Valokuitu – Suomussalmi

Valokuitua Suomussalmelle

Rakennamme vuosittain aktiivisesti valokuitua Suomussalmelle. Alueiden asukkailla ja yrityksillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, kuinka laajalle alueelle huippunopeat valokuituyhteydet tulevat. Valokuituliittymän tilaaminen on rakennusvaiheessa aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi korottomalla osamaksulla.


Vuoden 2023 Suomussalmen valokuituverkon rakentaminen


Suomussalmen vuoden 2023 valokuidun rakentamisalueet ovat Kaljuskylä ja Taivalalainen, minne rakentamispäätökset on tehty. Alla näet molempien alueiden tarkemmat rajaukset kartalla. Jos asut näillä alueilla ja haluat kotiisi nopeat sekä toimintavarmat valokuituyhteydet vuoden 2023 aikana, niin täytä tilauslomake viereisestä painikkeesta.

suomussalmi-kaljuskyla-2023 suomussalmi-taivalalainen-2023

Klikkaamalla kuvaa, saat näkyville isompana Kaljyskylän ja Taivalalaisen rakennettavat valokuitualueet.

Rakentamisen eteneminen Suomussalmella

Jokainen valokuidun rakentamisen alue etenee omaa tahtiaan kumppaneidemme toimesta. Alla olevasta linkistä pääset suoraan Suomussalmen rakentamisen sivulle, jonne päivitämme säännöllisesti rakentamisen tiedotteita.


Tarkista valokuituyhteyden saatavuus osoitteellasi

Ole aktiivinen, vaikka osoitettasi ei löytyisi vielä rakennettavalta alueelta. Huomioimme myös muilta katuosuuksilta tulevia ilmoituksia. Voit tarkistaa alla olevan painikkeen kautta valokuidun nykyisen saatavuuden oman osoitteesi perusteella. Jos kuituyhteys puuttuu, ilmoita meille kiinnostuksesi jättämällä yhteydenottopyyntö ja me otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä.

Kaista on vapaa, anna mennä

Valokuituliittymän lisäksi tarvitset kuukausiveloitteisen kiinteän laajakaistayhteyden haluamallasi nopeudella. Kaisanetin valokuidulla ja Kaisa Laajakaistalla saat ylivoimaisesti nopeimman nettiyhteyden kotiisi – myös langattomasti.

Haluatko luotettavan laajakaistaliittymän ja kattavan TV-kanavavalikoiman?

Kaisa Laajakaistassa kaistaa piisaa kotisi kaikille laitteille, olipa perheesi iso tai pieni. Valitse kaistan nopeus käytön mukaan ja voit täydentää sitä haluamallasi lisäpalveluilla. Tarkista viimeisimmät kampanjahinnat ja valittavissa olevat nopeudet laajakaista sivuiltamme alla olevan linkin kautta.

Vuoden 2022 rakennusalueet

Valokuidun rakentaminen vuoden 2022 aikana Suomussalmella eteni hyvin alkuperäisten rakennussuunnitelmien mukaan. Alla olevista kuvista näet tarkemmin vuoden 2022 rakennettavat alueet.

Jos asut vuoden 2022 rakennusalueella ja sinulla jäi oma valokuituyhteys vielä hankkimatta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme tiedustellaksesi tarkemmin jälkiliittymisen mahdollisuuksia.

siikaranta-kurimo jalokangas pitama

Ota suoraan yhteyttä alueen valokuitumyyjiin

Soita, lähetä meille sähköpostia ja vieraile myymälässämme Kajaanissa tai Iisalmessa.

Kaisanet asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@kaisanet.fi

0800 391 234