Valokuitua Suomussalmelle

Vaikuta alueesi valokuitumahdollisuuksiin!

Valokuidun rakentaminen Suomussalmella jatkuu kesällä 2022. Alueiden asukkailla ja yrityksillä on vielä mahdollisuus vaikuttaa siihen, kuinka laajalle alueelle huippunopeat valokuituyhteydet tulevat.•    Valokuitu tarjoaa luotettavan ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina huippuluokkaa. Naapureiden netinkäyttö tai sään vaihtelut eivät vaikuta yhteyksiin.

•    Valokuitu on ylivoimainen nopeudeltaan ja tiedon määrän käsittelykyvyltään. Kaistaa riittää vaikka koko perheelle yhtä aikaa; nettipelaaminen ja etätyöt eivät häiritse toisiaan.

•    Myös investointina valokuitu on järkiratkaisu – valokuitu nostaa kiinteistön arvoa.

•    Myös Tv- ja viihdepalvelut toimivat häiriöttömästi.

Nyt on aika vaikuttaa valokuidun saatavuuteen alueellasi! Vastaa kyselyyn niin me otamme yhteyttä sinuun ja kerromme valokuidun tarjoamista mahdollisuuksista.

Valokuituliittymän liittymismaksu on alkaen 390 €. Liittymän tilaaminen rakennusvaiheessa on aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi osissa. Kahden vuoden sopimuksella laajakaista alkaen 29,90 €/kk liittymänopeudella 100M/10M. Liittymävaihtoehtoja on saatavilla 1G nopeuksiin saakka erilaisilla tv-palveluilla. Tutustu palveluihimme laajakaistasivuillamme.

Alueelle on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä, jossa on valittavana mahtava yli 150 kanavan valikoima.Valokuidun rakentaminen Suomussalmella on jo aloitettu. Alla olevista kuvista näet rakennettavat alueet tämän hetkisen tiedon mukaan.

Jos et vielä ole tilannut kuitua, niin vielä ehtii! Saat liittymän tarjoushintaan, kun toimit nopeasti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0800 391 234 tai asiakaspalvelu@kaisanet.fi


Siikaranta-Kurimo
Jalokangas
Pitämä

Onko sinulla kysyttävää valokuidusta?

Ota yhteyttä myyjäämme: Eila Keränen p.044 734 4560, eila.keranen@kaisanet.fi tai asiakaspalveluumme p.0800 391 234, asiakaspalvelu@kaisanet.fi.