Oma Kaisanet portaalien muutos

Vanhan Oma Kaisanet-palveluportaalin käyttö päättyy maanantaina 19.6.2023.

Vanha palvelu on tullut tiensä päähän ja tiistaista 20.6. eteenpäin käytössä on ainoastaan uusi Oma Kaisanet-palvelu. Siirrymme kokonaan uuteen järjestelmään, joka takaa entistä paremman ja vakaamman palvelun ylläpidon. Oma Kaisanet-palvelussa voit tarkastella omia tietojasi, voimassa olevia kuukausimaksullisia palveluitasi ja Kaisaperheen jäsentietojasi sekä hallinnoida sähköpostitilejäsi. Jatkamme samalla uuden Oma Kaisanet-palvelun kehittämistä edelleen ja lisäämme palveluun uusia toiminnallisuuksia asteittain.

Tähän yllä olevaan vanhaan Oma Kaisanet-palveluun ei pääse enää kirjautumaan 20.6. eteenpäin, vaan palvelu korvautuu kokonaan uudella Oma Kaisanet-palvelulla.

Kirjautuminen uuteen palveluun

Vanhan Oma Kaisanet-palvelun tunnukset eivät käy suoraan uuteen palveluun. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia uuteen Oma Kaisanet-palveluun, voit luoda ne itse tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jatkossa voit kirjautua tietoihisi suoraan näillä luoduilla tunnuksilla.

Uuteen Oma Kaisanet-palveluun pääset luomaan itse tunnukset tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Omat laskut

Omat laskut ovat tarkistettavissa laskutuskumppanimme Ropo Capitalin Ropo Online-palvelusta. Palvelussa voit tarkastella omia laskujasi, maksaa laskun, siirtää eräpäivää tai tehdä perintälaskulle maksusuunnitelman. Laskujen maksamisessa, maksuaikamuutoksissa ja myöhästyneissä maksuissa sinua auttaa Ropo Capital asiakaspalvelu.

Pääset kirjautumaan Ropo Online-palveluun tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Henkilökohtaista neuvontaa saat ma-pe klo 8–20 ja la klo 10–15 puhelimitse 017 366 7000 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@ropocapital.fi tai chatin kautta osoitteessa ropo-online.fi .


Kirjaudu uuteen Oma Kaisanet-palveluun

Pääset kirjautumaan uuteen Oma Kaisanet-palveluportaaliin alla olevan painikkeen kautta tai vastaavasti verkkosivun oikeasta ylälaidasta kirjaudu -kuvakkeen alta.

Heräsikö kysymyksiä tai haluatko antaa palautetta?

Voit lähettää meille palautetta muutokseen liittyen alla olevalla lomakkeella tai soittamalla maksuttomaan asiakaspalveluumme 0800 391 234 (ma-pe klo 8-17).