MTV:n suoratoistopalvelut uudistuvat 10.10.2023

MTV julkaisee 10. lokakuuta uuden MTV Katsomo -suoratoistopalvelun. MTV:n nykyiset suoratoistopalvelut MTV Katsomo ja C More muuttavat uuteen palveluun. Uusi MTV Katsomo tarjoaa ennennäkemättömän monipuolisen kattauksen viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun. Uusi palvelu tulee sisältämään myös maksullisen MTV Katsomo+ -tilauksen.

Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö MTV uudistaa suoratoistopalveluitaan. Helmikuussa suoratoistopalvelu C Moren liiketoiminta siirtyi Telia Finlandilta MTV:lle. Nyt MTV yhdistää kaikki MTV Katsomon ja C Moren sisällöt kokonaan uudelle alustalle. Palvelun nimenä on tuttu ja luotettu MTV Katsomo.

Uusi MTV Katsomo yhdistää MTV:n maksuttomat ja C Moren maksulliset sisällöt

Julkaistava uusi MTV Katsomo kerää kaikki MTV:n sisällöt yhteen osoitteeseen. Uusi palvelu tarjoilee laajan kattauksen laatusisältöjä ja genrejä aina viihteestä draamaan, uutis- ja ajankohtaisohjelmiin, realitysarjoihin ja urheiluun.

Uudesta MTV Katsomosta on maksutta katsottavissa laaja kattaus MTV:n sisältöjä. Eturivin paikan koko MTV:n sisältötarjontaa takaa MTV Katsomo+ -tilaus. MTV Katsomo+ -tilaajat näkevät ensimmäisenä MTV:n tv-ohjelmia, aiemmin C More -alkuperäissarjoina tunnetut MTV-alkuperäissarjat sekä kansainvälisen draaman ja realityn. MTV Katsomo+ on hankittavissa joko ilman mainoksia tai edullisemmin sisältäen myös mainontaa. Siihen voi yhdistää myös MTV:n vahvan urheilutarjonnan, mukaan lukien kotimaisen Liigan.

Kaisanetin kautta tilatut C More -lineaarikanavapaketit

Uuden MTV Katsomo lanseerauksen yhteydessä myös Kaisanetin kautta tilattavat kaapeli-TV- ja IPTV -kanavat ja kanavapaketit vaihtavat nimeään osaksi MTV Katsomo+ perhettä.

Kaisanetin kautta tehdyt tilaukset jatkuvat automaattisesti uudessa MTV Katsomo+ kanavapaketissa. Palvelua voi käyttää jatkossakin kuten tähän asti. Toistaiseksi voimassa olevien sopimusten hinnat päivittyvät 1.2.2024 hinnaston mukaiseksi.  Mikäli kanavapakettitilauksilla on voimassa oleva kampanja, jatkuu se alkuperäisen sopimuksen mukaisesti määräajan loppuun saakka. 

C More = MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde 12,95 €/kk 

C More Sport/Total/Total+/Liigapassi  = MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu 44,95€/kk 

Asiakkaille on jatkossa kaksi tilausvaihtoehtoa MTV:n sisällöille. Asiakkaat voivat tilata MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihteen, tai täydentää tilaustaan MTV:n urheiluoikeuksilla, kuten Liiga, Mestareiden Liiga, sekä rallin MM-sarja ja tilata kaiken sisältävän MTV Katsomo+ kanavapaketti viihde ja urheilun.

C Moren urheilukanavien uudet nimet ovat MTV Urheilu 1, MTV Urheilu 2, MTV Urheilu 3, MTV Max, MTV Liiga UHD sekä MTV Liiga 1-7-kanavat. Lasten ikioma kanava tunnetaan MTV Juniori. Lisäksi entisellään jatkavat elokuussa nimeä vaihtaneet MTV Aitio, MTV Viihde ja SF-Kanalen.

Kirjautumisohjeet MTV Katsomo+ -suoratoistopalveluun C More asiakkaillemme

Mikäli olet IPTV-asiakas, voit kirjautua MTV Katsomo+ palveluun 11.10.2023 alkaen.

  • Aktivoi uusi tilisi täällä.
  • Valitse operaattori: KTV/IPTV kanavatoimittajasi.
    • Kirjoita käyttäjätunnuksesi. Jos sinulla ei ole käyttäjätunnusta, saat sen asiakaspalvelusta tai myymälästä.
    • Postinumero: oma postinumerosi
  • Anna sähköpostiosoitteesi
  • Anna salasana
    • Jos et muista salasanaasi, klikkaa ”Unohdin salasanani”, saat ohjeet salasanan vaihtamiseksi sähköpostiisi.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä tilaukseesi liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme arkisin klo 8-17 asiakaspalvelu@kaisanet.fi tai 0800 391 234.