Valokuitu – Suomussalmi

Valokuitua Suomussalmelle

Rakennamme vuosittain aktiivisesti valokuitua Suomussalmelle. Alueiden asukkailla ja yrityksillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, kuinka laajalle alueelle huippunopeat valokuituyhteydet tulevat. Valokuituliittymän tilaaminen on rakennusvaiheessa aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi korottomalla osamaksulla.


Vuoden 2023 Suomussalmen valokuituverkon rakentaminen


Suomussalmen vuoden 2023 valokuidun rakentamisalueet ovat Kaljuskylä ja Taivalalainen. Alla näet molempien alueiden tarkemmat rajaukset kartalla. Jos asut näillä alueilla ja haluat kotiisi nopeat sekä toimintavarmat valokuituyhteydet vuoden 2023 aikana, niin täytä tilauslomake viereisestä painikkeesta.

Kaljuskylän 2023 rakennettava valokuitualue
Taivalalaisen 2023 rakennettava valokuitualue

Valokuituliittymän laajakaistapalvelut

Kaisanetin valokuituun saat laajakaistan 100 M, 500 M sekä uskomattomalla 1000 M nopeudella. Voit räätälöidä laajakaistapakettisi omien tarpeittesi mukaan erilaisilla lisäpalveluilla, kuten TV-viihdepalveluilla ja tietoturvatuotteilla. Alueelle on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä, jossa on valittavana mahtava yli 150 kanavan valikoima.

Tutustu nopeuksiin ja lisäpalveluihin tarkemmin alla olevista painikkeista!


Onko sinulla kysyttävää valokuidusta tai haluatko tehdä ennakkotilauksen tulevalle kesälle?

Ota yhteyttä Suomussalmen myyjäämme: Eila Keränen p.044 734 4560, eila.keranen@kaisanet.fi tai asiakaspalveluumme p. 0800 391 234 tai asiakaspalvelu@kaisanet.fi.

Vuoden 2022 rakennusalueet

Valokuidun rakentaminen vuoden 2022 aikana Suomussalmella eteni hyvin alkuperäisten rakennussuunnitelmien mukaan. Alla olevista kuvista näet tarkemmin vuoden 2022 rakennettavat alueet. Liittymien käyttöönotossa on pieniä viivästyksiä päätelaitteiden saatavuusongelmien vuoksi.

Jos asut vuoden 2022 rakennusalueella ja sinulla jäi oma valokuituyhteys vielä hankkimatta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme tiedustellaksesi tarkemmin jälkiliittymisen mahdollisuuksia.

Siikaranta-Kurimo
Jalokangas
Pitämä