Valokuidun rakentamisaikataulut ja kampanjahinnat ovat nyt julki

Ensimmäiset kaivuutyöt alkavat toukokuussa

Olemme nyt julkaisseet rakennusalueidemme suunnitellut aikataulut, ja ensimmäiset kaivurit saapuvat alueille toukokuussa. Osalle alueista rakentamisaikataulut tarkentuvat myöhemmin kevään aikana, ja tiedotamme näistä myöhemmin.

Kajaani

Toukokuu 2024:
Kylmä, Variskangas, Länsi-Purola, Puistola
Kesäkuu 2024:
Laajankangas
Aikataulu tarkentuu keväällä 2024:
Kuurna, Kättö, Soidinsuo, Lehtikangas, Komiaho, Kuusanmäki

Iisalmi

Toukokuu 2024:
Kilpijärvi: Pitkälahti, Koivuniemi, Tervakangas
Syyskuu 2024:
Pihlajaharju: Jordan
Aikataulu tarkentuu keväällä 2024:
Parkatti

Sotkamo

Toukokuu 2024:
Tiilitörmä: Kirkonseutu, Salmela, Ylikylä, Pappilanpelto
Heinäkuu 2024:
Leivolankylä – Rauramo
Syyskuu 2024:
Vuokatti – Ruunalampi: Asemanseutu, Varsitien alue, Kohveronkangas

Päivitämme rakentamisen aikataulut ja tiedotteet Rakentamisinfo-sivulle.

Tilaa valokuitu kotiisi nyt – säästä jopa 700 €

Saat valokuituliittymän aina edullisimmin, kun teet tilauksen ennen kuin rakentaminen alueella päättyy. Rakentamisen päätyttyä valokuituliittymän hinta on alk. 990 € ja toimitusaika voi venyä pitkälle tulevaisuuteen. Kannattaa siis toimia nopeasti!

390 € – Ennakkotilaajan etuhintatarjous on voimassa 30.6.2024 saakka, kun teet tilauksesi ennen alueesi rakentamisen päättymistä (kts. alueesi rakentamisinfo). Tarjous on voimassa myös alueilla, joilla aikataulu tarkentuu kevään aikana. Osana tarjousta, laajakaistapalvelun tilaajana saat myös reitittimen kaupan päälle (arvo 129 €).

1.7.2024 alkaen valokuituliittymähinta on 590 € ennen alueen rakentamisen päättymistä tehtyihin tilauksiin. Hinta ei sisällä reititintä. Reititin tulee hankkia erikseen hintaan 129 € tai vuokralaitteena 5 €/kk.

Rakentamisen päättymisen jälkeen valokuituliittymän hinta on alkaen 990 €. Jälkiliittymien toimitusaika on vahvistamaton. Hinta ei sisällä reititintä, ja reititin tulee siten hankkia erikseen hintaan 129 € tai vuokralaitteena 5 €/kk.

Voit maksaa liittymähinnan myös korottomalla osamaksulla. Liittymähinta sisältää aina kaivamisen, asennustyön ja päätelaitteen. Lisäksi tarvitset kuukausihintaiset laajakaistapalvelut alkaen 19,90 €/kk, 100/100M nopeudella, ja mahdollisen reitittimen.