V-kanavapaketit

V-kanavapaketeilla huippuviihdettä ja maailmanluokan urheilua

Katso sarjoja, leffoja ja live-urheilua – missä ja milloin haluat. Voit katsoa ohjelmia niin paljon kuin haluat televisiolla, tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella, Smart TV:llä ja pelikonsolilla. Tilattuasi V -kanavapaketin Kaisanetin kautta saat Viaplaysta kanavapakettiasi vastaavan sisällön käyttöösi ilman lisämaksua. Viaplay-suoratoistopalvelusta näet laajan valikoiman Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset Viaplay-sarjat.

V premium

V premium täyttää kaikkien toiveet! Urheilun ystäville on tarjolla maailman parhaat jääkiekko- ja jalkapalloliigat NHL, Valioliiga, Bundesliiga, UEFA Europa ja Conference League, jääkiekon MM-kilpailut ja CHL, moottoriurheilun ykkönen Formula 1©, MotoGP sekä runsas kattaus muuta urheilua kuten golfia ja talviurheilua. Viihdetarjonnasta löytyy uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat, laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävät Viasat Worldin dokumenttikanavat sekä lastenkanavia.

V premium -paketti sisältää myös Viaplay-suoratoistopalvelun, jonka kautta näet entistä enemmän urheilua sekä viihdesisältöjä kuten Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä, pohjoismaisia Viaplay-sarjoja sekä runsaan kattauksen lasten suosikkisisältöjä.

V Series & Film

V series & film on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää neljä eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet ensi-iltaelokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista. Paketissa on mukana myös Viasat Worldin dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä lastenkanavia.

V series & film -pakettiin kuuluu myös Viaplay-suoratoistopalvelu, jolla näet mm. Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä, pohjoismaisia Viaplay-sarjoja sekä runsaan kattauksen lasten suosikkisisältöjä.

Viaplay Leffat & Sarjat

Viaplay-suoratoistopalvelusta näet laajan valikoiman Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset Viaplay-sarjat. Lisäksi Viaplaysta löytyy kattava valikoima lastenohjelmia. Elokuvat ja sarjat kulkevat mukana kaikissa laitteissasi: katso tietokoneen ruudulta tai puhelimesta, tabletista, pelikonsolista ja smart tv:stä.

Paljon katsottavaa koko perheelle

  • *Laaja kattaus uusimpia elokuvia – joka viikko uutta katsottavaa
  • *Kansainvälisten huippusarjojen lisäksi kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset suosikkisarjat
  • *Runsaasti katsottavaa myös lapsille – elokuvia ja sarjoja
  • *Voit katsoa ohjelmia koko EU:n alueella ja ladata sisältöjä laitteellesi ja katsoa niitä offline-tilassa

Viaplay Total

Viaplay Total -paketilla näet laajan kattauksen huippu-urheilua, kuten Formula 1:sen, Valioliigan, Bundesliigan, UEFA Europa ja Conference Leaguen, jääkiekon MM-kilpailut, NHL:n ja MotoGP:n, sekä laajan valikoiman Hollywood-leffoja, kansainvälisiä menestyssarjoja, kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset Viaplay-sarjat. Lisäksi palvelusta löytyy kattava valikoima lastenohjelmia. SIsällöt kulkevat mukana kaikissa laitteissasi: katso tietokoneen ruudulta tai puhelimesta, tabletista, pelikonsolista ja smart tv:stä.

Paljon katsottavaa koko perheelle

  • *Laaja kattaus uusimpia elokuvia – joka viikko uutta katsottavaa
  • *Kansainvälisten huippusarjojen lisäksi kotimaista sisältöä ja pohjoismaiset suosikkisarjat
  • *Runsaasti katsottavaa myös lapsille – elokuvia ja sarjoja
  • *Voit katsoa ohjelmia koko EU:n alueella ja ladata sisältöjä laitteellesi ja katsoa niitä offline-tilassa

*Maailmanluokan urheilua suorina lähetyksinä