Muutoksia kaapeli-tv:n peruskanavavalikoimaan sekä kanavapaketteihin

Poistuvat SD-kanavat

Kaapelitelevisioverkon peruskanavavalikoimasta poistuu SD, eli perinteisen tarkkuuden kanavia 30.11.2022. Kanavien HD, eli teräväpiirtoversiot ovat katsottavissa jatkossakin. Poistuvat SD-kanavat ovat TLC SD, Frii SD, Kutonen SD ja TV Viisi SD. Muutos tehdään 30.11.2022 klo 08:00-11:00 välisenä aikana.

Huomaathan, että maksullisia kaapeliverkon HD-lähetyksiä voi katsella ainoastaan tv-korttiin liitetyllä, Cable Ready HD -testatulla laitteella. Katso tukeeko laitteesi HD-lähetyksiä täältä.

Muutoksesta johtuen tv-kanavat tulee tarvittaessa virittää uudelleen. Useimmat televisiot ja digiboksit tekevät tämän automaattisesti, mutta joissain laitteissa kanavahaku täytyy tehdä itse. Huomioithan, että kanavahakua ei voi tehdä etukäteen, vaan vasta keskiviikkona 30.11.2022 klo 11:00 jälkeen.

Kanavien hakuohje

Mikäli laitteesi ei hae kanavia itsenäisesti, kanavahaku on helppo tehdä televisiosi tai digiboksin käyttöohjeita seuraten. Kanavahaku käynnistetään TV:n tai digiboksin kaukosäätimestä tyypillisesti MENU näppäimellä. Valitse päävalikosta ASENNUS tai KANAVAHAKU. Valikossa pääset liikkumaan yleensä nuolinäppäimien avulla. Valitse AUTOMAATTINEN KANAVAHAKU ja toimi näytölle tulevien ohjeiden mukaan. Haun edistymisen näet suoraan laitteesi ruudulta.

Muutoksia MIX-kanavapaketteihin

MIX-valikoimasta poistuvat kanavat Kanal 10, DR2 HD, France 3, Canal 24 Horas, Rai 2 ja Rai 3. Mikäli olet tilannut poistuvan kanavan, tilauksesi säilyy, mutta poistuvan kanavan tilalle tulee valita uusi kanava. Suosittelemme, että valitset kokonaan uuden kanavamixin jo nyt. Voit valita kanavat uuteen Mix-pakettiisi asiakaspalvelustamme 0800 391 234. Kanavavalikoiman löydät nettisivuiltamme www.kaisanet.fi/mix.

Uskonto ja Kieli -kanavapaketteja poistuu valikoimastamme

Uskonto, Espanja, Italia, Pohjoismaiset, Ranska, Saksa ja Venäjä kanavapaketit poistuvat valikoimastamme. Mikäli olet tilannut poistuvan kanavapaketin, tilauksesi päättyy automaattisesti kanavapakettien poistuessa 30.11.2022.

Poistuvien Kieli-pakettien kanavat TVE International, ZDF, Das Erste ja RTL on lisätty osaksi MIX-kanavapakettien kanavavalikoimaa, ja osa pakettien kanavista on jo entuudestaan Mix-valikoimassa. Suosittelemmekin tilaamaan MIX-kanavapaketin, jolloin voit yhä nauttia poistuvien kanavapakettien sisällöistä.

Tarvitsetko apua?

Mikäli sinulla on kysyttävää muutoksiin liittyen, autamme mielellämme. Tule käymään myymälöissämme tai soita meille; autamme sinua numeroissa 0800 391 234 Asiakaspalvelu ja 0800 391 000 Helppari.