Valokuitu – Suomussalmi

Rakennamme vuosittain aktiivisesti valokuitua Suomussalmelle. Alueiden asukkailla ja yrityksillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, kuinka laajalle alueelle huippunopeat valokuituyhteydet tulevat. Valokuituliittymän tilaaminen on rakennusvaiheessa aina edullisinta ja valokuidun liittymähinnan voit maksaa myös kätevästi korottomalla osamaksulla.


Vuoden 2023 Suomussalmen valokuituverkon rakentaminen


Suomussalmen vuoden 2023 valokuidun rakentamisalueet ovat Kaljuskylä ja Taivalalainen. Alla näet molempien alueiden tarkemmat rajaukset kartalla. Jos asut näillä alueilla ja haluat kotiisi nopeat sekä toimintavarmat valokuituyhteydet vuoden 2023 aikana, niin täytä tilauslomake viereisestä painikkeesta.

Kaljuskylän 2023 rakennettava valokuitualue

Taivalalaisen 2023 rakennettava valokuitualue

Vuoden 2022 rakennusalueet

Valokuidun rakentaminen vuoden 2022 aikana Suomussalmella on edennyt hyvin alkuperäisten rakennussuunnitelmien mukaan. Alla olevista kuvista näet tarkemmin vuoden 2022 rakennettavat alueet. Liittymien käyttöönotossa on pieniä viivästyksiä päätelaitteiden saatavuusongelmien vuoksi. Jos asut vuoden 2022 rakennusalueella ja sinulla jäi oma valokuituyhteys vielä hankkimatta, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme tiedustellaksesi tarkemmin jälkiliittymisen mahdollisuuksia.


Siikaranta-Kurimo
Jalokangas
Pitämä

Valokuituliittymän laajakaistapalvelut

Kahden vuoden sopimuksella laajakaistayhteydet valokuituliittymiin ovat saatavilla alkaen 29,90 €/kk liittymänopeudella 100M/10M. Liittymävaihtoehtoja on saatavilla 1G nopeuksiin saakka erilaisilla TV-viihdepalveluilla omien tarpeitesi mukaan räätälöitynä. Tutustu palveluihimme laajakaistasivuillamme.

Alueelle on saatavilla myös kaapeli-tv-liittymä, jossa on valittavana mahtava yli 150 kanavan valikoima.


Onko sinulla kysyttävää valokuidusta tai haluatko tehdä ennakkotilauksen tulevalle kesälle?

Ota yhteyttä Suomussalmen myyjäämme: Eila Keränen p.044 734 4560, eila.keranen@kaisanet.fi tai asiakaspalveluumme p. 0800 391 234 tai asiakaspalvelu@kaisanet.fi