Moderneilla ratkaisuilla sujuvammat yhteydet

Langattoman WLAN-verkon yleisimmät ja samalla ärsyttävimmät ongelmat ovat nettiyhteyden hitaus, verkon pätkiminen ja liittymisongelmat. Mahdollisimman häiriötön yhteys tarjoaa parhaimman käyttäjäkokemuksen. Kun ongelmia on vähemmän ja ne ratkaistaan nopeasti, käyttäjäkokemuksen laatu on taattu ja samalla yritysten aika ei kulu verkon ongelmien ratkaisemiseen.

Vaivattomuutta ja parempia käyttäjäkokemuksia

Kaisanetin tuottama WLAN-palvelu, eli langaton tietoliikenneverkkopalvelu, vapauttaa yrityksesi omat resurssit käytettäväksi oman liiketoimintasi käyttöön. Yrityksesi ei tarvitse huolehtia WLAN-verkon suunnittelemisesta, rakentamisesta tai ylläpidosta; kaiken tämän tekevät Kaisanetin asiantuntijat.

Kaisanetin WLAN-palvelu on nykyaikainen, kustannustehokas, tietoturvallinen ja aina räätälöity yrityksesi tarpeisiin. WLAN-verkko rakennetaan aina asiakkaan tarpeiden ja käyttötarkoituksen mukaisesti – verkko on siis yksilöllinen ratkaisu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Hyödynnämme Juniper Mistin edistyksellistä tekoälyyn perustuvaa verkon hallintaa, jonka avulla käyttäjäkokemus on optimoitu ja sujuva.

Juniper Mistin ratkaisu on tutkitusti toimiva ja tehokas

Tukipyyntöjen määrä vähenee

Ennen Juniper Mist -ratkaisua tukipyyntöjä saapui kaksi päivässä. Ratkaisun myötä tukipyyntöjen määrä väheni vain kolmeen pyyntöön viikossa.

85 % nopeampi tukipyyntöjen ratkaisu

Yhteyksiin liittyvien tukipyyntöjen ratkaisemiseen käytetty aika väheni 85 %. Ratkaisun tarjoama syväluotaava ymmärrys ongelmien juurisyihin takaa supernopean ongelmanratkaisukyvyn.

Nopeampi käyttöönotto

Automatisoituun, pilvipohjaiseen ratkaisuun siirtyminen laski käyttöönottoaikaa 50 % tehden ratkaisusta helpommin skaalattavan edellisiin ratkaisuihin verrattuna.

Lähde: The Total Economic Impact™ Of Juniper Networks Wired And Wireless Access Driven By Mist AI (Forrester 2021)

Tekoäly helpottaa ja tehostaa ylläpitoa

Juniper Mistin ratkaisussa verkon hallinnasta nähdään tukiasemien tilan lisäksi verkossa olevien päätelaitteiden tilanne reaaliaikaisesti. Tämä parantaa verkon ylläpitäjän mahdollisuuksia selvittää mahdolliset ongelmatilanteet nopeammin kuin perinteisessä hallintaratkaisussa. Ratkaisun avulla voidaan havaita niin yhteysongelmia aiheuttavat häiriöt kuin mahdolliset päätelaitteiden ongelmat. Nämä ominaisuudet lyhentävät ongelmatilanteen ratkaisuun kuluvaa aikaa ja näkyvät suoraan käyttäjätyytyväisyytenä.

Älykäs ja automaattisesti itseään korjaava verkko parantaa käytettävyyttä ja käyttökokemusta. Verkon ongelmia on tekoälyyn perustuvassa ratkaisussa vähemmän, ja ne myös ratkaistaan nopeammin. Näin sekä käyttäjän että ylläpitäjän resursseja vapautuu muuhun työhön ja paras mahdollinen vastine investoinnille on taattu!

Räätälöity ja nykyaikainen ratkaisu tarpeisiisi

WLAN palveluratkaisu on nykyaikainen tapa toteuttaa yrityksen langaton verkkoympäristö. Tässä ratkaisussa yksi kuukausimaksu sisältää kaiken tarvittavan laitteista ylläpitoon sekä laitteiden takuusta lisensseihin. Palvelun tuottaja huolehtii ylläpitojen ja lisenssien uusinnasta automaattisesti ilman, että palveluun tulee katkoja.

Juniper Mistin WLAN-tukiasemaperheessä on kattava valikoima tukiasemia erilaisiin käyttötarpeisiin ja -kohteisiin. Palvelun suunnitteluvaiheessa valitaan tarpeeseen sopivimmat laitteet, ja kaikkien laitteiden ominaisuudet ovat viimeisimmän WLAN-standardin mukaisia.


Ota meihin yhteyttä!

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää miten Juniper Mist -ratkaisun avulla voidaan tarjota yrityksellesi sujuvammat yhteydet, helppo ylläpito ja tyytyväisemmät käyttäjät.
    Tietosuojaseloste suoramarkkinointi

    Yhteistyössä: