Päivitä F-Securen Freedome VPN ja ID Protection -sovelluksesi F-Securen Total -sovellukseen

F-Secure on ilmoittanut, että F-Securen Freedome VPN ja ID Protection -sovellusten toimintaan liittyvä tekninen tuki päättyy 31.3.2024. Tämä tarkoittaa, että sovelluksiin ei toimiteta laitteistojen käyttöjärjestelmäpäivityksiä enää maaliskuun jälkeen. 

Sovellukset toimivat edelleen, mutta emme suosittele niiden käyttöä 31.3.2024 jälkeen mahdollisten heikentyneiden tietoturvaominaisuuksien vuoksi. 

F-Securen Total -sovellus sisältää tällä hetkellä vastaavat ominaisuudet kuin Freedome VPN ja ID Protection. Käyttäjien tulee varmistaa, että he ovat asentaneet ja ottaneet käyttöön Total-sovelluksen kaikissa laitteissaan. Käyttäjien tulee tarkistaa myös, että heidän laitteensa käyttöjärjestelmä on päivitetty uusimpaan versioon ja mobiililaitteissa on myös uusin Total-versio käytössä.  

Tärkeää: ID Protection -sovelluksen salasanojen yhdistäminen Total-sovellukseen 

Mikäli sinulla on ID Protection -sovelluksessa käytössä ja tallennettuna salasanoja, yhdistä ne Total-sovellukseen, ennen kuin poistat sovelluksen laitteestasi. Sovellus opastaa tietojen yhdistämisessä. 

Tietojen yhdistämiseksi sinun tulee ensin asentaa Total-sovellus samaan laitteeseen, jossa ID Protection on asennettuna. 

Kun olet tehnyt salasanojen yhdistämisen, niin tarkista vielä, että kaikki salasanat ovat varmasti siirtyneet myös Total-sovellukseen, ennen kuin poistat ID Protection sovelluksen laitteistasi. Sovelluksen poistamisen jälkeen salasanoja ei voi palauttaa tai siirtää Total-sovellukseen. Suosittelemme että asennat Total-sovelluksen ja yhdistät salasanat vähintään kahteen eri laitteeseen.  

Kuvallinen ohje salasanojen yhdistämiseen

Valitse nykyinen sovellus ID Protection. Käynnistä salasanojen synkronointi päävalikon kohdasta ”Liitä laitteet”.

HUOM! Älä poista ID -protection sovellusta laitteestasi ennen kuin olet synkronoinut siinä olevat salasanat Total-sovelluksen kanssa.

Avaa Total-sovellus. Yhdistä salasanat Total-sovellukseen syöttämällä synkronointikoodi ja pääsalasanasi.