aikana Suomussalmella on edennyt hyvin alkuperäisten rakennussuunnitelmien mukaan. Alla olevista kuvista näet rakennettavat alueet. Liittymien käyttöönotossa on viivästyksiä päätelaitteiden saatavuusongelmien vuoksi.


Siikaranta-Kurimo
Jalokangas
Pitämä

Onko sinulla kysyttävää valokuidusta tai haluatko tehdä ennakkotilauksen tulevalle kesälle?

Ota yhteyttä myyjäämme: Eila Keränen p.044 734 4560, eila.keranen@kaisanet.fi tai asiakaspalveluumme p.0800 391 234, asiakaspalvelu@kaisanet.fi.